Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 12:19

Uhh **** ovaj Isner....nije Fedex bbas briljirao ali koga briga...mislim da francuz nece biti problem ...jos kad bi Anderson izbacio Stana ..:D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 sep 2015, 13:17

jestamaji je napisao/la:magica, nekako ti ovo ne fercera kako treba:
"posle i smešne" ili "poslije i smiješne" :mrgreen: :wave:
Fercera sasvim korektno.
Ja kažem posle i smešne, a neki drugi poslije i smiješne.
Njima su uglavnom samo Djokovićevi žrebovi smiješni, a kad im se favoritu očisti put - to se i ne pominje. ;)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 sep 2015, 13:22

ma bila je šala jer si napisao posle i smiješne :mrgreen:
forget it :wave:

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 14:21

MaGiCa je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:magica, nekako ti ovo ne fercera kako treba:
"posle i smešne" ili "poslije i smiješne" :mrgreen: :wave:
Fercera sasvim korektno.
Ja kažem posle i smešne, a neki drugi poslije i smiješne.
Njima su uglavnom samo Djokovićevi žrebovi smiješni, a kad im se favoritu očisti put - to se i ne pominje. ;)
Kome se ocistio put??ako je wawrinka tebi cist put...onda se slazem ..Rogeru se sve ocistilo ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MaGiCa
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la MaGiCa » 08 sep 2015, 15:13

delinjo je napisao/la:Kome se ocistio put??ako je wawrinka tebi cist put...onda se slazem ..Rogeru se sve ocistilo ;)
Nauči da quotuješ sagovornike.

BTW, pričamo o hipotetičkom SF u kome bi igrao sa Andersonom (umesto Wawaša), a pre toga sa Gasquetom (umesto Berdycha).
Meni to deluje kao strada giusta iliti čist put.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 sep 2015, 15:38

MaGiCa je napisao/la:
delko je napisao/la:Sad gledam, Anderson ide na Stan-a kog je dobio zadnja 4 puta :o bgm ide Kevin u polu finale :D
Da ne bude posle da samo Djoković ima smijesne žrebove. :kafa:
Hah, Stan nije ispao jos uvijek i Novakov zrijeb je bio smijesan sve dok se Anderson nije umijesao :d u svakom slucaju prizeljkujem duel Novaka i Rogera u finalu i naravno 18i Slam :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 15:42

Pa Gaske je u dostaaa boljoj formi nego Berdih.

A niko ne garantuje da ga nece cekati u SF Vava.

Do finala laksi put je svakako imao Novak.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 sep 2015, 16:19

Belmin6 je napisao/la:Do finala laksi put je svakako imao Novak.
To niko ne spori.
Poenta je da se kenja po Novakovim žrebovima, a da se ćuti kad RF ima neki takav ili mu ispadne boranija usled čišćenja dela kostura u kome se nalazi. ;)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 17:26

DANTES je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Andy se poigrava malo sa protivnicima. Isprobava taktike. I od Mannarina i Kyrgiosa je gubio setove.
misliš? vidim ti se razumiš u sport pa pitam zbog dalje kladionice
Povreda. Sepao je zadnji set.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 sep 2015, 17:30

DANTES je napisao/la: da pogodim bez otvaranja. Nedžad O. :mrgreen:
slika
:mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2015, 18:12

Ne vidim razlog zašto bi nekome smetalo nazivanje Novakovog žrijeba (ili žrijebova) pravim imenom. Na Wimbledonu je dobio žrijeb koji ni sam ne bi bolje sastavio. Montreal neću ni spominjati, obzirom da RF nije ni igrao, jedini pravi rival mu je bio Murray u finalu. Na US Openu je još jednom dobio otvoren put do finala, kao i godinu dana prije, sramotno bi bilo da se ponovo ne nađe u finalu. Isto tako je i Federerov žrijeb s Wimbledona 2014. bio smiješan, to će svako objektivan priznati, a ni meni nije problem potvrditi još jednom, čisto da ne ispadne da se "kenja" samo po Đokovićevim protivnicima. :roll:

A što se tiče Federerovog sadašnjeg žrijeba, ispadanje Murrayja nije promijenilo situaciju. Wawrinka je trenutno milion puta teži protivnik za Rogera, s Andyjem se zadnje dvije godine poigrava gdje god stigne, a sa Stanom neće biti tako. Jednako važi i za Gasqueta, koji je u drugom dijelu sezone pokazao da je u boljoj formi od Berdycha i da igra neuporedivo bolji tenis, tako da rezultat protiv Čeha nije nikakvo iznenađenje. Dakle, ništa se Rogeru još uvijek nije očistilo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 18:34

Claus je napisao/la: A što se tiče Federerovog sadašnjeg žrijeba, ispadanje Murrayja nije promijenilo situaciju. Wawrinka je trenutno milion puta teži protivnik za Rogera, s Andyjem se zadnje dvije godine poigrava gdje god stigne, a sa Stanom neće biti tako. Jednako važi i za Gasqueta, koji je u drugom dijelu sezone pokazao da je u boljoj formi od Berdycha i da igra neuporedivo bolji tenis, tako da rezultat protiv Čeha nije nikakvo iznenađenje. Dakle, ništa se Rogeru još uvijek nije očistilo.
Nema Gasquet sanse protiv Rogera. Kolschreiber je po meni najveci izazov bio na putu do polufinala.
A Wawrinka kako igra vrlo lako moze ispasti od odlicnog Andersona. Ovaj je i na Wimbledoneu Novaka namucio. Eto sta bude kad drvo nauci i sa osnovne da udara.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2015, 18:42

Greivis je napisao/la:
Claus je napisao/la: A što se tiče Federerovog sadašnjeg žrijeba, ispadanje Murrayja nije promijenilo situaciju. Wawrinka je trenutno milion puta teži protivnik za Rogera, s Andyjem se zadnje dvije godine poigrava gdje god stigne, a sa Stanom neće biti tako. Jednako važi i za Gasqueta, koji je u drugom dijelu sezone pokazao da je u boljoj formi od Berdycha i da igra neuporedivo bolji tenis, tako da rezultat protiv Čeha nije nikakvo iznenađenje. Dakle, ništa se Rogeru još uvijek nije očistilo.
Nema Gasquet sanse protiv Rogera. Kolschreiber je po meni najveci izazov bio na putu do polufinala.
A Wawrinka kako igra vrlo lako moze ispasti od odlicnog Andersona. Ovaj je i na Wimbledoneu Novaka namucio. Eto sta bude kad drvo nauci i sa osnovne da udara.
Nije bitno ima li ili nema, svakako se očekuje da Roger prođe dalje, ali je licemjerno govoriti da je ispadanje Berdycha velika stvar za Rogera, pogotovo ako znamo u kakvoj formi igra Čeh, a u kakvoj Francuz. A Wawrinka ne igra uopće tako loše kako se potencira, jedan set protiv Younga ništa ne znači. ;) Čak na momente podsjeća na onog strašnog Stana, koji je uzeo titule u Melburnu i Parizu. Udarci su tu, i FH, i BH, i servis... Ako se ponovo desi klik u glavi, ne bi me iznenadilo da uzme svoj treći Grand Slam.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 sep 2015, 18:49

Greivis je napisao/la:

A nije bas ni Andersona lijepo nazivati tako, nakon onog matcha jucer :O covjek je udarao takve FH takve return-ove i servis&Volley igra... da ga neko gleda prvi put rekao bi covjek da je top 3 sa onim udarcima :) i mislim da ce Kevin i Wawrinku da pocisti a onda SF sa Rogerom gdje ocekujem da mu neko stane na zulj :D :D

sto se tice gornjeg dijela zrijeba mislim da je Tsonga najveca opasnost za Novaka (iako Jo igra sareno - ostali nemaju sanse, jer se proslogodisnji osvajac muci pravo) :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 19:10

Pa rekao sam kad drvo nauci igrati. Trideset mu je godina i igra najbolje u karijeri. Prije je bio klasicno drvo. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 08 sep 2015, 19:33

Greivis je napisao/la:Pa rekao sam kad drvo nauci igrati. Trideset mu je godina i igra najbolje u karijeri. Prije je bio klasicno drvo. :mrgreen:
Anderson nije nikakvo drvo,to je covjek koji ima 11 Atp finala koja su bila na svim podlogama a prvo od njih je bilo 2008 i od toga 3 Atp titule,i svako ko imalo prati tenis zna da je oduvijek bio odlican teniser pogotovo na ovoj vrsti podloge.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 20:00

alex1991 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Pa rekao sam kad drvo nauci igrati. Trideset mu je godina i igra najbolje u karijeri. Prije je bio klasicno drvo. :mrgreen:
Anderson nije nikakvo drvo,to je covjek koji ima 11 Atp finala koja su bila na svim podlogama a prvo od njih je bilo 2008 i od toga 3 Atp titule,i svako ko imalo prati tenis zna da je oduvijek bio odlican teniser pogotovo na ovoj vrsti podloge.
O kojim se turnirima radilo? Do 2013te nije nikada stigao dalje od trece runde slamova. Bio je on solidan igrac prije, sada je top 20, mogao bi i medju 10 upasti ako ovako nastavi. Veliki napredak.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 08 sep 2015, 20:33

Ovako našpanovanog i "upucanog" Rodžera može dobiti samo Novak i to u najboljoj formi,pošto on trenutno nije u top formi bojim se da se ovogodišnji pobjednik US opena već zna
Nažalost

P.S.ja jes grdna ova Vinči sunce ti poljubim,ja golema akrapa... :o

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 08 sep 2015, 20:46

Greivis je napisao/la:

O kojim se turnirima radilo? Do 2013te nije nikada stigao dalje od trece runde slamova. Bio je on solidan igrac prije, sada je top 20, mogao bi i medju 10 upasti ako ovako nastavi. Veliki napredak.
:crazy:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 08 sep 2015, 21:04

Roberta Vinci u 33. godini dolazi do prvog GS polufinala :D

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.