to stvarno nikad nije bilo. a reakcija saveza sa kaznama, naravno da je očekivana.RobertoBaggio je napisao/la:Bezbroj je neopravdano poništenih golova zbog ofsajda, ali ja, vala, ne znam ni jednu situaciju da je gol poništen, svima jasno da ofsajda nije bilo, a savez crta nekakve linije i pokušava te ubijediti da je ipak bio ofsajd.FKZ1921 je napisao/la:Mislite li da će neko negdje u UEFA -i reagovati na neki neopravdano poništeni gol ili pogrešno dosuđeni aut...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi ako izgubimo jednu od sljedece cetiri utakmice prije da cemo Odovica otjerati (na njega ce se sve svaliti ) nego sto cemo savez ikad otjerati. U svoju bastu da gledamo ako nisu sposobni da vode bitku s savezom..
-
- Kontakt:
Dosta je propusta napravljeno ali sta je, tu je.. Na nama je da sutra dodjemo u sto vecem broju i podrzimo momke jer im je podrska potrebna vise nego ikad..
BUDI ŽELJO !!!
Za tebe smo konstatovali davno da nisi navijac Zelje. Ne mislim da smo nesta vazno uradili,jer je to bio vrlo prost problem. Prost ti,prost problem...HeartSock je napisao/la:Mi ako izgubimo jednu od sljedece cetiri utakmice prije da cemo Odovica otjerati (na njega ce se sve svaliti ) nego sto cemo savez ikad otjerati. U svoju bastu da gledamo ako nisu sposobni da vode bitku s savezom..
Niko nikog nece tjerati ni otjerati.
Prema tome,tvoj mucki pokusaj stvaranja pritiska ce ostati samo mucki pokusaj.
Nista ti nisi konstatovao nemas ti pojma sa zivotom da budem iskren. Trebe nekome crtat ovdje da ja ne mogu otjerati nikoga odavde, niti ti mozes dati moral ekipi s foruma da se razumijemo. Stvar je toliko prosta da si se ti umuslio da si sef struke, direktor, menadzer, sve ti znas kako treba igrati, kad treba spustiti loptu a ustvari lupetas kao 80% foruma. Tvoje je samo da se opustis, furas svoj film, niko ti to ne brani, zato me mani ubacivanja. Mi ako ne pobjedimo sve cetiri utakmice do Sarajeva, pisi raspad ...zivi bili pa vidjeli..FKZ1921 je napisao/la:Za tebe smo konstatovali davno da nisi navijac Zelje. Ne mislim da smo nesta vazno uradili,jer je to bio vrlo prost problem. Prost ti,prost problem...HeartSock je napisao/la:Mi ako izgubimo jednu od sljedece cetiri utakmice prije da cemo Odovica otjerati (na njega ce se sve svaliti ) nego sto cemo savez ikad otjerati. U svoju bastu da gledamo ako nisu sposobni da vode bitku s savezom..
Članska?HeartSock je napisao/la:Nista ti nisi konstatovao nemas ti pojma sa zivotom da budem iskren. Trebe nekome crtat ovdje da ja ne mogu otjerati nikoga odavde, niti ti mozes dati moral ekipi s foruma da se razumijemo. Stvar je toliko prosta da si se ti umuslio da si sef struke, direktor, menadzer, sve ti znas kako treba igrati, kad treba spustiti loptu a ustvari lupetas kao 80% foruma. Tvoje je samo da se opustis, furas svoj film, niko ti to ne brani, zato me mani ubacivanja. Mi ako ne pobjedimo sve cetiri utakmice do Sarajeva, pisi raspad ...zivi bili pa vidjeli..FKZ1921 je napisao/la:Za tebe smo konstatovali davno da nisi navijac Zelje. Ne mislim da smo nesta vazno uradili,jer je to bio vrlo prost problem. Prost ti,prost problem...HeartSock je napisao/la:Mi ako izgubimo jednu od sljedece cetiri utakmice prije da cemo Odovica otjerati (na njega ce se sve svaliti ) nego sto cemo savez ikad otjerati. U svoju bastu da gledamo ako nisu sposobni da vode bitku s savezom..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kakva članska na tekme ne ide ma ne navija za zelju al jbg pise ovdje

Da, zaboravio sam da je sam priznao da ne ide na utakmice.JoseMourinho je napisao/la:Kakva članska na tekme ne ide ma ne navija za zelju al jbg pise ovdje![]()

@KLIS, kad ti postavis clansku i godisnju ja cu za pola minute upload.
ovdje se uvijek vrti ista prica al majke mi moje,umjesto da gledamo u svoju avliju non stop neka prepiranja oko gluposti,a mnogi nisu svjesni ako sutra ne dobijemo da je Odovic bivsi i da smo ispali iz igre za titulu,i umjesto da se koncentrisemo na to kako dobiti sutra,raspravljam ose o glupostima ko je veci navijac,a sutra ce opet biti 1500 ljudi na grbavici ,imamo mi vaznihih stvari u nasoj avliji od jednog ponistenog gola 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja sam rekao da sam jučer išao da je izvadim, ali momak koji to radi je na godišnjem. Članska?HeartSock je napisao/la:@KLIS, kad ti postavis clansku i godisnju ja cu za pola minute upload.
Vjerovatno bih mogao snositi posljedice ali jedini portAl koji je objavio ovakvu vrstu clanka.Ostali vjerovatno zbog famoznog ugovora o saradnji sa savezom to ne smiju a jako dobro znaju o cemu je rijec.
Fudbalski savez trenira strogoću: A ko će vama suditi, gospodo? 08.09.2015 u 14:50
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zasjedala je jučer i izrekla kazne, a najgore su prošli vječiti rivali iz Sarajeva, te zenički Čelik.
U nedjelju je odigrana utakmica između naše fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Andore na Bilinom polju, a zenički stadion nakon dugo vremena nije bio ispunjen. Reći će neki, pa dobro, ipak smo igrali protiv jedne amaterske reprezentacije. Ne možemo, a da se ne složimo s tom konstatacijom, ali da su u našem Fudbalskom savezu imali malo više osjećaja i dodira s bosanskohercegovačkom realnošću, možda bi Mešini Zmajevi i ovaj put igrali pred punim tribinama.
Piše: Faruk Zametica, ****.ba
Nisu, nažalost. Pohlepa, manjak dodira s realnošću vremena u kojem živimo, gdje se većina građana bori za goli opstanak, ili šta već drugo, vodilo je čelnike Saveza da za utakmicu s amaterskom reprezentacijom Andore stave cijenu najjeftinije karte u iznosu od 20 KM. A ako vam nije do navijanja i ako želite sjesti i pogledati utakmicu, onda ste morali izdvojiti 30, odnosno 40 KM.
Previše i da je protivnik bila malo bolja reprezentacija od Andore, a kamoli jedna amaterska reprezentacija. Udari po džepu građana, udari im na ljubav i patriotizam, želju da vide Džeku, Pjanu, Begu. Sve to gledaj iz udobnosti lože stadiona Bilino polje. Asocira na neke diktatore, ali o tome ćemo kasnije. Prođe Andora, nije bilo BH Fanaticosa, nije bilo ni Bog zna kakve atmosfere i vratismo se našoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Uoči sedmog kola zasjedala je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na kojoj su izrečene kazne, a kojima su najviše pogođeni vječiti rivali i zenički Čelik. Zeničani će na račun Saveza uplatiti 9.500 KM. Prije svega zbog rasističkog navijanja, što je kazna koju svakako možemo razumjeti i ponašanje koje i treba rigorozno sankcionirati. Bordo tim je morao platiti 8.500 KM zbog upotrebe pirotehnike i prekida u Zenici, te propusta u organizaciji i upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Zrinjskog.
Ovo je Sjeverna Koreja, FSBiH je Kim Jong-un?
Kada se izriču kazne uvijek ćemo čitati o propustima u organizaciji i upotrebi pirotehnike. Kakvi su to propusti i zašto ih klubovi prave, ne znamo, ali znamo da se bogati kasa Saveza. Zašto se upotreba pirotehnike kažnjava drukčije svaki put i zašto kazne nisu iste, ni to nam nikada neće biti jasno. Recimo, na posljednjoj sjednici Zrinjski je kažnjen sa 5.000 KM zbog: "Upotrebe pirotehničkih sredstava i propusta u organizaciji utakmice". Mostarci su kažnjeni sa 3.000 KM za utakmicu petog kola, a 1.000 KM manje za utakmicu šestog kola. Kako, zašto i zbog čega je kazna drukčija za isti prekršaj, vjerovatno zna gospoda iz Saveza. Nelogično, zar ne?
Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Borac... Svi su kažnjeni zbog propusta u organizaciji. Svjesni smo da uvjeti na stadionima nisu idealni, da sve to može mnogo bolje. Ali zar se ionako prazne kase klubova moraju dodatno prazniti zbog tih banalnih stvari. Zar nije bolje na neki način uvjetovati te klubove da novce za "propust u organizaciji" iskoriste za neko renoviranje fudbalskih zdanja, umjesto da se sliježu u kasu Saveza?
Medijski rat Fudbalskog saveza i Fudbalskog Željezničara mogli ste pratiti prethodnih dana. Željezničar je drastično oštećen u Širokom Brijegu. Greške se dešavaju i u boljim ligama od naše, ali zar nije časno priznati grešku? Linije koje su povukli u FSBiH vrijeđaju zdrav razum svih ljubitelja fudbala u Bosni i Hercegovini. Pa zar stvarno mislite da smo mi svi idioti? Ili se vodite prema principu, ovo je Sjeverna Koreja, FSBiH je Kim Jong-un, a vi ćete klimati glavom i raditi ono što mi kažemo. Ako se pobunite, kao što je to uradio Almir Gredić, onda ćemo vam još i "odrezati" kaznu od 3.000 KM. Aferim.
Kako tek objasniti kazne za Darka Vojvodića i Almira Memića, trenere Slavije i Travnika. Darko Vojvodić je kažnjen sa 1.000 KM, a Almir Memić sa 2.000 KM zbog kršenja kodeksa ponašanja. Ne znamo šta su treneri uradili, ali kazniti ih novčanim iznosom koji je veći vjerovatno i od njihove plaće je zaista bezobrazno. Vjerovatno su u Savezu plaće kudikamo veće, pa odatle i tolike kazne. Još jedan dokaz kako su u Savezu potpuno izgubili dodir sa stvarnošću i realnošću.
Gospodo, ovo je Bosna i Hercegovina, ne zaboravite to kada sljedeći put budete trenirali strogoću i pisali kazne. Vaše greške, nažalost, nema ko sankcionirati, vi ste amnestirani.
F.Z., ****.ba"
Fudbalski savez trenira strogoću: A ko će vama suditi, gospodo? 08.09.2015 u 14:50
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zasjedala je jučer i izrekla kazne, a najgore su prošli vječiti rivali iz Sarajeva, te zenički Čelik.
U nedjelju je odigrana utakmica između naše fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Andore na Bilinom polju, a zenički stadion nakon dugo vremena nije bio ispunjen. Reći će neki, pa dobro, ipak smo igrali protiv jedne amaterske reprezentacije. Ne možemo, a da se ne složimo s tom konstatacijom, ali da su u našem Fudbalskom savezu imali malo više osjećaja i dodira s bosanskohercegovačkom realnošću, možda bi Mešini Zmajevi i ovaj put igrali pred punim tribinama.
Piše: Faruk Zametica, ****.ba
Nisu, nažalost. Pohlepa, manjak dodira s realnošću vremena u kojem živimo, gdje se većina građana bori za goli opstanak, ili šta već drugo, vodilo je čelnike Saveza da za utakmicu s amaterskom reprezentacijom Andore stave cijenu najjeftinije karte u iznosu od 20 KM. A ako vam nije do navijanja i ako želite sjesti i pogledati utakmicu, onda ste morali izdvojiti 30, odnosno 40 KM.
Previše i da je protivnik bila malo bolja reprezentacija od Andore, a kamoli jedna amaterska reprezentacija. Udari po džepu građana, udari im na ljubav i patriotizam, želju da vide Džeku, Pjanu, Begu. Sve to gledaj iz udobnosti lože stadiona Bilino polje. Asocira na neke diktatore, ali o tome ćemo kasnije. Prođe Andora, nije bilo BH Fanaticosa, nije bilo ni Bog zna kakve atmosfere i vratismo se našoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Uoči sedmog kola zasjedala je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na kojoj su izrečene kazne, a kojima su najviše pogođeni vječiti rivali i zenički Čelik. Zeničani će na račun Saveza uplatiti 9.500 KM. Prije svega zbog rasističkog navijanja, što je kazna koju svakako možemo razumjeti i ponašanje koje i treba rigorozno sankcionirati. Bordo tim je morao platiti 8.500 KM zbog upotrebe pirotehnike i prekida u Zenici, te propusta u organizaciji i upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Zrinjskog.
Ovo je Sjeverna Koreja, FSBiH je Kim Jong-un?
Kada se izriču kazne uvijek ćemo čitati o propustima u organizaciji i upotrebi pirotehnike. Kakvi su to propusti i zašto ih klubovi prave, ne znamo, ali znamo da se bogati kasa Saveza. Zašto se upotreba pirotehnike kažnjava drukčije svaki put i zašto kazne nisu iste, ni to nam nikada neće biti jasno. Recimo, na posljednjoj sjednici Zrinjski je kažnjen sa 5.000 KM zbog: "Upotrebe pirotehničkih sredstava i propusta u organizaciji utakmice". Mostarci su kažnjeni sa 3.000 KM za utakmicu petog kola, a 1.000 KM manje za utakmicu šestog kola. Kako, zašto i zbog čega je kazna drukčija za isti prekršaj, vjerovatno zna gospoda iz Saveza. Nelogično, zar ne?
Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Borac... Svi su kažnjeni zbog propusta u organizaciji. Svjesni smo da uvjeti na stadionima nisu idealni, da sve to može mnogo bolje. Ali zar se ionako prazne kase klubova moraju dodatno prazniti zbog tih banalnih stvari. Zar nije bolje na neki način uvjetovati te klubove da novce za "propust u organizaciji" iskoriste za neko renoviranje fudbalskih zdanja, umjesto da se sliježu u kasu Saveza?
Medijski rat Fudbalskog saveza i Fudbalskog Željezničara mogli ste pratiti prethodnih dana. Željezničar je drastično oštećen u Širokom Brijegu. Greške se dešavaju i u boljim ligama od naše, ali zar nije časno priznati grešku? Linije koje su povukli u FSBiH vrijeđaju zdrav razum svih ljubitelja fudbala u Bosni i Hercegovini. Pa zar stvarno mislite da smo mi svi idioti? Ili se vodite prema principu, ovo je Sjeverna Koreja, FSBiH je Kim Jong-un, a vi ćete klimati glavom i raditi ono što mi kažemo. Ako se pobunite, kao što je to uradio Almir Gredić, onda ćemo vam još i "odrezati" kaznu od 3.000 KM. Aferim.
Kako tek objasniti kazne za Darka Vojvodića i Almira Memića, trenere Slavije i Travnika. Darko Vojvodić je kažnjen sa 1.000 KM, a Almir Memić sa 2.000 KM zbog kršenja kodeksa ponašanja. Ne znamo šta su treneri uradili, ali kazniti ih novčanim iznosom koji je veći vjerovatno i od njihove plaće je zaista bezobrazno. Vjerovatno su u Savezu plaće kudikamo veće, pa odatle i tolike kazne. Još jedan dokaz kako su u Savezu potpuno izgubili dodir sa stvarnošću i realnošću.
Gospodo, ovo je Bosna i Hercegovina, ne zaboravite to kada sljedeći put budete trenirali strogoću i pisali kazne. Vaše greške, nažalost, nema ko sankcionirati, vi ste amnestirani.
F.Z., ****.ba"
Ono sto je realno,gledajuci tvoje ponasanje na ovoj temi,jeste to da imas ozbiljan zdravstveni problem i da ti treba strucna pomoc.HeartSock je napisao/la:Nista ti nisi konstatovao nemas ti pojma sa zivotom da budem iskren. Trebe nekome crtat ovdje da ja ne mogu otjerati nikoga odavde, niti ti mozes dati moral ekipi s foruma da se razumijemo. Stvar je toliko prosta da si se ti umuslio da si sef struke, direktor, menadzer, sve ti znas kako treba igrati, kad treba spustiti loptu a ustvari lupetas kao 80% foruma. Tvoje je samo da se opustis, furas svoj film, niko ti to ne brani, zato me mani ubacivanja. Mi ako ne pobjedimo sve cetiri utakmice do Sarajeva, pisi raspad ...zivi bili pa vidjeli..FKZ1921 je napisao/la:Za tebe smo konstatovali davno da nisi navijac Zelje. Ne mislim da smo nesta vazno uradili,jer je to bio vrlo prost problem. Prost ti,prost problem...HeartSock je napisao/la:Mi ako izgubimo jednu od sljedece cetiri utakmice prije da cemo Odovica otjerati (na njega ce se sve svaliti ) nego sto cemo savez ikad otjerati. U svoju bastu da gledamo ako nisu sposobni da vode bitku s savezom..
Svi su to shvatili,postao si potpuno nerelavantan(ako razumijes sta to znaci) a ti nastavljas po svom. Strucnjaci kazu daje toj vrsti oboljelih najteze objasniti da su bolesni i da ima treba lijecenje.
Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom
http://fkzeljeznicar.ba/strucni-stab-po ... gom/16362/
Ipee je napisao/la:Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom

Znaci ti si sad i doktor, cak znas ko je bolestan. Ma ti si univerzalni ublehas, koji ne zna da komunicira onako kako mu ne odgovara.
Ipee je napisao/la:Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom

U pravu si. Samo meni na ovoj temi ne odgovara kako ti komuniciras...Izvini, do mene je.HeartSock je napisao/la:Znaci ti si sad i doktor, cak znas ko je bolestan. Ma ti si univerzalni ublehas, koji ne zna da komunicira onako kako mu ne odgovara.
Ipak razmisli o ovomsto sam predhodno napisao.
Ipsilone da ba ohladi malo.....prenaporan si....
Re: RE: Re: FK Željezničar
To je to sto nam je trebalo jos mnogo ranije, jer danas nema ozbiljnog tima bez psihologa I nutricionisteIpee je napisao/la:Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.