Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Olajuwon?JuventinoVero je napisao/la:Nemaju ni ameri naturalizovanih igraca
DuncanBernardBarnjak je napisao/la:Olajuwon?JuventinoVero je napisao/la:Nemaju ni ameri naturalizovanih igraca
EwingClutch je napisao/la:DuncanBernardBarnjak je napisao/la:Olajuwon?JuventinoVero je napisao/la:Nemaju ni ameri naturalizovanih igraca
Clutch je napisao/la:DuncanBernardBarnjak je napisao/la:Olajuwon?JuventinoVero je napisao/la:Nemaju ni ameri naturalizovanih igraca
Nije, jedina dva stranca koja su bili mvp lige su Dirk i Nash kome je to uspjelo 2 puta.majestic24 je napisao/la:ASD je napisao/la:Dirk je jedini Evropski igrac koji je bio MVP NBA lige i osvojio je prsten kao prvi baja u ekipi, to nijednom Evropljaninu nije uspjelo.
Po meni licno, najbolji je, Parker je drugi, jedan je od glavnih igraca najbolje NBA fransize zadnjih skoro 15 godina.
i parker je bio mvp i glavni igrac ekipe.
Ocekivano..po bukmejketima njemacka favorit..ja mislio greska kad sam vidio u kladionici..majestic24 je napisao/la:Igraju Turci obranu ko ludi
Irving.BernardBarnjak je napisao/la:EwingClutch je napisao/la:DuncanBernardBarnjak je napisao/la:
Olajuwon?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.