FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma pusti ti ove debile, nisu znali prevesti da ne igra protiv Valladolida. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Čovjek igra povrijeđen već duže vrijeme i rizikuje upravo to što je komentator rekao.-Barcelona- je napisao/la:evo sad ovaj komentator na utakmici celsea-wigan kaze:"prema najavama iz barcelone xavi hernandez sigurno ce propustit svjetsko prvenstvo",jel zna neko nesto o tome
Eh sad da li će sigurno propustiti ne znam ali znam da je igra već nekoliko utakmica na inekcijama. ...
Možda mu Barca ne da da ide..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- -Barcelona-
- Kontakt:
komentator je rekao da prema najavama iz barcelone xavi sigurno ne igra na svjetskom a ne da rizikuje_BooS_ je napisao/la:Čovjek igra povrijeđen već duže vrijeme i rizikuje upravo to što je komentator rekao.-Barcelona- je napisao/la:evo sad ovaj komentator na utakmici celsea-wigan kaze:"prema najavama iz barcelone xavi hernandez sigurno ce propustit svjetsko prvenstvo",jel zna neko nesto o tome
Eh sad da li će sigurno propustiti ne znam ali znam da je igra već nekoliko utakmica na inekcijama. ...
Možda mu Barca ne da da ide..
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ma vole i ovi naši komentatori baciti bombu pokoju ..
Al ovo što sam ti reko je sigurno tako ... Sad da li će igrati ili ne ne zna se još.. bar ja ne znam a i ne pratim vala ..
Al ovo što sam ti reko je sigurno tako ... Sad da li će igrati ili ne ne zna se još.. bar ja ne znam a i ne pratim vala ..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Xavi vec 3 utakmice igra iako ima povredu misica.Sam je tako odlucio,zelio je da igra i da pomogne da se dodje do titule iako zna da moze propustiti i SP.Guardiola je isto rekao da zeli da ga vidi na SP,tako da je glupost da Barca ne zeli da ga pusti.
Mislim da ce on zaigrati na SP,jer mislim da nece igrati ovu posljednju utakmicu Primere zbog zutih kartona i valjda ima dovoljno vremena da se oporava maksimalno,mada ne znam ni sam o kakvoj je tacno povredi rijec.
Mislim da ce on zaigrati na SP,jer mislim da nece igrati ovu posljednju utakmicu Primere zbog zutih kartona i valjda ima dovoljno vremena da se oporava maksimalno,mada ne znam ni sam o kakvoj je tacno povredi rijec.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Titule se nizaju same. Europa je nasa. Svaka cast Navarru, Basileu i drustvu. I naravno nogometasima koji su ih bodrili sa pariskih tribina. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mes Que Un Club !
Euroleague won by Regal FC Barcelona - Juan Carlos Navarro - MVP !
Bojan , Puyol , Pique , Xavi , Busquets podrzali kosarkase
Euroleague won by Regal FC Barcelona - Juan Carlos Navarro - MVP !
Bojan , Puyol , Pique , Xavi , Busquets podrzali kosarkase
Osvojen je F4...Barca je na krovu Evrope uz jedinstven i neponovljiv stil!!!Svaka čast ekipi i treneru Xavi-u al jedan je predsjednik Laporta!!!Vamos Barca 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Too,bravo kosarkasi,svaka cast.
Jos su ih bodrili i Pique,Bojan,Xavi,Busquets,Puyol.
Mes Que Un Club
Jos su ih bodrili i Pique,Bojan,Xavi,Busquets,Puyol.
Mes Que Un Club
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sajoni je napisao/la:...jedan je predsjednik Laporta!!!Vamos Barca
Laporta je car najveci! Pa on svaku utakmicu gleda sa najvecim zarom. Steta sto odlazi sa fotelje, ali uvijek ce on biti tu negdje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Zasluzeno rasturili Real Madrid broj dva. Svaka cast kosarkasima, a isto to vrijedi i za Xavi-ja, Puyol-a, Pique-a, Krkic-a i Sergi-a sto su ih dosli podrzati u ovoj veoma vaznoj utakmici. Vidi se jedinstvo i zajednica u ovom klubu. I meni je takodjer kao i vama zao laporte, covijek stvarno voli Barcelonu, koliko se raduje to je nemoze opisati rijecima, steta sto zakon ne dozvoljava da dalje ostane na funkciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
cestitke barci
spancima treba zabraniti takmicenje u evropi sve uzimaju sram ih bilo

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ah,kako bi volio da moze Laporta ostati,ali nazalost...
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
haha bas ce Wenger dati kapitena za nekakvog yayu tourea koji grije klupu poluigracima tipa buskets i keita haha imamo Songa i mlade igrace koje godinama forsiramo i stvaramo ih da bi doveli nekog poluigraca da im mjesto uzima i to jos da damo Fabregasa produkt nase akademije!
NIKAD! Barcelona smrdi!
NIKAD! Barcelona smrdi!
Dio Arsenala
hhaahah , slag na tortu , da se dobro nasmijem-Paja je napisao/la:Fabregasa produkt nase akademije!
jadovi nemaju oni nikakvu akademiju
kupuju mladice jer prave zvijezde nemogu i nemaju para a i niko nece da igra za mali klub 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
dobro na ovo bi se dalo raspravljati ali jedno je sigurno ni barca ni arsenal ne mogu reci da su 100% stvorili ovog igraca.. bio je dobar i u barci sad je odlican u arsenalu tako da svako ima svoj udio..Furymaker je napisao/la:hhaahah , slag na tortu , da se dobro nasmijem-Paja je napisao/la:Fabregasa produkt nase akademije!
@ovaj gore ne znam ja ciji igraci pristaju ici u u najmrze klubove samo da bi se nabavile pare za isti klub.. prodaju se isto one na lasvi pa ti vidi..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
ovo je mislim nakon sto smo primili prvi gol
kad je Bojan fulio,gledaj ovog bolnicara
ovo je sa vecerasnje tekme DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[youtube][/youtube]
Evo malo atmosfere onima koji vele da navijaci Barce ne znaju navijati i da samo jedu sendvice.
Kosarkasi zasluzeno i ocekivano osvojili Euroligu, najjaci smo bili ubjedljivo u Evropi.
Evo malo atmosfere onima koji vele da navijaci Barce ne znaju navijati i da samo jedu sendvice.
Kosarkasi zasluzeno i ocekivano osvojili Euroligu, najjaci smo bili ubjedljivo u Evropi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma ljepota.
Odlican vikend,Barca dobila Sevillu,kosarkasi prvaci Eurolegue.Jos samo sljedeci vikend ako Bog da,da Barca dobije Valladolid,pa da slavimoooo.
Odlican vikend,Barca dobila Sevillu,kosarkasi prvaci Eurolegue.Jos samo sljedeci vikend ako Bog da,da Barca dobije Valladolid,pa da slavimoooo.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.