HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:44

Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!
HSK Zrinjski Mostar

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 maj 2010, 11:49

Babilon je napisao/la:Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!

Pa bogte ko ce vam onda igrat danas fale vam pa ja mislim 3 najbitnija i najbolja igraca pa ako je tako onda bi Laktasi mogli uzet sva 3 boda danas u Mostaru pa da ostanu u instant Lizi.... :) :) :)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:53

Arogantni je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!

Pa bogte ko ce vam onda igrat danas fale vam pa ja mislim 3 najbitnija i najbolja igraca pa ako je tako onda bi Laktasi mogli uzet sva 3 boda danas u Mostaru pa da ostanu u instant Lizi.... :) :) :)
Musa nam nije igrac iz pocetnih 11,vecinom je zamjena,dok Sunjic i Zurzinov su veoma bitni mada mislim da ce Jovic nesto pametno izmiksati i Laktase poslati u drugu ligu ,kad su im mogli uvaliti Siroki i Leotar po tri komada ne vidim razloga zasto mi nebi barem isto toliko :mrgreen: ,kakvi laktasi,uzeli bodove travniku(kupili neki kazu) ,Olimpiku i Modrici koja se raspala,dok su svako ozbiljnije gostovanje popusili,nek bodove traze negdje drugo!
HSK Zrinjski Mostar

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 maj 2010, 12:03

Babilon je napisao/la:... ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova
Smanjenjem bi BIH liga postala jedna od "solidnijih" u regiji

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 09 maj 2010, 22:35

Ja bih se još jednom p.o.s.r.a.o onom novinaru na diplomu štio je govorio da smo prodali utakmicu Laktašima. Još bih dodao da je se mogao makar rezultat točan sa utakmice napisati jer nije završilo 2-0 nego 2-1 za Zrinjski! Eto toliko.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:01

Marin je napisao/la:Ja bih se još jednom p.o.s.r.a.o onom novinaru na diplomu štio je govorio da smo prodali utakmicu Laktašima. Još bih dodao da je se mogao makar rezultat točan sa utakmice napisati jer nije završilo 2-0 nego 2-1 za Zrinjski! Eto toliko.
Ma nabijam ja njega i njegovu diplomu,to su placena piskarala,no malo o utakmici koja je bila vise nego odlicna,otvorena igra sa obe strane,Kordic se mogao nadavati golova al ga nije islo pogoditi gol s 5m jedno tri puta ,laktasi vidi se neuigrana momcad s mnogo dobrih igraca,steta sto ce se tek uigrati u drugoj ligi ,sve u svemu morao bi se i na glavnog sudca i pomocnike osvrnuti koji su sve sitne lopte i faulove sudili sa Laktase,jedno 10 ak cudnih odluka koje su izazivale bijes navijaca,nepotreban primljen gol iz kornera koji je mogao zakomplicirati vec dobivenu utakmicu,Zrinjski igra u odlicnoj formi i unatoc slabim izgledima za evropu mocad ostavlja srce na terenu,glavna atrakcija veceri je bilo driblanja jedno 70m s loptom Make Ivankovica ,nanizao je 4 igraca ,zaustavise ga na rubu sesnesterca,jbg :mrgreen:
Bokovi uigrani kao lani sve bilo pefektno,malo stojanovic dusi loptu kao i selimovic standarno !
Izgleda da ce nam za evropu trebati sve pobjede sto i nije nemoguce ako ponove ovakvu igru,ako bude odlucivala zadnja utakmica protiv Sirokog ima da im Mostarci napokon napune Pecaru!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:24

„Pod Bijelim Brijegom u Mostaru snage će odmjeriti Zrinjski i Laktaši. Dok se domaćini i aktualni prvaci Bosne i Hercegovine bore za vrh tabele i izlazak u Evropsku ligu, gosti u ovom susretu se bore za goli život, odnosno opstanak u društvu najboljih. Iako na prvi pogled ovaj duel izgleda kao siguran "kec" na kladionici, postoji mogućnost, ako je suditi po informacijama do kojih je došao naš portal, da Laktaši sutra odnesu sva tri boda iz Mostara!? Navodno,
postignut je dogovor prema kojem bi Zrinjski "dao" tri boda Laktašima, a Plemićima bi to u narednom kolu vratio Leotar, kada ove dvije ekipe budu igrale na Policama. Da li će od ovoga i biti nešto, vidjećemo sutra".

Misljenja sam da jedan objektivan i posten portal kao sto je sportsport ba nebi nikada doveo sebe u situaciju da ovakav tekst dođe u javnost,vrijeđanje i omalovazavanje HSK Zrinjskog u ovakvom tekstu je za svaku osudu,ovakvi novinari koji svojim tekstovima "svoje" klubove uzdisu u nebesa a aktuelnog pravka BiH ponizavaju i bacaju ljagu na njegovo ime nije mjesto među sportskim radnicima i simpatizerima koji raspravljaju o nogometu i desavanjima u svojim voljenim klubovima na forumu sportsport ba.
Ocigledna pogreska i neprovjereno pisnje nepotkrijepljeno dokazima.
Lako je moguce da vasim novinarima bude zabranjen pristup stadionu HSK Zrinjskog sve dok se ne objavi javna isprika!
Zadnja izmjena: Babilon, dana/u 10 maj 2010, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
HSK Zrinjski Mostar

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 maj 2010, 00:32

Babilon je napisao/la:„Pod Bijelim Brijegom u Mostaru snage će odmjeriti Zrinjski i Laktaši. Dok se domaćini i aktualni prvaci Bosne i Hercegovine bore za vrh tabele i izlazak u Evropsku ligu, gosti u ovom susretu se bore za goli život, odnosno opstanak u društvu najboljih. Iako na prvi pogled ovaj duel izgleda kao siguran "kec" na kladionici, postoji mogućnost, ako je suditi po informacijama do kojih je došao naš portal, da Laktaši sutra odnesu sva tri boda iz Mostara!? Navodno,
postignut je dogovor prema kojem bi Zrinjski "dao" tri boda Laktašima, a Plemićima bi to u narednom kolu vratio Leotar, kada ove dvije ekipe budu igrale na Policama. Da li će od ovoga i biti nešto, vidjećemo sutra".

Misljenja sam da jedan objektivan i posten portal kao sto je sportsport ba nebi nikada doveo sebe u situaciju da ovakav tekst dođe u javnost,vrijeđanje i omalovazavanje HSK Zrinjskog u ovakvom tekstu je za svaku osudu,ovakvi novinari koji svojim tekstovima "svoje" klubove uzdisu u nebesa a aktuelnog pravka BiH ponizavaju i bacaju ljagu na njegovo ime nije mjesto među sportskim radnicima i simpatizerima koji raspravljaju o nogometu i desavanjima u svojim voljenim klubovima na forumu sportsport ba.
Ocigledna pogreska i neprovjereno pisnje nepotrijepljeno dokazima.
Lako je moguce da vasim novinarima bude zabranjen pristup stadionu HSK Zrinjskog sve dok se ne objavi javna isprika!
ti si jako dugo na ovom forumu i nije mi jasno sta se iscudzavas jarane...ovo je VEOMA SARAJEVSKI portal a nebi trebao biti..bruku su oni neistina i poluinformacija iznjeli a da nema veze sa istinom...da ne pricam o tome kako se recimo ne spomene Sloboda,Celik ili Zrinjski a recimo da se ogroman prostor Sarajevu ili Zelji tipa sta je Osim doruckovo ili je li se Varesanovic naspavao...ovo ce oni naravno demantovat ali vecina zna da je to tako..ovih koji nisu iz SA,naravno....misljenja sam da bi vise trebali da budu BOSANSKO-HERCEGOVACKI sportski portal...al,boze moj...za svoje pare mogu da rade sta hoce..jel tako ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:39

Problem je u tome sto evo sad da sam aktivni clan nekog portala također bi lako mogao izmisliti naslov:
Zacuđujuce visoka pobjeda Sarajeva u Lukavici,Slavija pustila?

Danas je u Lukavici bla bla bla Sarajavo koje u gostima nije postiglo 4 gola od Varesanoviceva suneta,postiglo upravo Slaviji momcadi ciji su se igraci sklanjali protivnickim igracima da olako postizu pogotke,navodno ce Slaviji ova tri boda biti vracena protiv Celika ako naravno zatreba....bla bla i takvu informaciju plasirat na portalu koji sebe dozivljava ozbiljnim.
HSK Zrinjski Mostar

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2010, 00:41

slani grad je napisao/la:ti si jako dugo na ovom forumu i nije mi jasno sta se iscudzavas jarane...ovo je VEOMA SARAJEVSKI portal a nebi trebao biti..bruku su oni neistina i poluinformacija iznjeli a da nema veze sa istinom...da ne pricam o tome kako se recimo ne spomene Sloboda,Celik ili Zrinjski a recimo da se ogroman prostor Sarajevu ili Zelji tipa sta je Osim doruckovo ili je li se Varesanovic naspavao...ovo ce oni naravno demantovat ali vecina zna da je to tako..ovih koji nisu iz SA,naravno....misljenja sam da bi vise trebali da budu BOSANSKO-HERCEGOVACKI sportski portal...al,boze moj...za svoje pare mogu da rade sta hoce..jel tako ;)
Nije tako ovo su predrasude i lazi za ovakve stvari se ide na sud da ne pricam o tome da srozavaju sam ugleda ovog portala, zaista jadno prije svega ovakvim pisanjem mogu samo otjerati i one normalne sa ovog foruma.Autor ovog teksta je pacenik koji nema veze sa etikom ako mu je ovo najpametnije sto je mogao onda mu je bolje da promjeni profesiju...Sreca ima nas koji se razumije i bez toga da nam neko napise kako ce teci utakmice...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:47

Cisto bi se mogla podicu tuzba za klevetu i opaliti autora teksta po novcaniku,iduci put bi razmislio kad bio nekome kaljao tesko steceni ugled !
HSK Zrinjski Mostar

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 maj 2010, 00:57

jel mi moze neko dati link na taj clanak. Evo sve preora,al nikako da nadjem
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 maj 2010, 01:02

neko_iz_mase je napisao/la:jel mi moze neko dati link na taj clanak. Evo sve preora,al nikako da nadjem
pa možda su ga i sklonili od sramote.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 maj 2010, 09:14

Marin je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:jel mi moze neko dati link na taj clanak. Evo sve preora,al nikako da nadjem
pa možda su ga i sklonili od sramote.
E radi tih neistina bi trebalo dotičnog novinara tužiti...A ustvari boli me racku za njega jer nije prvi put da se piše protiv mog Zrinje.

PS:Laktaši odrađeni,sljedeća stanica Trebinje i Leotar...

IDEMO DO KRAJA ZAJEDNO

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 10 maj 2010, 09:21

joj hvala za pobijedu protiv laktasa ispali ste bolji od doticnog sarajeva koji glumi muslimanski klub pa nam ga zavali na kosevu 3-0 kad nam je trebalo za evrope i ode siroki u evropu od tada mrzim ih samo tako nadam se da ce i čelik jednog dana se rijesit lopova i dovesti dobre igrace za vrh jer ima navijace kojih nema nigdje na svijetu vec koliko godina se borimo za opstanak i opet saberu protiv sarajeva 10.000ljudi pozz iz zenice od robijasa :twisted:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 maj 2010, 11:11

Novinarčiću, ima li tog izvinjenja??? Ili još bplje de nam reci tko ti je taj "povjerljiv" izvor kojeg si u glavi izmislio!
Ja sam od svega sada najljući na našu upravu jer neće ništa uraditi,a moraju ga tužiti. Nije ovo prvi put da se novinari ovako bez posljedica sprdaju sa Zrinjskim i naklapaju gluposti koje se poslje pokažu apsolutno netočne.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 10 maj 2010, 11:30

SAUDIN23 je napisao/la:joj hvala za pobijedu protiv laktasa ispali ste bolji od doticnog sarajeva koji glumi muslimanski klub pa nam ga zavali na kosevu 3-0 kad nam je trebalo za evrope i ode siroki u evropu od tada mrzim ih samo tako nadam se da ce i čelik jednog dana se rijesit lopova i dovesti dobre igrace za vrh jer ima navijace kojih nema nigdje na svijetu vec koliko godina se borimo za opstanak i opet saberu protiv sarajeva 10.000ljudi pozz iz zenice od robijasa :twisted:
Potkrijepi svoju izjavu iz boldiranog dijela svoga posta. Svaka čast robijašima i Zenici, al ti brate laprdaš ko makso po diviziji. Sad je tebi svak na svijetu kriv što Čelik svake godine godine ovisi od rezultata drugih klubova. Prošle godine vam drugi trebali odigrati za izlazak u Evropu, ove godine za opstanak. Sjaši malo jbt.
Opet ponavljam Zenica je divan grad sa extra navijačima koji se itekako razumiju u fudbal što dakazuju svojim daleko najvećim odzivom na tekmama koje se igraju na BP. Nažalost , ti , čini mi se , nisi među njima, al sebi daješ za pravo da kvalifikuješ neki tim kao muslimanski, pravoslavni ili katolički. Prerasti to drug, nije dobro za vugla.Sorry za off topic forumašima Zrinjskog. ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 maj 2010, 12:38

SAUDIN23 je napisao/la:joj hvala za pobijedu protiv laktasa ispali ste bolji od doticnog sarajeva koji glumi muslimanski klub pa nam ga zavali na kosevu 3-0 kad nam je trebalo za evrope i ode siroki u evropu od tada mrzim ih samo tako nadam se da ce i čelik jednog dana se rijesit lopova i dovesti dobre igrace za vrh jer ima navijace kojih nema nigdje na svijetu vec koliko godina se borimo za opstanak i opet saberu protiv sarajeva 10.000ljudi pozz iz zenice od robijasa :twisted:
de sviju ti reci nam sta uzmas vidim nisi dobar nikako :roll: ,je bo ti svoj klub ako ti treba neko poklonit da izadjes u evropu i et bili ste izasli te godine pa vas grbaljizbaci :D izvinjavam se na oftopic morao sam ovom odgovorit jer je moj klub prozvo ,
a vezano za ovaj text jako neprofesionalno definitivno i ako nista trebao je sacekat pa ako je stvarno nesto bilo onda pricaj i pisi a ne ovako slusata sta carsija prica ,a jedna stvar sad tuzit novinarcic to je smijesno jer i sa vase strane ne znam sad tacno koja stranica da li vam od kluba il navijaca takava je text bio napisan o sarajevu i nekoj nasoj kuhinji ma nema isto ko da sam citao neki poziv na linc a jedna stvar baabilon (ti si nekako najvise na forumu) tesko ce ti vi imat neki ugled jer ste vec se par puta obrukali i ukaljali ako se ne sjecas da te podsjetim LEOTAR-ZRINJSKI 3-4??? pa s tim i jest ovako da ste svaku bitnu tekmu pod lupom pa se onda zapitaj sto ovakve price kruze oko vaseg kluba
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 10 maj 2010, 14:48

adnanhz je napisao/la:
de sviju ti reci nam sta uzmas vidim nisi dobar nikako :roll: ,je bo ti svoj klub ako ti treba neko poklonit da izadjes u evropu i et bili ste izasli te godine pa vas grbaljizbaci :D izvinjavam se na oftopic morao sam ovom odgovorit jer je moj klub prozvo ,
a vezano za ovaj text jako neprofesionalno definitivno i ako nista trebao je sacekat pa ako je stvarno nesto bilo onda pricaj i pisi a ne ovako slusata sta carsija prica ,a jedna stvar sad tuzit novinarcic to je smijesno jer i sa vase strane ne znam sad tacno koja stranica da li vam od kluba il navijaca takava je text bio napisan o sarajevu i nekoj nasoj kuhinji ma nema isto ko da sam citao neki poziv na linc a jedna stvar baabilon (ti si nekako najvise na forumu) tesko ce ti vi imat neki ugled jer ste vec se par puta obrukali i ukaljali ako se ne sjecas da te podsjetim LEOTAR-ZRINJSKI 3-4??? pa s tim i jest ovako da ste svaku bitnu tekmu pod lupom pa se onda zapitaj sto ovakve price kruze oko vaseg kluba

to isto bi ja mogao reci i za sarajevo! i za svaki klub u BIH

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 10 maj 2010, 15:02

Boli njega što njegov tim neće ići u Evropu.To je njegov problem i frustraciju liječi ovdje.

I majketi kakav je ovo **** savez koji ćeka kraj prvenstva i da tek onda odluči kome će dati bodove iz Tuzle, Slobodi koja je pošteno izborila ili će prevagnuti Sarajevu da im daju u Evropu kad se nemogu izboriti na travnjaku mogu za zelenim stolom. ;) :) :)

Sad kad razvalimo Leotar ponovo će se tip javiti na našu temu... ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.