BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ma ništa bar po meni od ovoga, mi jednostavno nemamo zelje za igrom. Pogledajte ekipu Luksemburga kako se bori protiv Makedonaca iako ih ovi stalno napadaju i jednostavno im ne mogu ništa ali ljudi trče ko ludi i srcem se bore i na kraju dodje nagrada. A mi jedva povežemo 3 pasa protiv Andore kod koje je pola ekipe vodoinstalateri
Sabrine mi moje!
Druze,rekli smo da se necemo nadtrcavati s njima niti im dozvoliti da razviju svoju igru.Necemo dobro proci ako prihvatimo divlju igru bez garda.aqarius je napisao/la:Druže Pjana ,Vrančić i Medunjanin ili Salihović sa svojom motorikom ti se nebi mogli sastati sa loptom.Tako bi moglo protiv nekih trkački inferiornih ekipa,protiv Welsa nikako.Problem je što mi nemamo kompletne igrače da imaju brzinu,velik radijus kretanja tj.pluća i zavidnu tehniku,znači mora se naći neki optimum između svega toga.Najbolje samo jedan umjetnik i puno radne snage i ako bi moglo da budu malo i tehnički potkovani.Znači fale nam 2-3 Bešića a ostali smo i bez ovog ijednog.
Znaci igramo utakmicu u kojoj mi odredjujemo tempo,ne oni.Oni ce svakako pokusati ali tempo odredjuje kvalitetnija ekipa a nema sumnje da smo to u ovom slucaju mi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu niti Srbija i Hrvatska nista bolje, prosla su vremena euforija. Mnogi igraci kalkulisu sada u kvalifikacijama i svako svakog dobija.. Vole nasi odigrati za reprezentaciju, ali se opet zna gdje dobijaju platu i kakvi se trebaju vratiti nazad u tim.BosnianKingdom je napisao/la:Ma ništa bar po meni od ovoga, mi jednostavno nemamo zelje za igrom. Pogledajte ekipu Luksemburga kako se bori protiv Makedonaca iako ih ovi stalno napadaju i jednostavno im ne mogu ništa ali ljudi trče ko ludi i srcem se bore i na kraju dodje nagrada. A mi jedva povežemo 3 pasa protiv Andore kod koje je pola ekipe vodoinstalateri
Koliko god mi podcjenjivali Vels činjenica je da mi na njih ne smijemo bez DM, mali Besic nam je dodatno zakomplikovao ionako tešku situaciju.
Hadžić po meni ne dolazi u obzir jer čovjeka nema nigdje a previše je to bitna utakmica da bi trpili njegovo sakrivanje od lopte. Ukoliko Zuka bude spreman onda njega na lijevog beka a Seu na zadnjeg veznog u paru sa Pjanicem a isperu njih Vrancic.
Hadžić po meni ne dolazi u obzir jer čovjeka nema nigdje a previše je to bitna utakmica da bi trpili njegovo sakrivanje od lopte. Ukoliko Zuka bude spreman onda njega na lijevog beka a Seu na zadnjeg veznog u paru sa Pjanicem a isperu njih Vrancic.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
- Kontakt:
Bolji smo za nas inat ,za srce i pakao Zenice ako ni za sta drugo.Vec mi imamo i iskustvo igranja odlucujucih utakmica za plasman..Dugo nismo uspjevali i to smo napravili.Vels i da izgubi ima mec loptu zadnje kolo .neurofunk je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neki ljudi i dalje mogu pričati o Welsu kao nekoj prosječnoj reprezentaciji sa 2 i po igrača, po čemu smo to mi bolji od Welsa neka mi neko objasni molim vas ?
Igracki na svim pozicijama ajde da smo tu negdje iako mislim da smo bolji kolektiv ali nema veze.
Oni imaju vanserijskog Bejla mi vanserijskog DZeku.Usudjujem se porediti ih jer znamo kako Dzeko igra ciklusima kvalifikacije.
Eto nek igracki bude tu negdje prevaga ce biti naboj koji imamo .Igramo na jednom od najpaklenijih reprezentativnih stadiona ,misljenje je svih koji su bili u paklu Bilinog.E pa to je razlog.Hajde optimizma malo yebem mu...
Nismo mi Estonija...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo bilo nekad davno kad je bio Ciro.. Sada vecinu utakmice muk i tisinaslobodnjak je napisao/la: i pakao Zenice
-
- Kontakt:
E pa sad treba podrska veca nego ikad.Jos su tu realne sanse.Jbt zasto se predati.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo bilo nekad davno kad je bio Ciro.. Sada vecinu utakmice muk i tisinaslobodnjak je napisao/la: i pakao Zenice
Daj ima li iko da iskreno misli da necemo dobiti Vels...
Lako je u dobru dobar biti,a to su svi kad se dobija.Jbt pola nas sad nesto sere.Hajde ti su momci toliko radosti donjeli,zasluzili da sad svi budemo uz njih.Sad treba pokazati da se voli reprezentacija ...
Tako je druze,razvalit cemo ih,najmanje kao onda Grcku.slobodnjak je napisao/la:E pa sad treba podrska veca nego ikad.Jos su tu realne sanse.Jbt zasto se predati.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo bilo nekad davno kad je bio Ciro.. Sada vecinu utakmice muk i tisinaslobodnjak je napisao/la: i pakao Zenice
Daj ima li iko da iskreno misli da necemo dobiti Vels...
Lako je u dobru dobar biti,a to su svi kad se dobija.Jbt pola nas sad nesto sere.Hajde ti su momci toliko radosti donjeli,zasluzili da sad svi budemo uz njih.Sad treba pokazati da se voli reprezentacija ...
Pusti ti ove strane simpatizere.
Jasta ba , to je to samo zamjeni Hajrovica I ViscuDonCorleone je napisao/la:-----------------Begovic---------------------
--Mujdza--Sunjic---Spahic--Kolasinac---
---------------Zukanovic--------------------
----------Pjanic------Vrancic--------------
--Hajrovic-------------------Lulic---------
-----------------Dzeko----------------------
Uslovi: Hajrovic standaradan u svom novom klubu, svi zdravi!

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Možda je po meni bolje staviti Kolašinca na zadnjeg veznog a Zuku na beka
Seo mi se čini jako agilan i mislim da bi izdominirao na toj poziciji.

Seo mi se čini jako agilan i mislim da bi izdominirao na toj poziciji.
Tehnički smo jači od njih , fizički smo tu negdje , pred krcatim stadionom , nabrijani smo ko mladoženja pred prvu bračnu , Vels ima sigurno EURO , jedino što nemamo krkana Bešića ( iskreno i drago mi je što ne igra , jer sa ovakvim ponašanjem je i bolje da je na tribinama ) .
Vels se jučer nafulao ko Kikanović protiv Poljske ( koje poređenje , hvala Kikanu za one poene ) . Treba nam raspoložen Pjanke uz dobru podršku krila , jučer sam primjetio njihov par na beku Taylora i Richardsa , Richards je agilan , dok je Taylor bio najgori jučer. I TREBAJU NAM IGRAČI KOJI IMAJU TEHNIKU ( Lulić out , čist prosjek po meni , ne volim takav tip igrača koji samo imaju brzinu , tehnika 0 bodova. Isti primjer je Muller . IZO IN!!! ). Zuka ako bude tu , Kolašinca na poziciju Bešića . SAMO LAGANO MOMCI , RIJETKO KAD ME OSJEĆAJ PREVARIO , OSJEĆAM EURO 2016 U FRANCUSKOJ SA NAJLJEPŠOM DRŽAVOM NA SVIJETU , BOSNOM I HERCEGOVINOM!

Vels se jučer nafulao ko Kikanović protiv Poljske ( koje poređenje , hvala Kikanu za one poene ) . Treba nam raspoložen Pjanke uz dobru podršku krila , jučer sam primjetio njihov par na beku Taylora i Richardsa , Richards je agilan , dok je Taylor bio najgori jučer. I TREBAJU NAM IGRAČI KOJI IMAJU TEHNIKU ( Lulić out , čist prosjek po meni , ne volim takav tip igrača koji samo imaju brzinu , tehnika 0 bodova. Isti primjer je Muller . IZO IN!!! ). Zuka ako bude tu , Kolašinca na poziciju Bešića . SAMO LAGANO MOMCI , RIJETKO KAD ME OSJEĆAJ PREVARIO , OSJEĆAM EURO 2016 U FRANCUSKOJ SA NAJLJEPŠOM DRŽAVOM NA SVIJETU , BOSNOM I HERCEGOVINOM!

"We need to suffer. And we need to fight."
I ja tako mislim.Jeste li vidjeli dijamanta u prvom poluvremenu kako se samo smjeska,konta on je svoje odradio i to je to.tuzlak1987 je napisao/la:Nisu niti Srbija i Hrvatska nista bolje, prosla su vremena euforija. Mnogi igraci kalkulisu sada u kvalifikacijama i svako svakog dobija.. Vole nasi odigrati za reprezentaciju, ali se opet zna gdje dobijaju platu i kakvi se trebaju vratiti nazad u tim.BosnianKingdom je napisao/la:Ma ništa bar po meni od ovoga, mi jednostavno nemamo zelje za igrom. Pogledajte ekipu Luksemburga kako se bori protiv Makedonaca iako ih ovi stalno napadaju i jednostavno im ne mogu ništa ali ljudi trče ko ludi i srcem se bore i na kraju dodje nagrada. A mi jedva povežemo 3 pasa protiv Andore kod koje je pola ekipe vodoinstalateri
Mozda je tako i bolje a ne srljati i nedajBoze kakve povrede i to.

Znaci jos mjesec dana strepnje i nadanja iscekivanja pred Wels...da samo ovisimo od Wesa..mene strocne trema kad pomislim na Izrael,jbg,sta ce on da naapravi...
Nemoj tako prijatelju. Ja to gledam ovako, nasi su i sami sad svijesni u kakvim su g0vnima. Kad su dosli u Zenicu da igraju protiv Andore, zeljeli su samo dat gol-dva i da se sto prije utakmica zavrsi i da idu. Pokusaju pobjec jer su skontali kolko su zasrali. Mislim nisu samo oni to uradili al eto.BosnianKingdom je napisao/la:Ma ništa bar po meni od ovoga, mi jednostavno nemamo zelje za igrom. Pogledajte ekipu Luksemburga kako se bori protiv Makedonaca iako ih ovi stalno napadaju i jednostavno im ne mogu ništa ali ljudi trče ko ludi i srcem se bore i na kraju dodje nagrada. A mi jedva povežemo 3 pasa protiv Andore kod koje je pola ekipe vodoinstalateri
Mislim kad dodju u oktobru u Zenicu na tekmu sa Velsom da znaju sta im je ciniti, a i nama brate. Trebamo ih podrzat.
Za Wales
.................. BEGOVIC..................
MUJDZA.. SUNJIC.. SPAHIC.. KOLASINAC
..............GRAHOVAC.....PJANIC..................
VISCA............HAJROVIC................. LULIC
.......................DZEKO..................................
Da je bog dao Milicevic unutra ali nije. Ovu utakmicu bi ostavio Zukanovica na klupi jer ce nam biti potrebna brzina u obrani. Meda iz istog razloga na klupu. Protiv Cipra Medo mozda unutra ali samo na mjesto Hajrovica.
.................. BEGOVIC..................
MUJDZA.. SUNJIC.. SPAHIC.. KOLASINAC
..............GRAHOVAC.....PJANIC..................
VISCA............HAJROVIC................. LULIC
.......................DZEKO..................................
Da je bog dao Milicevic unutra ali nije. Ovu utakmicu bi ostavio Zukanovica na klupi jer ce nam biti potrebna brzina u obrani. Meda iz istog razloga na klupu. Protiv Cipra Medo mozda unutra ali samo na mjesto Hajrovica.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Samo jedno pitanje od kada je grahovac postao zadnji vezni? Besicevim crvenim on promijenio poziciju ili? Da je nije i hare najednom promijenio možda je i on sad zadnji vezni?
- DragonGirl
- Kontakt:
Taj Grahovac kao neko ko do sada nikada nije bio na spisku za A tim, automatski bez minute odigrane sa ekipom, neisproban, da odjednom zaigra u prvoj postavi u najvažnijoj utakmici kvalifikacija, na jednoj od najvažnijih pozicija, u utakmici u kojoj se i najmanja greška skupo plaća, po meni nema apsolutno nikakve šanse tako da zaboravite na to. Em bi bilo prerizično, em nepromišljeno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Hare je vec bio zadnji vezni, isprobano od Papeta.JoseMourinho je napisao/la:Samo jedno pitanje od kada je grahovac postao zadnji vezni? Besicevim crvenim on promijenio poziciju ili? Da je nije i hare najednom promijenio možda je i on sad zadnji vezni?

Sto se tice Grahovca, slazem se, on nije rjesenje za ovu poziciju, defanzivno ne moze odgovoriti zadatku koji ga ocekuje. Popravio se u zadnjih godinu dana, dosta trci, obavlja defanzivne zadatke, ali posto dosad nije debitovao, nece ni protiv Walesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH
Spaha na poziciju zadnjeg veznog
. U paru sa Pjanicem. 

Grahovac nije pravi DM ali je sigurno blizi toj poziciji nego Anel Hadzic i bolji je igrac od njega. Makar u ovom trenutku. To doduse i nije tesko biti. Pa ja bi i Zolotica stavio prije nego ovoga antitalenta.JoseMourinho je napisao/la:Samo jedno pitanje od kada je grahovac postao zadnji vezni? Besicevim crvenim on promijenio poziciju ili? Da je nije i hare najednom promijenio možda je i on sad zadnji vezni?
Pa tako je i Besa kad je odigrao prvu ozbiljnu utakmicu protiv Mexica mislim bio fenomenalan na terenu. Ovaj koji se priprema za tu poziiju je odigrao puno utakmica u nasoj reprezentaciji i to je nevjerovatan grijeh i neznanje nase struke. Grahovac je mladji, bolji, igra u boljem klubu i bio je kapetan U21. Ne znam uopce koji je razlog da bi Anel bio pretpostavljen ovom igracuDragonGirl je napisao/la:Taj Grahovac kao neko ko do sada nikada nije bio na spisku za A tim, automatski bez minute odigrane sa ekipom, neisproban, da odjednom zaigra u prvoj postavi u najvažnijoj utakmici kvalifikacija, na jednoj od najvažnijih pozicija, u utakmici u kojoj se i najmanja greška skupo plaća, po meni nema apsolutno nikakve šanse tako da zaboravite na to. Em bi bilo prerizično, em nepromišljeno.