FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Klupska stranica,druze...ceze je napisao/la:Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?
Prioritet za mene je Djelma I svaka cast za Kosorica sto su sarnuli ali Kokota ma dajfanaticZeljin je napisao/la:Nije on kriv sto mu je flasa draga hehe, al neka ga moze nam valjati, ajdeeeee DjelmaaaaMuhamedTM je napisao/la:Nadam se da su mu smanjili platu jer on je kafanski igrac ,poslije 45 lipsa I izgubi snagu.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tamo svi citamo al su zaboravili napisatFKZ1921 je napisao/la:Klupska stranica,druze...ceze je napisao/la:Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?

Đelmić sljedeći.
Čekamo te slobodo i te tvoje fukare, opet će nam se cijela tuzla napušiti kare

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pratim klupsku stranicu, tu sam prvo i pročitao ali ne piše na koliko.FKZ1921 je napisao/la:Klupska stranica,druze...ceze je napisao/la:Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?
Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim Željezničarom.
Zoran je u dresu najtrofejnijeg bh. kluba odigrao 25 utakmica, a postigao je pet golova. Debitovao je na utakmici sa Olimpicom gdje je u pobjedi Plavih od 3:0 postigao dva gola. U Premijer ligi BiH Kokot je sakupio 164 nastupa, te postigao 41 gol.
– Iznimno sam sretan zbog produženja ugovora sa svojim klubom. Kada igrate za Želju motiva vam ne može nedostajati, tako da obećavam navijačima još bolje partije. Zahvaljujem se Klubu i zahvaljujem se navijačima koji su mi u proteklom vrmenu provedenom na Grbavici bili pokretačka snaga, kazao je Zoran Kokot.
Rođen je 28. juna 1985. godine u Sarajevu. Borbeni Kokot je u svojoj karijeri nastupao za OFK Kasindo, potom za Slaviju u nekoliko navrata, belgijski Beveren, iranski Kerman i Gol Gohar, te za sarajevski Olimpic.
Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Nebitno...kad god ode dobro otisao
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam se izjasnjavao o tome sta mislim o njegovom produzenju ugovora. Necu se ni izjasnjavati. Vjerujem da ljudi u klubu znaju bolje od mene sta je dobro za klub.pile87 je napisao/la:Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
mnogo kume, mnogo.
mada ja i dalje ostajem kod mišljenja da je on prevaga bar kao rezerva i jačem želji od ovog. a ovom je i dalje ključni igrač.
mada ja i dalje ostajem kod mišljenja da je on prevaga bar kao rezerva i jačem želji od ovog. a ovom je i dalje ključni igrač.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SarajlijaTM
Carobna recenica :"neprimjereno skandiranje od strane vlastitih navijaca" ,koja se naravno u lijepoj nasoj bih tumaci selektivno...
I naravno,pojeo vuk magarca za sudjenje i njihov pokusaj da nas naprave ovcama,sve im je.bem lopovsko!
I naravno,pojeo vuk magarca za sudjenje i njihov pokusaj da nas naprave ovcama,sve im je.bem lopovsko!
dok je "ubij turčina" i dalje očito primjereno skandiranje. to su svi prihvatili kao normalno. ni "naši" se više ne trzaju, jer su i nas ubijedili da to tako treba i da drukčije ne može.
- SarajlijaTM
Kadija te tuzi,kadija ti sudi. Jasno ti daje do znanja da te moze pokrasti na ocigled javnosti i jos ti kaznu spucati ako se pobunis
bar se mogu pozdravit preko faceboka i nsbih i pilav i co
- Jaozinho22
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Đelmić sljedeći.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ko bi nama ugodio....pile87 je napisao/la:Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ubij turcina, baliju.... zakolji ovog onog----- bez kazne
savez napolje----1500 KM + ovo 4000 KM "propusti u organizaciji"
savez napolje----1500 KM + ovo 4000 KM "propusti u organizaciji"
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa sa ovim kaznama tek pokazuju koliki su moroni.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Austinpowers, EmirTM87, WeekendOffender i 84 gosta.