AHHAHAHAHHAHAHAPonos Torina je napisao/la:Ispali ko iz tramvaja![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli! 

- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Brz oporavak Culumovom sinu ako je istina da je u bolnici.. A protiv Sarajeva očekujem
BAR pobjedu ( :
BAR pobjedu ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Ja sam uvjeren da cemo ih pobjedit.EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Brz oporavak Culumovom sinu ako je istina da je u bolnici.. A protiv Sarajeva očekujem
BAR pobjedu ( :

× Plava krv ispod koze ×
Imate golove, znate već gdje. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Protiv Laktaša ćemo da slavimo titulu ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- zlaya_tm87
- Kontakt:
na "izvoru"tanzla je napisao/la:Imate golove, znate već gdje.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
prilicno dosadna utakmica igralo se tacno onoliko koliko treba da se dobije olimpik, Lazo ga opet "metno" ko inzagi a Visca sve cesce strijelac...Igra je bila kao da nema pritiska na igrace mada je ovo bila jako bitna utakmica koja je rutiski privedena kraju i pokazano je da sazrijevamo kao ekipa, nije bilo loseg pojedinca u nasoj ekipi sve u granicama potreba. Jesea bih ipak volio vidjeti u Zelji 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Edin Višća, zapamtite to ime. 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
I ja bi ga volio vidjeti kod nas,iako imamo dobre stopere,Jese je vise nego odlican,pogotovo sto se vidi da je skroz nespreman,ne moze doci do daha...a kada bi ga nas kondicioni trener pripremio kako je i ove nase sredio,Jese bi bio ubjedljivo najbolji stoper lige...mislim da je skup za naspile87 je napisao/la:prilicno dosadna utakmica igralo se tacno onoliko koliko treba da se dobije olimpik, Lazo ga opet "metno" ko inzagi a Visca sve cesce strijelac...Igra je bila kao da nema pritiska na igrace mada je ovo bila jako bitna utakmica koja je rutiski privedena kraju i pokazano je da sazrijevamo kao ekipa, nije bilo loseg pojedinca u nasoj ekipi sve u granicama potreba. Jesea bih ipak volio vidjeti u Zelji
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Mozda zavrsi kao Edin Dzeko.AYAN je napisao/la:Edin Višća, zapamtite to ime.

× Plava krv ispod koze ×
Ima nesto ono kad vidis igraca s loptom skontas odmah da moze i zna sto kazes i nespeman prilicno djeluje nije mi jasno zasto mogu ga razumiti za prvi dio sezone...Bice para na kraju ove sezone pa ne bi bilo lose pogotovo ako se Kerla uda a mislim da i Bajicu istice ugovor.boccaccio je napisao/la:I ja bi ga volio vidjeti kod nas,iako imamo dobre stopere,Jese je vise nego odlican,pogotovo sto se vidi da je skroz nespreman,ne moze doci do daha...a kada bi ga nas kondicioni trener pripremio kako je i ove nase sredio,Jese bi bio ubjedljivo najbolji stoper lige...mislim da je skup za naspile87 je napisao/la:prilicno dosadna utakmica igralo se tacno onoliko koliko treba da se dobije olimpik, Lazo ga opet "metno" ko inzagi a Visca sve cesce strijelac...Igra je bila kao da nema pritiska na igrace mada je ovo bila jako bitna utakmica koja je rutiski privedena kraju i pokazano je da sazrijevamo kao ekipa, nije bilo loseg pojedinca u nasoj ekipi sve u granicama potreba. Jesea bih ipak volio vidjeti u Zelji
MAJSTORE DUPLA

Stize sefepile87 je napisao/la: MAJSTORE DUPLA

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
protiv koga ono igramo iducu?Seyo_TM je napisao/la:Stize sefepile87 je napisao/la: MAJSTORE DUPLA
kako bi bilo fino protiv laktasa obezbjediti titulu 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
cek da pogledam rasporedpile87 je napisao/la:protiv koga ono igramo iducu?Seyo_TM je napisao/la:Stize sefepile87 je napisao/la: MAJSTORE DUPLA
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Haj pa ako bude neka bezveze ekipa da ne idem da gledam.Seyo_TM je napisao/la:cek da pogledam raspored
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 maj 2010, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
PROTIV TORPEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAApile87 je napisao/la:protiv koga ono igramo iducu?Seyo_TM je napisao/la:Stize sefepile87 je napisao/la: MAJSTORE DUPLA
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
e drago mi je sto je zeljo pokazao kako se igra sa timovima, koji ni za 100 godina nece pobjediti zelju... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Rutinski protiv Olimpika, Jug odlično popunjen, Sjever mi je nepoznanica i malo me čudi. Ipak je ovo vrlo bitna utakmica, Nedjelja, divan dan/noć. Eto, malo razočaran.
Olimpik je, očekivano, grizao protiv nas, nadam se da nisu teže ozlijedili Svraku, to uopšte ne bi bilo dobro ako uzmemo u obzir da Selimovič baš i nije u nekim odnosima sa Amarom. Sad bi nam valjao al ****, nemoš sve.
Također, Olimpik nas ne može dobiti taman da igraju ko Barselona kad imaju kompleks od Želje
Džaba im sve kad smo mi za njih institucija. Odličan start utakmice, par prilika, stativa, nije mi jasno kako je Lazar fulio onaj udarac glavom haman iz peterca kad je lopta jedva došla do golmana. S druge strane, popravlja se
Mnogo je bolji nego u prvom dijelu i na početku drugog dijela. Ako ovako nastavi, možda i promijenim mišljenje o njemu
Neki govore da je Čulum danas bio "loš"
Prvi gol, Lazar daje for na desno krilo, Ćulum ubacuje, Šimić šutira glavom, Lazar zabija odbicu. Drugi gol. Ćulum asistira Višći. To loše. Veze vi nemate sa fudbalom
Ćulum mi nije idol niti ideal al momak igra solidno za naše uslove. Dobar je u defanzivi a bogme nije loš ni u napadu. Šta još treba da uradi, da poleti
Višća će biti strašan igrač ako mu neki krkan ne slomi nogu. Klasično krilo, mangup, samo još malo da se "oslobodi" i zaigra kako zna i umije. Meni se čini da mu ovo nije 50% mogućnosti a već sada je dobar da ne kažem odličan.
Nego, negdje sam pokupio informaciju da Bekrić odmah ode nakon završetka prvenstva
Nadam se da to nije tačno, s njim uz par pojačanja smo vrlo zajebana ekipa koga god da izvučemo.
Olimpik je, očekivano, grizao protiv nas, nadam se da nisu teže ozlijedili Svraku, to uopšte ne bi bilo dobro ako uzmemo u obzir da Selimovič baš i nije u nekim odnosima sa Amarom. Sad bi nam valjao al ****, nemoš sve.
Također, Olimpik nas ne može dobiti taman da igraju ko Barselona kad imaju kompleks od Želje

Neki govore da je Čulum danas bio "loš"

Višća će biti strašan igrač ako mu neki krkan ne slomi nogu. Klasično krilo, mangup, samo još malo da se "oslobodi" i zaigra kako zna i umije. Meni se čini da mu ovo nije 50% mogućnosti a već sada je dobar da ne kažem odličan.
Nego, negdje sam pokupio informaciju da Bekrić odmah ode nakon završetka prvenstva

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Samo onaj Brazilac što je igrao drugo poluvrijeme za Olimpik pravi čarobnjak! Nije mi jasno da onakav tehničar uopšte zaluta u našu ligu, a kamoli da nije u prvih 11.
I Bekrić je imao dvije čarolije i jednu Ćulum. Šehić savršeno siguran, puca od samopouzdanja i jedna odlična odbrana. Šimić igra k'o sat kadgod dobije šansu. Radovanović dobar, Mešić(Lucio) najbolji stoper lige, Bogičević imao dva pomračenja, što mu već prelazi u naviku. Bekrić ponajbolji, Višća se baš boji ići jedan na jedan, samo gleda kako da ošuta. Svaka mu čast za realizaciju, ali mora malo hrabrije ići u prodore. Stanić je dosta pokušavao, a malo uradio. Vidi se da ima dribling i brzinu, samo još da uhvati pravu formu, koja bi došla s nekim kontinuitetom igranja. U ovakvoj konkurenciji nema ni vremena Amar da trpi bilo koga, pa tako ni njega i Rovčanina, koji opet nije ništa naročito uradio, ali dosta bolji nego prošli put. Haris Bešlija savršeno iskoristio svojih 10 minuta i nadam se da je to naznaka njegovog povratka. Uvjerio sam se davno da je sposoban za čuda. Ćulum mi nije bio loš, pogotovo ako je dao tu asistenciju za Višću koja je prelomila utakmicu. Popović vrlo dobar. Perak zna ponešto, 20-ak cm ga je dijelilo od eurogola. Iako je nekakav mlitav i pasivan, a i pred kraj utakmice je zeznuo vrlo opasnu kontru kad nije dao Bešliji u for.
Dosta navijača je, što Osim kaže, razmaženo, pa se dešavalo da nešto tersaju oko mene kad smo ekstra igrali(do 2-0). Bilo je teško gledati utakmicu nakon našeg drugog gola, jer je praktično nije ni bilo, što mi je u većini slučajeva uvredljivo prema gledaocima. Ali ako im je to način da se odmore, opraštam.
Šaranović je jednom krajnje korektno izbacio loptu u aut, dok je Suljević čini mi se izbio jednu loptu Bekriću iz ruku, kad je ovaj htio da aut izvede, što je bila jedina nekorektnost.
Nikako da zapazim posebnosti Ješea, kojem se ovdje većina divila i nakon one prve utakmice kad ga je Bekrić bacao na usta. Sumnjam da bi ga tako hvalili da nema nešto jaču reputaciju(zbog čega je i medijski popraćeniji).
P.S. Svaka čast za našu državnu televiziju koja nam je prikazala djelić "možda i najljepšeg gola ikad viđenog na našim terenima", bez dostojanstva da priznaju taj gaf.("Ma neće niko skontat' "). Kao da termin pregleda nije bio dovoljan specijalitet.
I Bekrić je imao dvije čarolije i jednu Ćulum. Šehić savršeno siguran, puca od samopouzdanja i jedna odlična odbrana. Šimić igra k'o sat kadgod dobije šansu. Radovanović dobar, Mešić(Lucio) najbolji stoper lige, Bogičević imao dva pomračenja, što mu već prelazi u naviku. Bekrić ponajbolji, Višća se baš boji ići jedan na jedan, samo gleda kako da ošuta. Svaka mu čast za realizaciju, ali mora malo hrabrije ići u prodore. Stanić je dosta pokušavao, a malo uradio. Vidi se da ima dribling i brzinu, samo još da uhvati pravu formu, koja bi došla s nekim kontinuitetom igranja. U ovakvoj konkurenciji nema ni vremena Amar da trpi bilo koga, pa tako ni njega i Rovčanina, koji opet nije ništa naročito uradio, ali dosta bolji nego prošli put. Haris Bešlija savršeno iskoristio svojih 10 minuta i nadam se da je to naznaka njegovog povratka. Uvjerio sam se davno da je sposoban za čuda. Ćulum mi nije bio loš, pogotovo ako je dao tu asistenciju za Višću koja je prelomila utakmicu. Popović vrlo dobar. Perak zna ponešto, 20-ak cm ga je dijelilo od eurogola. Iako je nekakav mlitav i pasivan, a i pred kraj utakmice je zeznuo vrlo opasnu kontru kad nije dao Bešliji u for.
Dosta navijača je, što Osim kaže, razmaženo, pa se dešavalo da nešto tersaju oko mene kad smo ekstra igrali(do 2-0). Bilo je teško gledati utakmicu nakon našeg drugog gola, jer je praktično nije ni bilo, što mi je u većini slučajeva uvredljivo prema gledaocima. Ali ako im je to način da se odmore, opraštam.
Šaranović je jednom krajnje korektno izbacio loptu u aut, dok je Suljević čini mi se izbio jednu loptu Bekriću iz ruku, kad je ovaj htio da aut izvede, što je bila jedina nekorektnost.
Nikako da zapazim posebnosti Ješea, kojem se ovdje većina divila i nakon one prve utakmice kad ga je Bekrić bacao na usta. Sumnjam da bi ga tako hvalili da nema nešto jaču reputaciju(zbog čega je i medijski popraćeniji).
P.S. Svaka čast za našu državnu televiziju koja nam je prikazala djelić "možda i najljepšeg gola ikad viđenog na našim terenima", bez dostojanstva da priznaju taj gaf.("Ma neće niko skontat' "). Kao da termin pregleda nije bio dovoljan specijalitet.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 10 gostiju.