Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 sep 2015, 16:28

Dat će njega Vedo kad je najpotrebnije ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 sep 2015, 16:53

Koja divova citati ovu temu od početka, naročito prvih 20 stranica, preporučujem da svi to uradite jer mnogi se ove zezate sa imenom Vedada Ibisevica, a on je bio takva igračina skoro odmah iza kao što su danas LM i CR. U 20 kola za jednu polusezonu dati 25 golova, uopšte nije mala stvar,samo je šteta što to nije dugo potrajalo.. Namjerno ga je povrijedio ne sjećam se dobro da li igrač Werdera ili BMGa, a protiv tog istog igrača i njegove repke igrao bi tekmu za 2-3 sedmice i morao je pauzirati oko 6 mjeseci i nakon toga malo se vratio u formu, ali nije to to i onda kad je prešao u Stuttgart bio je bolji,nadam se da ce tako biti i sada u Herti.

majestic je napisao/la:Ako nezabije poceti ce padati snijeg u krajini. Hehe. Ma Vedo je super napadac,samo da ga ne zadesi kakva ozljeda.
Ti si ovo naslutio 2-3 utakmice prije povrede,nekretnice jedan.
Sabrine mi moje!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 17:13

:roll:

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2015, 17:36

Iznenađuje me koliko malo ponosa i samopoštovanja je pokazao Ibišević sinoć. Igrač njegove reputacije nikada sebi ne bi trebao dozvoliti da mu saigrači iz sažaljenja daju da puca slobodne, ne bil eto kao zabio gol. On, iz slobodnog. Imam osjećaj da mu puštaju golove na treninzima, upadaju namjerno kad ih predribla i slični fazoni, ono kao kad se igraš sa djecom od 4,5 godina.

Mislim razumijem sve, 10 puta se moda promjenila od njegovog zadnjeg gola, treba mu penal dat ako bude, dodat mu u situaciji 2 na 1 sa golmanom i slično, ali brate, sinoć su prešli svaku mjeru.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 sep 2015, 17:46

Donnie Darko je napisao/la:Iznenađuje me koliko malo ponosa i samopoštovanja je pokazao Ibišević sinoć. Igrač njegove reputacije nikada sebi ne bi trebao dozvoliti da mu saigrači iz sažaljenja daju da puca slobodne, ne bil eto kao zabio gol. On, iz slobodnog. Imam osjećaj da mu puštaju golove na treninzima, upadaju namjerno kad ih predribla i slični fazoni, ono kao kad se igraš sa djecom od 4,5 godina.

Mislim razumijem sve, 10 puta se moda promjenila od njegovog zadnjeg gola, treba mu penal dat ako bude, dodat mu u situaciji 2 na 1 sa golmanom i slično, ali brate, sinoć su prešli svaku mjeru.
Koliko se sjećam ovo nije prvi put da Vedo izvodi slobodni,uradio je to jednom i u Stuttgartu i udarac je bio sličan sinoćnjem poprilično blizu gola.
Zadnja izmjena: SaLL/ihovic, dana/u 07 sep 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 17:47

On je i u Stuttgartu nekoliko puta pucao slobodnjake kad nisu Maxim i jos neki kreativci bili na terenu, niko njemu nije dao, nego je on sam uzeo loptu, s obzirom da niko osim Hadzica nije bio na terenu sto zna opaliti slobodnjak na gol. (Anel je vec 3 prije toga imao).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2015, 18:24

Kalou, Allagui, Schieber. Nece se on ni u Herthi naigrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 sep 2015, 18:52

Jebote pa trebo je onda Hakan Sukur jos igrat za Tursku.Bjezi jadan ostavi mladjim mjesto.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 07 sep 2015, 19:27

Goalgetter je napisao/la:On je i u Stuttgartu nekoliko puta pucao slobodnjake kad nisu Maxim i jos neki kreativci bili na terenu, niko njemu nije dao, nego je on sam uzeo loptu, s obzirom da niko osim Hadzica nije bio na terenu sto zna opaliti slobodnjak na gol. (Anel je vec 3 prije toga imao).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako. On je jedno vrijeme u Stuttgartu izvodio slobodne udarce.

InshAllah ce njega sad u Herthi krenuti! ;)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2015, 19:47

Dok ga ne krene u Herthi, u repci je beskoristan.
Trebaju mu se humanitarne utakmice organizovat ne bil' poceo zabijat ..
U formu pa u repku momcino, nije ti 36 pa da ne mozes ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 sep 2015, 21:38

Greivis je napisao/la:Kalou, Allagui, Schieber. Nece se on ni u Herthi naigrati.
Allagui prekjucer opet operiso koljeno ! Dardai je najavio da mu je vedo prvi izbor u napadu ! On je mu bio prva zelja u ovom prijelaznom roku. I mjesec dana je se preetz za njeg borio dok nije uspio. Neki dan bilo u sport bildu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 22:02

Donnie Darko je napisao/la:Iznenađuje me koliko malo ponosa i samopoštovanja je pokazao Ibišević sinoć. Igrač njegove reputacije nikada sebi ne bi trebao dozvoliti da mu saigrači iz sažaljenja daju da puca slobodne, ne bil eto kao zabio gol. On, iz slobodnog. Imam osjećaj da mu puštaju golove na treninzima, upadaju namjerno kad ih predribla i slični fazoni, ono kao kad se igraš sa djecom od 4,5 godina.

Al, eto... Pojedinci kazu kako ga treba forsirati dok moze hodati, a eno i za Besica, ono, kao: mema veze sto nas je frajer bukvalno hendikapirao u najvaznijim utakmicama, jer je prosle godine 'zaustavio Messija' a i inace je raja i moze popit'... Nasa posla! :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 23:09

Sta predlazes, da otjeramo Besica?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 23:45

Virtu4l je napisao/la:Sta predlazes, da otjeramo Besica?
Ne, naravno. Ali, kritiku je zasluzio i to ostru. Kako je hvaljen kad je izgarao za dres, tako ga sada treba i kritikovati kad se ponio kao neodgovorni glupan i mozda nam nanio nepopravljivu stetu.

Ibisevic je puno dao ovoj repki, i jako ga cijenim, ali nece mi se svidjati ako se nastavi forsirati i u buducnosti u repki a posebno ako se nastavi ova njegova nevidjena golgeterska kriza. Steti timu, pa da je bog licno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2015, 00:24

Pa Bešić je propisno kritikovan, ne znam šta može više da se uradi? Baždarevića je slična glupost skupo koštala, tako da ima pravu osobu pored sebe koja će mu pomoći da shvati da se to ne smije ponoviti.

Što se Vedada tiče, tu sam subjektivan i nisam kompetentan da ga komentarišem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 sep 2015, 01:08

Vedad, ne ako, nego kad proradi, on će proraditi i u reprezentaciji. Svi oni koji ga tjeraju ponovo će o njemu pisati ono najbolje.
Slažem se sa Donijem o tome kako su pretjerali u namještanju golova, ali Vedo i ako je u očajnoj formi, ima mjesto u ovoj reprezentaciji. Nije njemu 38 godina, on još uvijek može a i hoće pružiti ovoj reprezentaciji. :bih:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 08 sep 2015, 01:14

Bas me zanima hoce li Vedo dobiti vecu minutazu u Berlinu!?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 sep 2015, 01:34

Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati. :kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 sep 2015, 11:46

Allagui van terena 3-4 mjeseca, Schieber jos se nije oporavio od povrede koljena.. znaci ostali vedo i kalou. Naigrat ce se vedo u herthi kako stvari stoje zasad.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 08 sep 2015, 11:59

DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati. :kafa:
Bona, nije katastrofalna forma. Nemoguce se onako kretati cijeli mec, imati majstorski sut glavom s odrazom od skoro 1 m negdje u petoj minuti pod raslje koji covjek skinu kao da je Neuer, pa onaj okret iz najboljih dana i stativa u drugom dijelu. Ko se razumije u ovu igru lako ce primijetiti da se covjek znacajno popravio od proljeca, i fali mu samo - gol. A kako vidim, eto njega mozda bas protiv bivseg mu kluba! Motiva ima na pretek! Vjerujem u povratak tog covjeka, apsolutno!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hansbosna, Proximic, Serha, Zglavkar i 49 gostiju.