Ma nije puno jaci Izrael od Cipra, a i Cipar je sa pobjedom u toj utakmici u igri za baraz.. bookmakeri ne prave kvote napamet i ovako visoka kvota mi je jos jedan razlog za optimizam da ce Cipar otkinut bodove zidovimaMasterr27 je napisao/la:Ne bi ja rekao bas da je ocekivano ,kako za koga .. za BIH - Wales manje vise oke za koef ali ova utak. izr-kip licno sam mislio da ce na Izrael biti 1,4 do 1,5 maksimum ovo 1,70 bas iznenadjujuce visok koef (za mene licno naravno),za nadati se da im Kipar moze bar bod otkinuti ako NE onda cekati pobijedu Belgiju uz naravno dvije nase pobijede koje ce biti jako tesko ostvariti .. ali sacekajmo taj Oktobar da vidimoMomciluk je napisao/la:Ocekivano..
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
This time next year we'll be millionaires.
Pa da ,upravo to i zelim reci - potpisujem sve sto si napisaoMomciluk je napisao/la: Ma nije puno jaci Izrael od Cipra, a i Cipar je sa pobjedom u toj utakmici u igri za baraz.. bookmakeri ne prave kvote napamet i ovako visoka kvota mi je jos jedan razlog za optimizam da ce Cipar otkinut bodove zidovima

"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Najbolja stvar sto moze da se desi je da cipar uzme 0 u palestini...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Najbolje po nas je da pobjedimo dvije preostale utakmice a da svi drugi igraju neriješeno.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Belgija ce itekako ici iskljucivo na pobjedu protiv Izraela. Zasto? Jer su u mrtvoj trci sa Italijom da budu u prvoj jakosnoj grupi za izvlacenje grupa na EP-u i siguran sam da Belgija se nece upustati u kalkulacije nego ce zapeti jer ovise samo o sebi, a ne o drugima. Zato 100% Belgija ide na pobjedu protiv Izraela 

Misliš u Izraelu?Edviin je napisao/la:Najbolja stvar sto moze da se desi je da cipar uzme 0 u palestini...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ja sam halalio ove kvalifikacije poslije one revijalne predstave protiv Belgije. Igrali su da se ne zamjere Radji i Kompaniju. Vels i Izrael ocigledno namjestena utakmica. Protiv nas ce se na glavu nasaditi da pobjede ili makar bod uzmu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ima li sta kod nas bosnja da nije teorija zavjere i sl.?
Izbace drugi ili treći sastav da se uigrava i revijalno odrade nulu čisto da se ne osramote ili da im se FIFA ranking ne pokvariSlevinKelevra je napisao/la:Sta da rade onda? Zaborave igrat lopte na jednu vecer?Dado je napisao/la: Belgija osigurava prva dva mjesta i nema razloga da forsira pobjedu protiv Izraela
AndreWilliams je napisao/la:Ja sam halalio ove kvalifikacije poslije one revijalne predstave protiv Belgije. Igrali su da se ne zamjere Radji i Kompaniju. Vels i Izrael ocigledno namjestena utakmica. Protiv nas ce se na glavu nasaditi da pobjede ili makar bod uzmu.
Daješ nam previše važnosti
Nadamo se svi da ce tako biti.AnelZ je napisao/la:Belgija ce itekako ici iskljucivo na pobjedu protiv Izraela. Zasto? Jer su u mrtvoj trci sa Italijom da budu u prvoj jakosnoj grupi za izvlacenje grupa na EP-u i siguran sam da Belgija se nece upustati u kalkulacije nego ce zapeti jer ovise samo o sebi, a ne o drugima. Zato 100% Belgija ide na pobjedu protiv Izraela
A prije svega toga mi moramo uzeti Vesl, protiv Kipra ce biti jos teza utakmica jer se ocigledno znaju branit, Vels i Belgija su im jedva dali gol.
Uz to psiholoski mometan i forma igraca do tada. Mozemo mi to.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nama je bitno da odradimo maksimalno ove dvije utakmice i da se ne skiramo puno sta ce biti u Haifi, a poslije u Briselu. Volio bih da se taj pritisak skine sa igraca a valjda ce to tako i biti jer oni su mrtvi profesionalci, a mi navijaci smo tu da osluskujemo rezultate iz ostalih utakmica.Ostao je mjesec dana do utakmice sa Walesom, za nadati se da ce Dzeko, Pjanic, i jos par igraca koji su bili u formi ostati u istoj zasto ne i podici jos vise, a da ce Medo, Vedo, Izet odigrat sto vise utakmica za svoje klubove. Mi smo od Walesa jaci to je evidentno i nema sumnje da uz puno Bilino, Bale i drustvo tu padaju. Na Mesi je da u ovih mjesec dana skonta skojim vojnicima ce krenuti u odlucujuce bitke. Sto se tice ostalih ja sam siguran u postenje Belgije koja ce sigurno ici na pobijede u svim duelima kako bi bili prvi a to bez dvije pobijede ne mogu biti, dok sam siguran da ni cipar nece doci skinutih gaca u svetu zemlju

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Deder to malo pojasni molim te, ako imas vremena?AnelZ je napisao/la:Belgija ce itekako ici iskljucivo na pobjedu protiv Izraela. Zasto? Jer su u mrtvoj trci sa Italijom da budu u prvoj jakosnoj grupi za izvlacenje grupa na EP-u i siguran sam da Belgija se nece upustati u kalkulacije nego ce zapeti jer ovise samo o sebi, a ne o drugima. Zato 100% Belgija ide na pobjedu protiv Izraela
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao, prvo treba odmah prekinuti sa glupstima tipa: Jevreji ce nekog potplatiti, imaju lobi, izvrsice pritisak...
Ljudi se samo provaljuju spominjuci te teorije zavjere i debilizme. Eto kakav lobi imaju da se 50 godina nigdje nisu plasirali... Valjda cekali nas, da nas zayebu
Elem, sto se tice Belgije i te zadnje utakmice, ja apsolutno ne sumnjam u postenje Belgije i njihovu zelju da tu ubiljeze pobjedu. Cinjenica da ce igrati rastereceno nam cak ide u prilog jer tek tada mogu pokazati sta znaju na terenu. Ocekujem pun stadion i proslavu plasmana na Euro. A, sta ako i Wilmots izvede izmjesan sastav... Igraci kao Mignolet, Lombaerts, Boyata, Defour, Chadli, Mirallas, Mertens, Origi, Januzaj... su yebeni Dream Team za sugavi Izrael... ekipu koja nije opucala na gol Welsa u prosloj utakmici. 4:0 za Belgiju

Elem, sto se tice Belgije i te zadnje utakmice, ja apsolutno ne sumnjam u postenje Belgije i njihovu zelju da tu ubiljeze pobjedu. Cinjenica da ce igrati rastereceno nam cak ide u prilog jer tek tada mogu pokazati sta znaju na terenu. Ocekujem pun stadion i proslavu plasmana na Euro. A, sta ako i Wilmots izvede izmjesan sastav... Igraci kao Mignolet, Lombaerts, Boyata, Defour, Chadli, Mirallas, Mertens, Origi, Januzaj... su yebeni Dream Team za sugavi Izrael... ekipu koja nije opucala na gol Welsa u prosloj utakmici. 4:0 za Belgiju

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pomalo svi zaboravljaju utakmicu Izrael- Kipar i da ona moze puno toga odluciti.
Kao prvo, Izrael je pobijedio na Kipru, ali jedva... Postigli su dva gola iz kontre, a onda im je golman spasavao tri boda u sudijskoj nadoknadi. Treba napomenuti da su tada igrali u 3 puta boljoj formi nego sada.
Kipar je izgubio i do Velsa i od Belgije u posljednjim minutama utakmice, skoro da mi ih dodje zao. Oni su u situaciji da im u treba pobjeda protiv Izraela i protiv nas, uz poraz Izraela u Belgiji i idu u baraz! Dakle zavise sami od sebe i od belgijskog postenja
Mozda nekome malo zvuci smijesno ovaj ambiciozni plan za Kipar, ali ja sam siguran da oni imaju ozbiljna ocekivanja od ove dvije utakmice... U slucaju njihove pobjede u Izraelu, nama su dovoljna i 4 boda za baraz.
Mene brine to kako ce se oni postaviti na to da im treba pobjeda u Izraelu. Da im treba bod ja bi bio uvjeren da bi ga uzeli, jer su pokazali da se znaju braniti, ali ovo je prvi put u ovim kvalama da moraju napasti
Ako izgube, mislim da nas u zadnjem kolu ceka poluprazan stadion i ekipa bez ikakvog motiva da napravi nesto.
Ali, ako dobiju Izraela i s nama budu igrali utakmicu za baraz, nas dole ceka pakao, a igraci Andore ce nam izgledati kao prvaci fair playa sta ce ovi raditi dole.
Bice ovdje svasta jos....
Kao prvo, Izrael je pobijedio na Kipru, ali jedva... Postigli su dva gola iz kontre, a onda im je golman spasavao tri boda u sudijskoj nadoknadi. Treba napomenuti da su tada igrali u 3 puta boljoj formi nego sada.
Kipar je izgubio i do Velsa i od Belgije u posljednjim minutama utakmice, skoro da mi ih dodje zao. Oni su u situaciji da im u treba pobjeda protiv Izraela i protiv nas, uz poraz Izraela u Belgiji i idu u baraz! Dakle zavise sami od sebe i od belgijskog postenja

Mene brine to kako ce se oni postaviti na to da im treba pobjeda u Izraelu. Da im treba bod ja bi bio uvjeren da bi ga uzeli, jer su pokazali da se znaju braniti, ali ovo je prvi put u ovim kvalama da moraju napasti

Ako izgube, mislim da nas u zadnjem kolu ceka poluprazan stadion i ekipa bez ikakvog motiva da napravi nesto.
Ali, ako dobiju Izraela i s nama budu igrali utakmicu za baraz, nas dole ceka pakao, a igraci Andore ce nam izgledati kao prvaci fair playa sta ce ovi raditi dole.
Bice ovdje svasta jos....

Zato treba da odigraju neriješeno, čime bi izgubili šanse za baraž, a mi bi se pobjedom bodovno izjednačili sa Izraelom... onda nam ne treba pobjeda Belgije.SlevinKelevra je napisao/la:Ako izgube, mislim da nas u zadnjem kolu ceka poluprazan stadion i ekipa bez ikakvog motiva da napravi nesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Tačno mislim da nema zapetljanije grupe od ove naše. 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
S tim da je Belgija sigurno bliza pobjedi nad Izraelom, nego mi nad Kiprom... Ocekujem da i bookmakeri to potvrde.Virtu4l je napisao/la:
Zato treba da odigraju neriješeno, čime bi izgubili šanse za baraž, a mi bi se pobjedom bodovno izjednačili sa Izraelom... onda nam ne treba pobjeda Belgije.
Zato priželjkujem remi Izraela i Kipra, jer Kipar onda ispada iz igre... u tom slučaju nam može odgovarati i neriješeno na Kipru...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
anonymous majstoreOtelo je napisao/la:Mogu i sad i odmah konstatirati da nisi popio tableteanonymousHD je napisao/la:Ako je ovo lagana grupa, onda ne znam. Daj Bože da budemo treći na kraju.
Belgija
Vels
BIH
Izrael
i ove dve retardirane ekipe.
Citiraj me na kraju kvalifikacija.

mislim da mu Otelo duguje ispriku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.