Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Mozel se desiti nesto na poluvremenu da nas trzne da se probudimo,da igramo kosarku **** mater!!
FK Sarajevo !
- anelbavarac
- Kontakt:
Kao i ovim sto laziraju povrede, uzimaju tudja drzavljanstva, ucjenjuju savez preko raznih menadzera..Kako da ne.akisarajevo92 je napisao/la:To im je moralna duznost.
-
- Kontakt:
Renfroe-Atić-Đedović-Teletović-Nurkić bi ovu reprezentaciju sami bez zamjena dobili 40 razlike.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Tacno nikome nista nemozemo..Vidi se koliko fale Teletović i Đedović jer bi sad sigurno mi vodili na poluvremenu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
stvarno ne kontam da nemamo bolje od Albijanica , i ove dvojice nazovi talenata Vrabca i Buze ... pa za njih je i Bavcic igrac
-
- Kontakt:
Daj jbt ne moze te nabijati Izrael ovo mi ide na zivce.Francuzi ok ali ovo...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 07 sep 2015, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ajmo sad malo price kako da su tu Teletovic i ostali **** mi bi sad bili sa 18 pobjeda isti bi **** bio opet smo losiji od sviju
Elmedina presaltati na kamena s ramena
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
8 sezona trenerske karijere xDarelinho je napisao/la:Trebali su tebe postaviti na mjesto selektora ipak si ti iskusniji od Duska.MrHc je napisao/la:Dusko idi i povedi Kikana i Bavcica i Perisica i Sutala .... ma ustvari neka ostane Crnjo i Stipe ostali nikad vise u repki !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ja evo nas nikako znaci ne kontam. Ok jesmo tanki s talentom u napadu al dan ga j.e.b.o jel to razlog da nas Casspi trpa kako hoce ko da je Carmelo Anthony i da mu konstantno dopustamo il otvorene suteve il zicere. Onda ovaj Kikanovic, lik je doso na prvenstvo ko nas glavi naadac i neko kome je sut s poludistance forte a on jednog jedinog suta pogodit ne moze, a u odbrani je standardno mekan u pm. Majke mi zao mi je ovog Renfroea kod kojeg se vidi da je igracina al ne moze covjek s levatima igrat, Minja Milosevic otvorenog suta pogodit ne moze ...
@JHam jarane nisi u pravu, svakom od ovih igraca nastup za reprezentaciju na Eurobasketu itekako pumpa CV i igraju tu ne jer nesto vole domovinu il sta ja znam nego jer im je to dobro za daljnju karijeru. Pogotovo se to odnosi na Srbe i Hrvate u ekipi.
@JHam jarane nisi u pravu, svakom od ovih igraca nastup za reprezentaciju na Eurobasketu itekako pumpa CV i igraju tu ne jer nesto vole domovinu il sta ja znam nego jer im je to dobro za daljnju karijeru. Pogotovo se to odnosi na Srbe i Hrvate u ekipi.
Bolje da su umjesto Albijanica i Bavcica poveli dva debla
lezVe do bagro
E moj Adolfe uceram ti karinu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
i onda covjek kaze nasi talenti,vidis Hezonju ili Bogdanovica u srbiji ,i onda naseg Vrabca i kazes talenat,ne mozemo mi svakog mladog igraca nazivati talentima,promasiti je normalno ali da ne mozes obruc pogoditi,u h
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Beduin
- Kontakt:
Albijanic, Milosevic, Perisic, Pasalic, Bavcic, pa covjece ove igrace NE SMIJE imati ni jedna reprezentacija na svijetu.
Apsurdno je i komentarisati Kikanovica ili Gordica, pokazuju koliko su lideri ove reprezentacije u ovom trenutku i koliko mogu u ovom trenutku. I nakon ovoliko losih utakmica, poteta, sramocenja, ne forsiras jednog Buzu od kojeg mozes barem imati habera u buducnosti, takodjer i Vrabca... ma nek ide u pm nas sport...
Apsurdno je i komentarisati Kikanovica ili Gordica, pokazuju koliko su lideri ove reprezentacije u ovom trenutku i koliko mogu u ovom trenutku. I nakon ovoliko losih utakmica, poteta, sramocenja, ne forsiras jednog Buzu od kojeg mozes barem imati habera u buducnosti, takodjer i Vrabca... ma nek ide u pm nas sport...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha smijesne najave za Srbija-Island na federalnoj
"Island je najslabija ekipa, za njih je uspjeh sam plasman na prvenstvo. Srbija ce imati priliku odmoriti najbolje igrace. "
Isto kao da zele otjerati gledaoce a ne privuci ih da gledaju
"Island je najslabija ekipa, za njih je uspjeh sam plasman na prvenstvo. Srbija ce imati priliku odmoriti najbolje igrace. "
Isto kao da zele otjerati gledaoce a ne privuci ih da gledaju

Šta je debili, bolje gledati Kikana i Draška nego Jusufa?
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
-
- Kontakt:
ljudi treba biti realan nemamo kvalitet, nazalost al tako je ovdje od ove ekipe vrijede stipanovic,gordic ,kikan i ovaj amer ostalo nista i mozda sutalo ali oni mogu biti 5-6 igraci u ekipi a nikako nositelji ,druga prica bi bila da imamo tri izgubljena musketira a e onda bi ovi mogli pri pomoci . ja ipak podrzavam ove momke igraju koliko mogu

Meni stvarno nije jasno sta je sa njima dvojicom. Sjecam se da su se uzdizali kao neki talenti a realno nisu ni prosjecni igraci.Pistol je napisao/la:stvarno ne kontam da nemamo bolje od Albijanica , i ove dvojice nazovi talenata Vrabca i Buze ... pa za njih je i Bavcic igrac
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
bolje panj staviti u igru, mozda bi neki protivnicki igrac zapeo za panj....dzelllo je napisao/la:Bolje da su umjesto Albijanica i Bavcica poveli dva debla
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ipak su se ove godine odlucili za dva parmakadzelllo je napisao/la:Bolje da su umjesto Albijanica i Bavcica poveli dva debla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.