Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
Bodiroga je tata, ostalo su NBA zvijezde...
Svaka im cast na tome!delinjo je napisao/la:Ko sve ne igra ovu kosarku...cuj Island...ljudi sut 20 % imaju...ne kontam u ovako tankom rosteru nosu angazovali amerikanca ccc

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Upravo to Markonato!Skidam kapu.Nema ih ni 300 000 a toliko su ponosni i srčani.marconato je napisao/la:Svaka im cast na tome!delinjo je napisao/la:..ne kontam u ovako tankom rosteru nosu angazovali amerikanca ccc![]()
Najbolje od reprezentacija napravit klubove...

Mens sana in corpore sano.
Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
Ma znam ali mala su zemlja kao i mi...svaki kvalitet bi im dobrodosao:)marconato je napisao/la:Svaka im cast na tome!delinjo je napisao/la:Ko sve ne igra ovu kosarku...cuj Island...ljudi sut 20 % imaju...ne kontam u ovako tankom rosteru nosu angazovali amerikanca ccc![]()
Najbolje od reprezentacija napravit klubove...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
E moj Delinjo,manji su oni od nas nekih 12 puta,ako ne i više.
Broj stanovnika je u pitanju.

Pa neko rece imaju samo 300 hiljada stanovnika
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa da.Tačnije 320.000.A BiH po poisu nešto višeod 3 700 000 .Prosta računica,11-12 puta je BiH brojnija populaciono od Islanda.delinjo je napisao/la:Pa neko rece imaju samo 300 hiljada stanovnika
Ja sam generalno protiv tog trenda naturalizovanja igraca! Igraj brate s onim sto imas, pa makar gubio sve po 50 razlike! Zato im i skidam kapu i bas su mi ispali smekeri zbog toga...delinjo je napisao/la: Ma znam ali mala su zemlja kao i mi...svaki kvalitet bi im dobrodosao:)

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015
Ma doci ce period kad ces po 5 igraca naturalizovati...marconato je napisao/la:Ja sam generalno protiv tog trenda naturalizovanja igraca! Igraj brate s onim sto imas, pa makar gubio sve po 50 razlike! Zato im i skidam kapu i bas su mi ispali smekeri zbog toga...delinjo je napisao/la: Ma znam ali mala su zemlja kao i mi...svaki kvalitet bi im dobrodosao:)
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svaka im cast!djoleprijedor je napisao/la:Pa da.Tačnije 320.000.A BiH po poisu nešto višeod 3 700 000 .Prosta računica,11-12 puta je BiH brojnija populaciono od Islanda.delinjo je napisao/la:Pa neko rece imaju samo 300 hiljada stanovnika
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako ko...delinjo je napisao/la: Ma doci ce period kad ces po 5 igraca naturalizovati...

Ne trebaju njima naturalizovani, ali čudi kako recimo nemaju talentovanih klinaca po USA koledžima, jer je u USA njihova najveća dijaspora = 50 000.
pa mi bi prvi da mozemo,a znajuci kako je Fiba kriminalna organizacija nemoj da te cudi ako dodje do togamarconato je napisao/la:Kako ko...delinjo je napisao/la: Ma doci ce period kad ces po 5 igraca naturalizovati...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato i kazem kako ko, postoje drzave kod kojih to ne prolazi, Litvanija, Srbija, Islanddelinjo je napisao/la: pa mi bi prvi da mozemo,a znajuci kako je Fiba kriminalna organizacija nemoj da te cudi ako dodje do toga

delinjo de ne brukaj se vise
ko se tebi buraz obraca,imas ignor i laganica,kad te budem nesto pitao onda mi se obrati a do tada,sjedi dolegeoxx je napisao/la:delinjo de ne brukaj se vise

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Slovenci jedva protiv Holandeza. 81-74.Dragić pogodio trojku na 72-70 i rješio meč.
kosarkaske velesile osim ovih zadnjihmarconato je napisao/la:Zato i kazem kako ko, postoje drzave kod kojih to ne prolazi, Litvanija, Srbija, Islanddelinjo je napisao/la: pa mi bi prvi da mozemo,a znajuci kako je Fiba kriminalna organizacija nemoj da te cudi ako dodje do toga...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Meni padaju na pamet Duncan i Olajuwon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.