Realno popišo je seljacine koji vrijedjaju igraca kad ga ne ide, meni je to neshatljivo i da sam na njihovom mjestu stid bi me bilo radovat se ovoj pobjedi.NKMramor je napisao/la:Kikanović nas popiš'o sve realno...![]()
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
This time next year we'll be millionaires.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta te ima popisat,zadnji kos bi dao i najveci amater na onakvu ass.,a trojka je cists sreca bila od sretnog prijema lopte pa nadalje.I dalje je kriminalan na prvenstvu,ali mozda ga ovo "probudi".NKMramor je napisao/la:Kikanović nas popiš'o sve realno...![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Koponen meda nije mogo strah me da ne proradi protiv nas.... Ljudi nam ne leye nikako trpali su nas 20 razlike kad smo najjaci bili. Ne smijemo uc u trku nego lagano sporo udri drzi ne daj
Rusi nadam se protiv nas igraju tekmu bey ikakaca znacaja za njih,,,a ionako su u ku.rcu bey pola tima u komplet posvadjani
Rusi nadam se protiv nas igraju tekmu bey ikakaca znacaja za njih,,,a ionako su u ku.rcu bey pola tima u komplet posvadjani
=\_1921_/=
Ocajni, njih bi trebali uzeti. Protiv Finske nam je sad sve ili nista.Head je napisao/la:Kakvi su Rusi
Jedan grad, jedna ljubav!
Tako je. Eto bar sam predvidio da ce Gordic proraditi jer bez njega bi ovo sve bilo nemoguce na kraju. A sada na euforiju protiv FInaca. Sada se otvaraju neke mogucnosti. Samo morat ce se prikljuciti jos neki igraci protiv FInaca. Mozda Milosevic i Alibijanic. Uostalom zna Dusko poso ljudi, kakav trenermoj uzor-S.G je napisao/la:DUSKO IVANOVIC. Ne znam za vas, ali mene nekako stid, zao mi covjeka sto mora da radi sa ovim balvanima.
Covjek je genijalac. Kapa dole majstore.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Slab je Pierce za njega, nije osutao onu trojku protiv Hawksa na vrijeme, a Kikan je to ležerno bacio, znao je da ulazi.ultrasstyle_tz je napisao/la:Clutch Kikan ..on pa Pol Pirs
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nemoj generalizovatiNKMramor je napisao/la:Kikanović nas popiš'o sve realno...![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Da si malo bolje pratio, to sam napisao u inat onima koji su ga napadali par stranica prije, kad je ovaj zaigrao kako treba, ali ne, ja pljujem..akisarajevo92 je napisao/la:Prestani biti moralna primadona. Prije 5 minuta si pljuvao na Gordica i govorio da nemamo sanse dok je on terenu.JHam je napisao/la:Hajmo sad malo pljuvanje po Kikanu sto nas je i spasio tricom i donio pobjedu, HAJDEEE MALLOOOO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ponos Torina je napisao/la:Kaze Ivanovic na Time Outu "Hajde da probamo uzeti loptu" Renfro krade loptu 5 sekundi posle![]()
Nije ga razumio
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Kur.cine mrtve, jos ce do utakmice s nama i definitivno otpasti sa eura, imaju i problema na relaciji savez-igraci.. al nama opet treba pobjeda protiv Finske i to ce nam biti presudna utakmica a Ruse cemo rijesiti lakse nego ocekujemo.Head je napisao/la:Kakvi su Rusi
This time next year we'll be millionaires.
Pa kakva je ovo petorka kralj te yebo hahahfedeltafrotta je napisao/la:Nurkić, Stipanović,Kikanović, Teletović, Renfroe
bench: Vrabac, Atić, Buza, Gordić, Sikiraš, Musa
![]()
![]()
![]()
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ni sjena one Rusije kakva je nekad igrala,ali relano bolja imena imaju a nisu ni u punom sastavu nesto slicno ko mi.Head je napisao/la:Kakvi su Rusi
#musvdg
hahahahahahahaha pobjeda

-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Uživajmo u ovoj pobjedi. Pustimo rasprave.
Samo garo je zvjerka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Francuska ce svakako dobiti sve utakmice mslm da je najbitnije da za 2 dana Poljska dobije Izrael jer ce onda moci priustiti poraz od manje od 8 razlike protiv Finske (naravno onda se Rusija mora dobiti) a ukoliko Izrael dobije onda se Finska mora pobijeditidelinjo je napisao/la:eh sad da napise neko sta veceras da ocekujemo od utakmice,sta nam odgovara i sta bi nam najvise odgovaralo u narednim utakmicama,mislim na ostale utakmice,ako neko moze da napise ?
Ugl ako se Finska pobijedi ide se dalje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo neka Francuzi dobiju svih 5 ..
Ako Fince pobjedimo idemo dalje..
Ako Fince pobjedimo idemo dalje..
Koponen je za njih Steph Curry.Asteriks je napisao/la:Pa sad, imaju dva igraca koja mogu ici preko 20 poena (Murphy i Salin).VolimTz je napisao/la:Ima li neko stručan da objasni postoje li šanse da se ugazi ova Finska ?
Trica im je otp na 30 % za sad, al' pored pomenutih, obratiti paznju i na Koponena. Dobri su u skoku, trka, kombinacije.
Sta reci, mogu se dobiti al tesko ce to ici. Treba nam neko ko ce potegnuti,... Ugl sretno i naprijed BiH.
Bravo za asistenciju, Saša! Bravo kapitenu!
Bravo, momci. Baš vi, vas 12 i stručni tim ste zaslužili pobjedu na ovom Eurobasketu. Nadam se da će biti još koja. Sretno!
Ljudi koji vas razumiju i podržavaju, nikad vas neće psovati! A, onih drugih ima na svakom ćošku, nekad vješto skriveni.
Bravo, momci. Baš vi, vas 12 i stručni tim ste zaslužili pobjedu na ovom Eurobasketu. Nadam se da će biti još koja. Sretno!
Ljudi koji vas razumiju i podržavaju, nikad vas neće psovati! A, onih drugih ima na svakom ćošku, nekad vješto skriveni.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NoName
- Kontakt:
Koliko nam treba pobjeda za drugi krug?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.