Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Najlosiji tim u historiji EP-a !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- L'Avvocato
- Kontakt:
Oooj pa Kikanoviću nehljebaru
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Haahhahahahah majko moja ovdje ljudi fale Kikanovića prije prvenstva hahahahahaha pa kakva je on panjina ne mogu da vjerujem košarkaški Vražalić ili Vršajević.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ubjedljivo najgori igrac..izraelcima sve ulazi al doduse sve su to otvoreni sutevi..odbrana ocajnaAsharaK je napisao/la:Ja ne znam koji je q ovom Kikanovicu
Ne znam jesmo 3 nappada odbranili.
#ALLEGRIOUT
- majestic24
- Kontakt:
Nije problem gubiti,problem je pristup prema utakmici. Jbt 11 izgubljenih za poluvrijeme,slobodna bacanja malo preko 50%,masimo otvorene suteve . Za ovo nije kriv protivnik nego igraci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Od cega je ova lopta napravljena moze li mi neko reci ??
FK Sarajevo !
Kikanovicev nadimak je "nema poena"
Sta je bilo,do jucer vam je bilo bolje gledati ove momke,kako se bore nego "placenike".Sad im psujete sve po spisku.
Renfroe je klasa,nadam se da ce ostati nas naturalizovani igrac.Pravi plejmejker koji zna da razigra ekipu,ali ne moze on uticati na ove nase da pogode otvorene suteve.
Renfroe je klasa,nadam se da ce ostati nas naturalizovani igrac.Pravi plejmejker koji zna da razigra ekipu,ali ne moze on uticati na ove nase da pogode otvorene suteve.
Kikanoviću **** ti sve debilu ostavi se košarke 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Jesi dobar? Procitaj post ponovonerminh74 je napisao/la:Misliš od izraela koji nas je dobijao i sa hukicem, bajramovicem, teletovicem, domercantom i mrsicemRN87 je napisao/la:Gubimo 8 od Izraela, frajeru je to sramota kosarke.
Razguli na fudbal
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
PA J.E.B.O VAM VISE CASSPI MATER, SLOZITE GA PO RUCI DA MU OTPADNE AKO MU VEC NISTA NE MOZETE
-
- Kontakt:
Hoce Gordic da cuva Caspia..ojjj bozeee..koji parmaci na terenu..molim boga da izgube ne mogu vise..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovaj"garonja" sto igra za nas savim korektno odrađuje svoj posao,ne znam šta očekuješ da sam pobijedi IzraelcePauleta je napisao/la:Nažalost imamo samo dva vrhunska igrača (Teletović i Nurkić) i bez njih smo strašno limitirani. Ostatak ekipe je za mene podjeljen u tri skupine. Jako dobri (Đedović, Stipanović, Kikanović, Todić) , soldini (Šutalo, Pašalić, Milošević, Peršić, Gordić) i loši (Bavčić, Albijanić, Buza, Vrabac). Uz sve to dodamo i izbornika kojem je bh reprezentacija ljetni hobi. Realno, čovjek nije dove niti jedno novo ime, za razliku od Ace. Ivanović nas je srozao do razine da na popisu budu igrači iz mađarske i makedonske lige. Dno dna. Izdvojiti prvu šestorku i njima dodati još šest mladih lavova i to je to. Naći izbornika koji će se posvetiti BiH i nikada više ne pozivati strance, jer su to najobičniji plaćenici, a reprezentacija nije klub.

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pa ne mogu ni Limunadu cuvat, al haj moze Caspi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH KIKANOVICUU
bravo Elmedine
boli te qrac

boli te qrac

hahahahahhahahahahahahahhahhahahhahhah to kikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Sanfrancisco i 7 gostiju.