Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la calcio » 07 sep 2015, 17:18

Sasvim solidan zadnji vezni. On je vise tip igraca koji pokriva prostor i protivnika nego koji ulijece klizecim startovima i razgrce ih. Mada mi se cini da u Sturmu ima puno vise slobode u ofanzivi, zbog toga cesto asistira i zabija. U reprezentaciji to nije slucaj. Ulazi u igru uglavnom kada treba osigurac vise nego razigravac. Ne gnjavi loptu nego je proslijedjuje dalje. Vise je slican Rahimicu nego Besicu, ali to raja ne konta. Nije kontao ni Baka Sliskovic pa kada su ga pitali sto ne zove Rahimica rekao je da nije vidio nista posebno. Ni jedan dribling, klizeci start, asistenciju, sprint... Ali to ne znaci da nije bio dobar igrac i da nije bio koristan.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 sep 2015, 17:25

@Calcio
Anel je jako limitran igrač, ali je ipak koristan, tu se slažem. Imao je par solidnih utakmica i znao je zakrpiti par pozicije.
Međutim, njegove kretnje, i def. zadaci nisu na nivou na kojem bi nama trebao, to jest u koji bi se mi mogli pouzdati. On može biti na spisku od 23 igrača, ali to je to.. Naziru se sada neki drugi igrači koji bi možda mogli ponuditi više nego Anel.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 07 sep 2015, 17:25

Banujte me molim vas da ne čitam ove gluposti. :lol:
Silni Hadžić prva vedeta reprezentacije. Krilo, bek, štoper, zadnji vezni, plejmejker još napadač i golman i popunio je rubriku.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 sep 2015, 23:43

X31987 je napisao/la:Banujte me molim vas da ne čitam ove gluposti. :lol:
Silni Hadžić prva vedeta reprezentacije. Krilo, bek, štoper, zadnji vezni, plejmejker još napadač i golman i popunio je rubriku.

Ne vrijedi da te banuju kad imas sest drugih nickova....... :kralj:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 07 sep 2015, 23:47

Da bar imam ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 01:02

Dabogda slomio nogu do Velsa..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 sep 2015, 01:50

Igrac koji nit' smrdi nit' miriše .. Ali vjerovatno kad bi se očekivalo da zamiriše, zasmrdio bi.
Jedan od glupljih postova koje ste procitali ? Znam.
Ali ono sto hoću reći je da je Anelova limitiranost i prosječnost uravnotežena borbenošću i dobrim defanzivnim pokrivanjem. Prema naprijed je vise Anel Glavić, tj. goli qrac ( isprepadan izgleda s loptom ) ali to neće bit njegov zadatak protiv Velsa ako zaigra. A garant hoće
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 08 sep 2015, 04:32

Gabon je napisao/la:Dabogda slomio nogu do Velsa..
Ti si jako glupo dijete. A da ti mozda slomis nogu?
shandrlike-tandrlike

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 05:25

reptile je napisao/la:
Ti si jako glupo dijete. A da ti mozda slomis nogu?
Nemoj se javno vrijedjati...dace ciko zvaku :kafa:
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 08 sep 2015, 07:09

Ne znam što tebi smeta što se(sam sebe) vrijeđa...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 sep 2015, 09:23

calcio je napisao/la:Vise je slican Rahimicu nego Besicu, ali to raja ne konta. Nije kontao ni Baka Sliskovic pa kada su ga pitali sto ne zove Rahimica rekao je da nije vidio nista posebno. Ni jedan dribling, klizeci start, asistenciju, sprint... Ali to ne znaci da nije bio dobar igrac i da nije bio koristan.
Ne mogu vjerovati da si usporedio Hadzica sa Rahimicem. Jedini igrac kojeg se može i koji zaslužuje da ga se usporedi sa Rahimicem je Zahirovic.

Daleko je Hadzic od Rahimića. Rahimić se nije sakrivao iza igraca, imao je definisanu poziciju koju pokriva, imao je odlucnost u igri, odlucnost da zaustavi protivnicki napad ne birajuci sredstvo i nacin ali samo pod uslovom da faulom ne ugrozi svoga golmana ili oslabi ekipu crvenim kartonom.
Hadzic nema definisanu primarnu poziciju. Kad smo poceli pisati o njemu (kad smo ga prije par godina poceli prizivati u reprezentaciju) pricalo se o potencijalu za desnog beka koji je odjednom postao potencijal za zadnjeg veznog koji, ispostavlja se, u klubu vise igra prema naprijed a kod nas u reprezentaciji je do sad krpio pozicije stopera, lijevog beka, zadnjeg veznog i evo ovu zadnju utakmicu centralnog veznog koji vise prema naprijed igra.
Istina, ni na jednoj od tih pozicija nije nista zabrljao ali je u svakoj jako nesigurno izgledao.
Problem je bas u tome sto nesigurno i premekano izgleda da bi igrao zadnjeg veznog (pogotovo u odlucujucoj utakmici protiv Walesa). Iako pretpostavljam da ce neko drugi dobiti zadatak cuvanja Balea ali opet bi u tom slucaju on morao cuvati Ramseya.
Njega nije lose imati na klupi za "ne daj Boze" jer moze mnogo pozicija pokriti ali kvalitetom ne moze neku prevagu u utakmici donijeti i ne bi trebao biti "obavezna" izmjena u svakoj utakmici.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 18:33

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vise je slican Rahimicu nego Besicu, ali to raja ne konta. Nije kontao ni Baka Sliskovic pa kada su ga pitali sto ne zove Rahimica rekao je da nije vidio nista posebno. Ni jedan dribling, klizeci start, asistenciju, sprint... Ali to ne znaci da nije bio dobar igrac i da nije bio koristan.
Ne mogu vjerovati da si usporedio Hadzica sa Rahimicem.

Druze Papeljubci :urnebes: :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 sep 2015, 18:45

Nije tebi dobro dijete drago. :crazy:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 19:06

emir79 je napisao/la:
Nije Gorovic dijete od haman 40 ljeta :kafa:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 08 sep 2015, 19:07

Reprezentacija od anela hadzica ima koristi koliko i od mene.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 19:09

JackTheStripper je napisao/la:Reprezentacija od anela hadzica ima koristi koliko i od mene.
:urnebes: :urnebes: ova ti je dobra, stavise od njega nema koristi nego.. :damn:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 sep 2015, 19:15

Gabon je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Nije Gorovic dijete od haman 40 ljeta :kafa:
Pitam se u sta ih tolike potrosi kad nekome mozes pozeljeti da nogu slomije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 19:20

Pa neka ih slomi.. za dobrobit BIH tj. nas vecine :kafa:

Najjace kad je kupio tortu ljudima iz saveza :urnebes: :facepalm: hiljade i hiljade maraka potrošio na marketing, placao novinarima da pišu da ga traži pola svjetskih klubova(isto kao i Tinu i Avdiju) a kad ga pitaju o tom klubu kaže ja nisam upoznat sa tim ali mi godi interes tog kluba. :urnebes:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2015, 20:36

Gabon je napisao/la:Pa neka ih slomi.. za dobrobit BIH tj. nas vecine :kafa:

Najjace kad je kupio tortu ljudima iz saveza :urnebes: :facepalm: hiljade i hiljade maraka potrošio na marketing, placao novinarima da pišu da ga traži pola svjetskih klubova(isto kao i Tinu i Avdiju) a kad ga pitaju o tom klubu kaže ja nisam upoznat sa tim ali mi godi interes tog kluba. :urnebes:

Namazano je to djubre... taj bi i guzice dao za malo slave.. sve plate mizerne od sturma je dao za marketing, savez, menadzere nebil se koji veci klub upeco al nista ... kad treba na terenu se pokazat tu je kraj jer nema sta da pokaze... smetljar :puke: ... dobija poziv ispred Salihovic, Stilic, Cimirot, Prcic, Grahovac, zamisli to je 5 igraca koji su bolji od njega. Kako to ide? Odgovor je : BIH !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2015, 20:45

Gabon je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ne mogu vjerovati da si usporedio Hadzica sa Rahimicem.

Druze Papeljubci :urnebes: :rol:

Ako napisem da Skoda kao prevozno sredstvo ima vise slicnosti sa Ferrarijem nego sa Boingom 747 to cete vi naravno protumaciti kao da sam rekao da je Skoda= Ferrari. Ali to ipak vise govori o vama nego o meni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.