Zahvalni smo mi Dzeni, niko njega ne mrzi jarane, Dzeno je nas, ali zar ne vidis da ne ide ovako sa njim? Mislis li da moze osvojiti titulu, da ima kapacitet da afirmise pokojeg mladog igraca, da prati napredak FKS? Iskreno samo reci..Majkl je napisao/la:Samo kažem da smo licemjerni i nezahvalni.Ali tako je to svugdje kod nas pa ne znam što me iznenađuje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hvala mu i za titulu i za kup ali to ne znači da zbog te zahvalnosti trebamo ove i narednih sezona gubiti titule.Majkl je napisao/la:Samo kažem da smo licemjerni i nezahvalni.Ali tako je to svugdje kod nas pa ne znam što me iznenađuje.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Ljudi kad zaboravimo na neku neizmjernu ljubav, onda cemo napredovati. Hvala Dzeni za sve, ali vise ovako ne ide. Daleko od toga da ga neko mrzi, da mu nije zahvalan...ali nije on kapacitet za trenera FKS. Kakva qrceva ljubav??? Pa jednom Raulu se Real zahvalio kad su uvidjeli da vise nije za njih, jedan Gerard vise nema mjesta u Liverpoolu...a mi nedamo Dzenu jer je nas i volimo ga... Koja logika...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne kažem da trebas da ga voliš ili da treba da ostane zato što je naš i zato što ga volimo,nego zato što ima rezultate,kup.,play of Evropa lige i titula.Ne moze se trener mijenjati svako malo,nekad se mora izgubiti i odigrati nerjeseno,treba mu podrška jer ima rezultate a ne zato što ga neko voli ili ne voli.U fudbalu je najbitiniji rezultat, što je on imao i vidjecemo hoće li imati ,nema tu ljubavi nikakve .Pogledajte Murinja kakav je start imao pa niko ne priča o otkazu ,tek je počelo zašto ne bi vjerovali da će Dzeno pobjedivati sad kad smo vidjeli da zna osvajati i pobjedivati.Ne branim ga nego govorim činjenice.belosevic28 je napisao/la:Ljudi kad zaboravimo na neku neizmjernu ljubav, onda cemo napredovati. Hvala Dzeni za sve, ali vise ovako ne ide. Daleko od toga da ga neko mrzi, da mu nije zahvalan...ali nije on kapacitet za trenera FKS. Kakva qrceva ljubav??? Pa jednom Raulu se Real zahvalio kad su uvidjeli da vise nije za njih, jedan Gerard vise nema mjesta u Liverpoolu...a mi nedamo Dzenu jer je nas i volimo ga... Koja logika...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dzeno ima rezultate, ali dosta je on tu pobrao plodova tuđeg rada. Sad kad on treba od pocetka da sprema ekipu, odradi pripreme, uspostavi neke svoje takticke zamisli, a ne samo kaze igrajte momci, vidi se da ne ide. Koliko god zasluzan on bio za ovu titulu, toliko je i Meho Kodro koji je odradio pripreme sa ekipom, a druga je stvar sto su ga klosari bojkotovali, pa cim je dosao Dzeno obecali da ce poginuti. I za kup vazi ista stvar. Dzeno je uvijek dolazio pred kraj i donosio taj pozitivni sok, sad nema vise toga. Moze li po tebi Dzeno pratiti razvoj naseg kluba i mislis li da je on kapacitet za to? Koji klubovi ce ga traziti da ih vodi ako nas napusti??Majkl je napisao/la:Ne kažem da trebas da ga voliš ili da treba da ostane zato što je naš i zato što ga volimo,nego zato što ima rezultate,kup.,play of Evropa lige i titula.Ne moze se trener mijenjati svako malo,nekad se mora izgubiti i odigrati nerjeseno,treba mu podrška jer ima rezultate a ne zato što ga neko voli ili ne voli.U fudbalu je najbitiniji rezultat, što je on imao i vidjecemo hoće li imati ,nema tu ljubavi nikakve .Pogledajte Murinja kakav je start imao pa niko ne priča o otkazu ,tek je počelo zašto ne bi vjerovali da će Dzeno pobjedivati sad kad smo vidjeli da zna osvajati i pobjedivati.Ne branim ga nego govorim činjenice.belosevic28 je napisao/la:Ljudi kad zaboravimo na neku neizmjernu ljubav, onda cemo napredovati. Hvala Dzeni za sve, ali vise ovako ne ide. Daleko od toga da ga neko mrzi, da mu nije zahvalan...ali nije on kapacitet za trenera FKS. Kakva qrceva ljubav??? Pa jednom Raulu se Real zahvalio kad su uvidjeli da vise nije za njih, jedan Gerard vise nema mjesta u Liverpoolu...a mi nedamo Dzenu jer je nas i volimo ga... Koja logika...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam za nekog iskusnijeg trenera koji zna i sa mladima i sa starim, sa mangupima i sa onima koji to nisu.
Dženi u ovom trenutku nije lako biti na mjestu šefa stručnog štaba. Zašto? Odlazak dva veoma bitna igrača su se desila u trenucima kada navijači i uprava žele više, više od onoga što je do sad bilo. Nisu došli neki koji bi nadomjestili odlazak, a trebao je još jedan. Imaš par igrača na sredini terena, a mislim da ih Dženo kao igrače ne poznaje dovoljno, ne poznaje nihove potpune mogućnosti. Sve se to dalo vidjeti u nekim utakmicama gdje se gube po terenu. U svoj toj nervozi i lošoj formi, zatim drugim okolnostima, mnogo mjenja i ne može uigrati sredinu koja će iznijeti većinu utakmica.
Ikande je kvalitetan igrač, i on treba igrati, Alispahić nije u formi, odnosno uvijek je povrijeđen, Samir je suspendovan, Kovačević više ordinira nazad kao i Rustemović..... U ovakvoj situaciji Dženo se jako loše snalazi. Ja se nadam da će nas sve demantovati i u Lukavici sve ove stvari dotjerati do savršenstva, još zabiti jedan gol na ubačaj iz kornera, jedan iz slobodnjaka.... ma našoj sreći ne bi bilo kraja.
@joker
Dobar ti potpis, radimo na tome da ga izbrišeš
Dženi u ovom trenutku nije lako biti na mjestu šefa stručnog štaba. Zašto? Odlazak dva veoma bitna igrača su se desila u trenucima kada navijači i uprava žele više, više od onoga što je do sad bilo. Nisu došli neki koji bi nadomjestili odlazak, a trebao je još jedan. Imaš par igrača na sredini terena, a mislim da ih Dženo kao igrače ne poznaje dovoljno, ne poznaje nihove potpune mogućnosti. Sve se to dalo vidjeti u nekim utakmicama gdje se gube po terenu. U svoj toj nervozi i lošoj formi, zatim drugim okolnostima, mnogo mjenja i ne može uigrati sredinu koja će iznijeti većinu utakmica.
Ikande je kvalitetan igrač, i on treba igrati, Alispahić nije u formi, odnosno uvijek je povrijeđen, Samir je suspendovan, Kovačević više ordinira nazad kao i Rustemović..... U ovakvoj situaciji Dženo se jako loše snalazi. Ja se nadam da će nas sve demantovati i u Lukavici sve ove stvari dotjerati do savršenstva, još zabiti jedan gol na ubačaj iz kornera, jedan iz slobodnjaka.... ma našoj sreći ne bi bilo kraja.
@joker

I da Marka ubaci na njegovu poziciju ako nas krene rezultat, a ne na CMF-a, i to ofanzivno orijentisanog... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nadam se da cu sto prije biti primoran da ga uklonim.. A nije ti vala ni ovaj dio posta o treneru los..hilmo je napisao/la:Ja sam za nekog iskusnijeg trenera koji zna i sa mladima i sa starim, sa mangupima i sa onima koji to nisu.
@joker

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:

prebio nam neko ahmu

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ahmo se razletio sa hamunama kod nas previše, garant je startov'o pogrešnu pa ga hairlija ispratio do gore. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Cuo sam i ja da je Ahmo kurvar pravi..uNbx je napisao/la:Ahmo se razletio sa hamunama kod nas previše, garant je startov'o pogrešnu pa ga hairlija ispratio do gore.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čuj kako, Dženo njima samo kaže, Ti danas "must run, mnogo run"joker90 je napisao/la:Cuo sam i ja da je Ahmo kurvar pravi..uNbx je napisao/la:Ahmo se razletio sa hamunama kod nas previše, garant je startov'o pogrešnu pa ga hairlija ispratio do gore.Da hoce nauciti malo jezika bar dok bari ove nase rave, da se moze Dzeno sa njim skontati. Ne smijem ni zamisliti kako izgleda sporazumjevanje Dzene sa Ikandeom, Kouadiom i sl..

U novi boj ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj kurvar, brat sve tambura redomjoker90 je napisao/la:Cuo sam i ja da je Ahmo kurvar pravi..uNbx je napisao/la:Ahmo se razletio sa hamunama kod nas previše, garant je startov'o pogrešnu pa ga hairlija ispratio do gore.Da hoce nauciti malo jezika bar dok bari ove nase rave, da se moze Dzeno sa njim skontati. Ne smijem ni zamisliti kako izgleda sporazumjevanje Dzene sa Ikandeom, Kouadiom i sl..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
da nije i on gdje u madjarskoj sa izbjeglicamaEvolution87 je napisao/la:
prebio nam neko ahmu

-
- Kontakt:
Krle veceras ni minute protiv Spanije. Ali ce biti umoran od puta pa je mozda bolje na klupi ga ostaviti. Ja bi volio vidjeti ovaj sastav ; Delboy - Baric, Step, Barba, Puza - Kova, Rustem, Ikande - Seki, Bekic 2, Benkara...klupa: Plakalo, Mihi, Tatko, Alispahic, Bekic, Dulja, Krle.
belosevic28 je napisao/la:Krle veceras ni minute protiv Spanije. Ali ce biti umoran od puta pa je mozda bolje na klupi ga ostaviti. Ja bi volio vidjeti ovaj sastav ; Delboy - Baric, Step, Barba, Puza - Kova, Rustem, Ikande - Seki, Bekic 2, Benkara...klupa: Plakalo, Mihi, Tatko, Alispahic, Bekic, Dulja, Krle.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
@joker, ko ce se slagati ako ne mi sa istoka :p Salu na stranu, mislim da je ovo najidealniji sastav za Slaviju u ovom momentu...
zlatniljiljan je napisao/la:da nije i on gdje u madjarskoj sa izbjeglicamaEvolution87 je napisao/la:
prebio nam neko ahmu![]()

1946
Ahmini su jučer dobili 6-0 i ako kod nas nema minuta za repku je odigrao svih 90...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sa njim bi dugorocno rijesili poziciju desnog beka.Fudbaler Monaca Yarouba Cissako odbio je produžiti ugovor sa klubom iz Kneževine.
Ovaj 20-godišnjak se vratio sa posudbe iz Zulte Waregama, Monaco mu je ponudio novi ugovor, ali je on isti odbio jer po isteku trenutnog ugovor želi postati imam.
Fudbaler rođen u Maliju je izrazio želju da nastavi karijeru u ekipi koja dolazi iz zemlje u kojoj je islam sastavni dio kulture.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.