FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 08 sep 2015, 13:30

2.25 na nas kvota :-D ,poklon
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2015, 13:31

Mene opet strah da se ne "pokvari" kakva kosilica ko prosli put, pa da opet ne igramo na krompir-livadi.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2015, 13:33

joker90 je napisao/la:Mene opet strah da se ne "pokvari" kakva kosilica ko prosli put, pa da opet ne igramo na krompir-livadi.. :kafa:
Ma neće sad je vjerujem, uredili su ga fino..

Mada ja ne bi imao ništa protiv da se pokvari ali da mi dobijemo 2-3 :D :D

@pappy
Ponovit će se opet ako Bog da ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 sep 2015, 14:10

hilmo je napisao/la:Ma neće sad je vjerujem, uredili su ga fino
Ako si se ravnao po fotkama koje je ss.ba objavio i snimicima sa pregleda, vjeruj mi da je totalno drugačije, teren je i dalje strašno neuslovan, možda u ovoj pauzi su ga valjali, ali činjenica je da je neravan ko Trebević.
Samo Saraj'vo.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 08 sep 2015, 14:18

Predrag Pašić imenovan za Šefa skauting službe Fudbalskog kluba Sarajevo

"Osnovni zadatak skauting službe Fudbalskog kluba Sarajevo jeste selektiranje vrhunskih talenata i igrača, za najmlađe selekcije Kluba, Akademiju, te prvi tim. Dakle, našim radom, želimo prije svega uspostaviti kriterije za dovođenje vrhunskih igrača, i ti kriteriji moraju biti sačinjeni kroz jedan analitički dokument, bazu podataka, koja zapravo pokazuje vrijednosti određenog igrača. Uvođenjem dijagnostike, stvoriti ćemo pretpostavke da svi momci, koji budu dolazili u Sarajevo, moraju zadovoljavati određene kriterije koje Klub postavi, a na taj način nećemo zavisiti od pojedinaca.", rekao je Predrag Pašić.

Skauting služba Fudbalskog kluba Sarajevo u ovom formatu formirana je početkom ove kalendarske godine, a pored članova same službe, zadatak svih trenera Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", te Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo jeste prepoznavanje vrhunskih talenata širom Bosne i Hercegovine.

"Naša služba sastavljena je od nekoliko članova, vanjskih saradnika iz gradova širom Bosne i Hercegovine. Kontinuirano želimo unaprijeđivati stručni kadar unutar same službe, a veseli nas što su uključeni bivši igrači Fudbalskog kluba Sarajevo, i zapravo, riječ je o jednom timu ljudi, koji će se često mijenjati obzirom na posebnost rada koji vršimo. Naša baza jesu zapravo dječaci, polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", koji su prvi pretendenti za ulazak u klupsku Akademiju, te dječaci iz Kantona Sarajevo.", dodao je Pašić.

Skautirat ce i igrace za prvi tim, to znaci da Erminu slijedi noga ... :kafa:
orde del male

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2015, 14:26

Mislim da je Erminova uloga potpuno drugačija. On višer radi skautiranje i snimanje protivnika nego igrača koji su nam potrebni.

U svakom slučaju dobra odluka kluba da se legenda imenuje na jednu tako bitnu funkciju. Bez obzira na sve trzavice koje smo imali sa njim Paja je naš čovjek. A dio te skauting mreže je i Semjon Milošević, to sam 100 % siguran.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 08 sep 2015, 14:42

Paja uz Semjona :bow: Mora bit dobitna kombinacija :thumbup:
orde del male

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 sep 2015, 14:44

Erminova uloga je uglavnom nerad, i nadam se da ce i on letit zajedno sa sefom i pomocnicima. A idemo sad lagano naustrb kvalitetnih pojedinaca po 3 boda iz Lukavice.

VOLIM VOLIM VOLIM
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 08 sep 2015, 14:47

VOLIM SARAJEVO
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2015, 14:53

RN87 je napisao/la:Erminova uloga je uglavnom nerad, i nadam se da ce i on letit zajedno sa sefom i pomocnicima. A idemo sad lagano naustrb kvalitetnih pojedinaca po 3 boda iz Lukavice.

VOLIM VOLIM VOLIM
valjda ce Pasic zamjeniti onog kvazi skauta sto sjedi na klupi za vrijeme utakmica.... kad vidim ko stautira protivnika,dobro ikoga mozemo pobjediti....

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 sep 2015, 14:54

Ma napokon da ulogu pravu u klubu dobiju ljudi s iskustvom i znanjem.

Ermin skautira protivnike i ja msm da će ostati, a Pašić igrače za nas tim.
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2015, 14:55

bosnas_ je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Erminova uloga je uglavnom nerad, i nadam se da ce i on letit zajedno sa sefom i pomocnicima. A idemo sad lagano naustrb kvalitetnih pojedinaca po 3 boda iz Lukavice.

VOLIM VOLIM VOLIM
valjda ce Pasic zamjeniti onog kvazi skauta sto sjedi na klupi za vrijeme utakmica.... kad vidim ko stautira protivnika,dobro ikoga mozemo pobjediti....
Nemoj tako, on je čak i u zatvoru bio zbog slutiranja :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 sep 2015, 15:08

Višegodišnje profesionalne ugovore sa FK Sarajevom potpisali su Adnan Civić, Nedim Hadžić, Hamza Čataković, Adnan Osmanović, Edvin Rastoder, Anes Vazda i Nihad Mujakić.

Pozz braci po boji :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2015, 15:14

Kao da su mene pitali koga će potpisati.
Nedim i Hamza su napadači, Vazda je vezni a mislim i ovaj Osmanović, Civić je krilni napadač, Rastoder desni bek. Za Nihada ne znam.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 sep 2015, 15:21

Pozicija Predraga nema veze sa pozicijom Avdića, pobogu Paja je vezan za akademiju a ovaj drugi je VIDEO skaut koji je tu da "analizira" protivnika i da dostavi materijale treneru. Znači u principu ne radi ništa - al' te dvije pozicije nisu u korelaciji!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 sep 2015, 15:26

Cestitke Upravi i za Paju a i za ove Akademce. @hilmo, Nihad je z.vezni i stoper, nesto kao Kova. Izuzetne fizicke predispozicije ima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2015, 15:33

Valjda nece i oni po Travniku i Bosni na posudbama se gubiti.. Da bar jedan hoce postati standardni prvotimac ja bih zadovoljan bio, ali znajuci nas...
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 sep 2015, 15:33

Danas igra makedonija protiv spanije..i ako bude Krste igrao, onda u cetvrtak nece poceti (mozda ni igrati) protiv slavije. Ali kad vidim da je protiv lux bio na klupi, sumnjam da ce i nocas igrati.. :/
Pasic je ekstra potez..iskusan u trazenju talenata i 'stvaranju' igraca..mada on nema nikakve veze sa skautingom protivnicke ekipe, to ce i dalje onaj Avdic (mislim da se tako preziva) raditi.
Kad smo kod Avdica, ja nezz sta on zapravo radi? Vjerovatno priprema snimke za Dzenu, jer mi se on ne cini kao neko ko ce ukazati Dzeni gdje ekipa grijesi, gdje treba napasti protivnika i sl..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2015, 15:36

belosevic28 je napisao/la: @hilmo, Nihad je z.vezni i stoper, nesto kao Kova. Izuzetne fizicke predispozicije ima...
I inače kapiten U19 selekcije.
Malo me čudi da nisu i sa Gljivom potpisali, garant ganja angažman vani a kod nas samo održava formu.

Kad smo kod tih reprezentacija Sirija deklasirala Kambodžu, Ahmo odigrao cijeli meč, ja sam gledao nekih pola sata nakon 5-0 pa se nije ni moglo nešto vidjeti, uglavnom imao je nekoliko centaršuteva koji nisu donijeli ništa.
Da li se na njega i dalje može računati?

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 08 sep 2015, 15:45

A ja citam ono Predrag Pasic imenovan za sefa s.... rko koji sad qurac on.....kad ono skauting dobro je
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ i 22 gosta.