Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako

Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako
hahahah jao nebulozaesprit24 je napisao/la:Sta kaze, da ne tupim zube dzabeFranckRibery je napisao/la:Kad ce ovaj Suko prestati govoriti Čeko ? Kako samo iritira kad pogresno izgovara s nekim emocijama svojim, uzivi se previse i ne obraca paznju nikako![]()
Ja se Boga mi sjebo, mada ja mislim da je on kontao na Hodžića, pa se zajebao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ulazi Hadžić umjesto Pjanića i ka'e komentator na BHT-u evo Meša daje priliku mladim igračima
Ovde sam i ja oplak'o.akisarajevo92 je napisao/la:Komentator na HRT 2: "Spanoulis u stilu Krunoslava Simona..", pa i "Saric igra kao Magic.."
Ne mogu prestati da se smijem..
hheheehakisarajevo92 je napisao/la:Komentator na HRT 2: "Spanoulis u stilu Krunoslava Simona..", pa i "Saric igra kao Magic.."
Ne mogu prestati da se smijem..
u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
odlazi stara garda. je li mićo dušanović u opticaju još?dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
je, je, mićo legenda i dalje prenosi tenis i ovako još nešto ako uleti. Al njega slušat kad prenosi tenis pa kad počne uzdisati...il kad nešto popije u kabini pa se čuje onaj srk.. pa onda njegovi komplimenti prema našim igračima... legendaDANTES je napisao/la:odlazi stara garda. je li mićo dušanović u opticaju još?dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
dubrava je napisao/la:u penziji..DANTES je napisao/la:đe sladoqrac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.