Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Ciro je najmanji problem.Mene samo interesuje ko bi bio trener da nije Cire.Ko bi to imao zivce da radi sa onim nesposobnjakovicima iz saveza?Evo neka ovo bude anketno pitanje.Koliko znam ni Bakanije sam dao ostavku tj on je dao a savez nije prihvatio.To samo da znate na koju adresu trebamo se zaliti.Juce Baka danas Ciro sutra...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ustvari jesu,ili su reprezntativci ili imaju pasoš neke zemlje iz EUZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta ti mislis da su svi igraci WBA il Fulhema il Hala il Stouka i ovih manjih klubova reprezentativic...pazi da bi se igralo u nekom veliko klubu kao sto je Rangers moras biti kvalitetan igrac a ne kao ovi arancic sarabva i vasilic...mislim njihove kvalitete seu neupitne4 al za 2. bjelorusku ligu...pazi sasa papac je igro bobro i zato je pozvan u reprezentaciju...a skauti Rangersa su ga zapazili dok je igro u Austriji i doveli ga i sad je standardan u prvih 11....a sto se tice nadarevica covjek je dobro igro za Zagreb i onda se prodo al ne preko reprezentacije.....i haj svako ko igra u nekom malo boljem klubu a da nije Zeljo odma vam se prodo preko reprezentacije....haj ne serite svi redom....samo pricate glušposti...neznate sta da napistete i onda pricate kako se ovaj prodo preko repke a kad se prodavo i nije igro za reprezentaciju...bolje vam je ne pistite komentare nego ovako pisati...valjati gluposti...bob je napisao/la:samo komentar na onaj post o apelu za povratak Nadarevica, sto bi ga vraca ako se ponasao kako je izjavljeno , njemu je reprezentacija puno vise dale nego sto je on dao za reprezentaciju isto to vazi za Papca koji moral on sada ganja , te ko nece radi lopova u savezu , pa kad je igrao za brotnjo i tamo neki austrijski klub i kad mu je trebala reprezentacija ko nije bilo takvih u savezu ma daj , a nadarevicu ko nije pomogla za transfer u tursku te sad se govori ko da ce u englesku u novinama nesto izjavljuje a koliko znam da nemoze dobiti radnu dozvolu ukoliko nije odredjeni utakmica odigrao za repku mozda grijesim ali pozz...

@bob
A Saša Papac je igrao za BiH i dok je bio u Rangersima tako da ta vaša teorija pada u vodu,Papac je veliki patriota i vjerujte to uopšte nije upitno,čovjek je samo održao riječ.Pa nije reprezentacija kantonalni klub,pa malo ću igrati-malo neću.Čovjek je svjestan cirkusa...
Nemoze "nama" niko napraviti, kada bi dosao i Barbarez ili bilo ko drugi (nepravdam Ciru) mi bi nakon nekog poziva upucenom nekom anonimusu ili izgubljene partije, ustvari nasli bi neki razlog i poceli ga blatiti, govorili bi da nevalja i takvo nesto, nama samo da je pricati i da se pravimo pametni a nije bitno jesmo li u pravu ili ne, da je do sada ostao i Kodro, garantujem ti da "bi" i njega blatili, ma nama niko "NEVALJA", takav smo narod, volimo davati svoje "pametne komentare"
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta ono pročitah kaže ćiro KOJI ARAČIĆ??? nije on rekao da će njega pozvati
ima baš mnogo stvari koji se dešavaju u savezu a da mi nemamo pojma s tim

ima baš mnogo stvari koji se dešavaju u savezu a da mi nemamo pojma s tim
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pazi to bi se desilo da su posteni ljudi bili u savezu od nase nezavisnosti...a sad stavi barbareza, konjica, hibica, baljica, bolu, kodru i bilo koga ko ima veze sa terenom da budemo 5 u kvalifikacijama(sto je po meni nemoguce, al samo dajem primjer) oprostili bi mu sao zato sto je on vezan za sport ili sto je igrao sport i normalno da nije lopov nakon ovih govana st su sad....jer narod je naviko da nista ne ocekuje od saveza....ma nezz vise...uglavnom bolje bi bilo da su ljudi poput bole, barbareza, kodre i osalih koji su nekad igrali fudbal u savezu negto ovi kreteni sto su sad...amir je napisao/la:Nemoze "nama" niko napraviti, kada bi dosao i Barbarez ili bilo ko drugi (nepravdam Ciru) mi bi nakon nekog poziva upucenom nekom anonimusu ili izgubljene partije, ustvari nasli bi neki razlog i poceli ga blatiti, govorili bi da nevalja i takvo nesto, nama samo da je pricati i da se pravimo pametni a nije bitno jesmo li u pravu ili ne, da je do sada ostao i Kodro, garantujem ti da "bi" i njega blatili, ma nama niko "NEVALJA", takav smo narod, volimo davati svoje "pametne komentare"
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Niko od mene nebi bio sretniji da u savezu budu Barbarez, Bolic, Kodro i ostali nasi bivsi asovi, to bi bilo odlicno.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pazi to bi se desilo da su posteni ljudi bili u savezu od nase nezavisnosti...a sad stavi barbareza, konjica, hibica, baljica, bolu, kodru i bilo koga ko ima veze sa terenom da budemo 5 u kvalifikacijama(sto je po meni nemoguce, al samo dajem primjer) oprostili bi mu sao zato sto je on vezan za sport ili sto je igrao sport i normalno da nije lopov nakon ovih govana st su sad....jer narod je naviko da nista ne ocekuje od saveza....ma nezz vise...uglavnom bolje bi bilo da su ljudi poput bole, barbareza, kodre i osalih koji su nekad igrali fudbal u savezu negto ovi kreteni sto su sad...amir je napisao/la:Nemoze "nama" niko napraviti, kada bi dosao i Barbarez ili bilo ko drugi (nepravdam Ciru) mi bi nakon nekog poziva upucenom nekom anonimusu ili izgubljene partije, ustvari nasli bi neki razlog i poceli ga blatiti, govorili bi da nevalja i takvo nesto, nama samo da je pricati i da se pravimo pametni a nije bitno jesmo li u pravu ili ne, da je do sada ostao i Kodro, garantujem ti da "bi" i njega blatili, ma nama niko "NEVALJA", takav smo narod, volimo davati svoje "pametne komentare"
Ali one iz saveza niko ne otjera, otjerat ce mo ih tek kada bude drzava "drzava" znaci kada nebude nacionalizma, jer nije bitno da li on zna obavljati ili da li ti radi srcem, bitno je njima da je tu bosnjek, srbin, hrvat a zna li oni raditi ili ne to se nepita.
- Principatus
- Kontakt:
Ja vec duze citam u ovome forumu, i to mi je inace do sada bilo dovoljno ali ovaj put zelim da dodam svoje misljenje. Nemojte mi zamjeriti ako je moj pisani bosanski oslabio.
Prvo pozdrav svima.
Pratim i ja dogadjanja oko naseg nacionalnog tima i tako isto misljena drugih. Primjecujem da se u zadnje vrjeme digla veoma jaka hajka na trenera Blazevica. Iako djelomicno mogu da razumjem bjies koji se skupio godinama zbog desavanja u BH fudbalu, jer ga i ja imam, ja mislim da se usmjerava na pogresnog covjeka.
Konstruktivna kritika je absolutno uredu i nama se ne mora uvjek sve svidjati . Ali pojedino psovanje, blatenje i pljuvanje po nekome ko bi mogao biti otac a vjerovatno i djed mnogima od nas, je jednostavno sramotno za svakog pristojnog covjeka i nama bosancima ne dolikuje. Kritika se moze povuci i misljenje promjenuti, samo kada se pljuje to je vec teze i sramotnije uzimati nazad.
Kao drugo interesantno je vidjeti po koji put se ljudi brzo zapale na najednostavnije novinske clanice. A upravo mnogo ih ima koje koncentriraju bjes na Blazevica. Ja dobro znam o cemu govorim kad govorim o medijama i manipulaciji ljudi. Kad se tako nesto desava treba se uvjek upitati, kao sto se jedan pametni rimljanin Cicero pitao:
Cui bono? Kome to koristi?
Tvrditi da je Ciro dosao za siromasnu Bosnu da bi se nakupio novaca, je prica koja stoji stvarno na slabim nogama. Blazevic u mozda zadnjem djelu svog zivota, naravno zeli da se jos nakupi novca zato sto mu fali a ne zeli da ostavi jedan pecat na ovoj zemlji kao sto mnogi zele a malo uspiju. Znam sve argumente protiv toga, i smjesni i primitivni su. Nek svako sam upita sebe i dadne ne nama, nego samo sebi odgovor na ovo pitanje: „Zeli li taj Ciro Blazevic sa svojim srcem da budemo uspjesni?“
Sve drugo je sekundarno.
Onda se place kako Ciro jos nista posebno uspio. Samo sljepac ne vidi da je uvedena jedna konzistencija I jedna plamena volja I jedinstvo koje tako nije bilo. Najjasnije se to vidjelo u sloveniji. Ono nije bila prijateljska igra, a ko misli da je lako pobjediti tu malu zemlju bez dobre odbrane, nek upita reprezentacije iz njihove grupe. Pobjediti Estoniju nije nista, tacno zato je jedna Turska igrala sa njima nerjeseno i sad se grizu zbog toga. Tih 7 golova razlike nisu sigurno signifikantni.
Sada ce te vi reci: „Pa zar si to propustio sa onim Aracicom?“ Nisam, smotan potez Blazevica. Ali nisam ni propustio kad smo mogli da idemo u Koreju, pa tu bi dobili novaca pa bi i Aracica mogli povesti da se jos bolje proda. Ali nasa reprezentacija ne ide u Koreju.
Onda prica sa Nadarevicem. Mnogi kazu da ga treba vratiti, sigurno on nam nebi stetio. Treba pogaziti principe kazu mnogi koji stalno nesto pricaju o principima. Ali ja veoma dobro razumjem zbog cega je izbacen iz reprezentacije i ja bih ga isto izbacio. Kada bi jedan igrac u jednoj drugoj, uspjesnom nacionalnom timu tako nesto uradio izletio bih isto I to bez ikakvih prici o povratku. Dok Ciro razmislja da ga pozove zbog molidbih igraca.
U Njemackoj se to desilo nedavno kod gospodina Kyranyi. A Kyranyi nije cak ni taj dan igrao, nego je otisao bjesan sa tribine. Absolutno korektna odluka. Takvi ljudi trovaju duh u timu, pa ko god da bili. Jer igrati za svoju zemlju je privileg, velika sveta cast, ko je gazi nogama ne pripada tu. To je jedan aspekat koji mi se veoma svidja kod Cire, on pali jednu vatru i jedno jedinstvo koje je do sada jedinistveno. A kad se ovako procita kako ko sta kaze i na koji nacin se ljudi prepiru, pa bas na tome nasem narodu najvise fali.
On je lukav i ispran svim vodama misle sebi poneki. Pa super perfekt pozicija, svako drugi bih predao i poludio kada bi morao da radi sa takvim ljudima. Pa on podrzava onog Usranovica. Pa draga braco ne samo on, nego i igraci. Pa nisu nasi igraci pokvareni, a nije ni Blazevic, pa valjda se treba malo otvoriti oci I upitati zasto to rade?
Jednostavno: Zato sto vise znaju nego mi.
Svako ko je ikada vidjeo Usanovica zna da je kap jada, idealna lutkica za vucenje konaca. On se mora sklonuti ali i ljudi iza njega. Kao sto su izgleda poneki najzad razumjeli to nece funkcionisati sa bakljama I petardama po utakmici. Moglo bi samo nasteti nasem ugledu, nasim igracima, a kada bi neko od pametnjakovica, “boraca” I samoprozvanih “heroja” koji idu u “bitku” protiv Saveza pogodio jednog od nasih igraca… imao bih mene i svakog pravog Bosanca kao neprijatelja.
Poziv da se pise razlicitim fudbalskim savezima i FIFI/UEFA je kao prvi korak mnogo bolji, pristoji bolje pametnom covjeku. Pa ako neko ima sposobnih i pametnih ljudi po citavom svjetu onda to imamo mi Bosanci samo ih treba…bas tako:
Ujediniti!
Ima jos mnogo o cemu se moze pisati ali da zatvorim temu: Jesam li ja obozavatelj Cire Blazevica? Neznam, ne poznajem ga dovoljno u ovoj ulogi, to ce pokazati vrijeme. A mudrije je ciste glave pratiti sve i sam sebi praviti misljenje nego skakati kada masa zapisti i zavice.
Hvala na citanju i pozdrav.
Prvo pozdrav svima.

Pratim i ja dogadjanja oko naseg nacionalnog tima i tako isto misljena drugih. Primjecujem da se u zadnje vrjeme digla veoma jaka hajka na trenera Blazevica. Iako djelomicno mogu da razumjem bjies koji se skupio godinama zbog desavanja u BH fudbalu, jer ga i ja imam, ja mislim da se usmjerava na pogresnog covjeka.
Konstruktivna kritika je absolutno uredu i nama se ne mora uvjek sve svidjati . Ali pojedino psovanje, blatenje i pljuvanje po nekome ko bi mogao biti otac a vjerovatno i djed mnogima od nas, je jednostavno sramotno za svakog pristojnog covjeka i nama bosancima ne dolikuje. Kritika se moze povuci i misljenje promjenuti, samo kada se pljuje to je vec teze i sramotnije uzimati nazad.
Kao drugo interesantno je vidjeti po koji put se ljudi brzo zapale na najednostavnije novinske clanice. A upravo mnogo ih ima koje koncentriraju bjes na Blazevica. Ja dobro znam o cemu govorim kad govorim o medijama i manipulaciji ljudi. Kad se tako nesto desava treba se uvjek upitati, kao sto se jedan pametni rimljanin Cicero pitao:
Cui bono? Kome to koristi?
Tvrditi da je Ciro dosao za siromasnu Bosnu da bi se nakupio novaca, je prica koja stoji stvarno na slabim nogama. Blazevic u mozda zadnjem djelu svog zivota, naravno zeli da se jos nakupi novca zato sto mu fali a ne zeli da ostavi jedan pecat na ovoj zemlji kao sto mnogi zele a malo uspiju. Znam sve argumente protiv toga, i smjesni i primitivni su. Nek svako sam upita sebe i dadne ne nama, nego samo sebi odgovor na ovo pitanje: „Zeli li taj Ciro Blazevic sa svojim srcem da budemo uspjesni?“
Sve drugo je sekundarno.
Onda se place kako Ciro jos nista posebno uspio. Samo sljepac ne vidi da je uvedena jedna konzistencija I jedna plamena volja I jedinstvo koje tako nije bilo. Najjasnije se to vidjelo u sloveniji. Ono nije bila prijateljska igra, a ko misli da je lako pobjediti tu malu zemlju bez dobre odbrane, nek upita reprezentacije iz njihove grupe. Pobjediti Estoniju nije nista, tacno zato je jedna Turska igrala sa njima nerjeseno i sad se grizu zbog toga. Tih 7 golova razlike nisu sigurno signifikantni.
Sada ce te vi reci: „Pa zar si to propustio sa onim Aracicom?“ Nisam, smotan potez Blazevica. Ali nisam ni propustio kad smo mogli da idemo u Koreju, pa tu bi dobili novaca pa bi i Aracica mogli povesti da se jos bolje proda. Ali nasa reprezentacija ne ide u Koreju.
Onda prica sa Nadarevicem. Mnogi kazu da ga treba vratiti, sigurno on nam nebi stetio. Treba pogaziti principe kazu mnogi koji stalno nesto pricaju o principima. Ali ja veoma dobro razumjem zbog cega je izbacen iz reprezentacije i ja bih ga isto izbacio. Kada bi jedan igrac u jednoj drugoj, uspjesnom nacionalnom timu tako nesto uradio izletio bih isto I to bez ikakvih prici o povratku. Dok Ciro razmislja da ga pozove zbog molidbih igraca.
U Njemackoj se to desilo nedavno kod gospodina Kyranyi. A Kyranyi nije cak ni taj dan igrao, nego je otisao bjesan sa tribine. Absolutno korektna odluka. Takvi ljudi trovaju duh u timu, pa ko god da bili. Jer igrati za svoju zemlju je privileg, velika sveta cast, ko je gazi nogama ne pripada tu. To je jedan aspekat koji mi se veoma svidja kod Cire, on pali jednu vatru i jedno jedinstvo koje je do sada jedinistveno. A kad se ovako procita kako ko sta kaze i na koji nacin se ljudi prepiru, pa bas na tome nasem narodu najvise fali.
On je lukav i ispran svim vodama misle sebi poneki. Pa super perfekt pozicija, svako drugi bih predao i poludio kada bi morao da radi sa takvim ljudima. Pa on podrzava onog Usranovica. Pa draga braco ne samo on, nego i igraci. Pa nisu nasi igraci pokvareni, a nije ni Blazevic, pa valjda se treba malo otvoriti oci I upitati zasto to rade?
Jednostavno: Zato sto vise znaju nego mi.
Svako ko je ikada vidjeo Usanovica zna da je kap jada, idealna lutkica za vucenje konaca. On se mora sklonuti ali i ljudi iza njega. Kao sto su izgleda poneki najzad razumjeli to nece funkcionisati sa bakljama I petardama po utakmici. Moglo bi samo nasteti nasem ugledu, nasim igracima, a kada bi neko od pametnjakovica, “boraca” I samoprozvanih “heroja” koji idu u “bitku” protiv Saveza pogodio jednog od nasih igraca… imao bih mene i svakog pravog Bosanca kao neprijatelja.
Poziv da se pise razlicitim fudbalskim savezima i FIFI/UEFA je kao prvi korak mnogo bolji, pristoji bolje pametnom covjeku. Pa ako neko ima sposobnih i pametnih ljudi po citavom svjetu onda to imamo mi Bosanci samo ih treba…bas tako:
Ujediniti!
Ima jos mnogo o cemu se moze pisati ali da zatvorim temu: Jesam li ja obozavatelj Cire Blazevica? Neznam, ne poznajem ga dovoljno u ovoj ulogi, to ce pokazati vrijeme. A mudrije je ciste glave pratiti sve i sam sebi praviti misljenje nego skakati kada masa zapisti i zavice.
Hvala na citanju i pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
potpisujem....da hoce vise svi pokrepati pa onda bi bilo mozda i neke sanse da dodju ovi posteni ljudi...al samo ako bi svi zajedno u isti dan pomrli onda bi se moglo i nesto napraviti...amir je napisao/la:Niko od mene nebi bio sretniji da u savezu budu Barbarez, Bolic, Kodro i ostali nasi bivsi asovi, to bi bilo odlicno.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pazi to bi se desilo da su posteni ljudi bili u savezu od nase nezavisnosti...a sad stavi barbareza, konjica, hibica, baljica, bolu, kodru i bilo koga ko ima veze sa terenom da budemo 5 u kvalifikacijama(sto je po meni nemoguce, al samo dajem primjer) oprostili bi mu sao zato sto je on vezan za sport ili sto je igrao sport i normalno da nije lopov nakon ovih govana st su sad....jer narod je naviko da nista ne ocekuje od saveza....ma nezz vise...uglavnom bolje bi bilo da su ljudi poput bole, barbareza, kodre i osalih koji su nekad igrali fudbal u savezu negto ovi kreteni sto su sad...amir je napisao/la:Nemoze "nama" niko napraviti, kada bi dosao i Barbarez ili bilo ko drugi (nepravdam Ciru) mi bi nakon nekog poziva upucenom nekom anonimusu ili izgubljene partije, ustvari nasli bi neki razlog i poceli ga blatiti, govorili bi da nevalja i takvo nesto, nama samo da je pricati i da se pravimo pametni a nije bitno jesmo li u pravu ili ne, da je do sada ostao i Kodro, garantujem ti da "bi" i njega blatili, ma nama niko "NEVALJA", takav smo narod, volimo davati svoje "pametne komentare"
Ali one iz saveza niko ne otjera, otjerat ce mo ih tek kada bude drzava "drzava" znaci kada nebude nacionalizma, jer nije bitno da li on zna obavljati ili da li ti radi srcem, bitno je njima da je tu bosnjek, srbin, hrvat a zna li oni raditi ili ne to se nepita.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Kada ne bude para oni ce sami otici. A para ce biti kamara i kamara dok god VI budete podrzavali reprezentaciju, isli na utakmice, pisali 100 stranica o njima i slicno... kad to skontate mozda nekad i dodju bolja vremena bih fudbala.
Mislite li vi da oni u savezu opstaju tek tako, njima je samo do love, a lovu im dajete VI! Interesovanjem za reprezentaciju, odlaskom na utakmice reprezentacije i ovo malo sto gleda premier ligu....
Namjerno sam dva puta ponovio istu stvar, mozda neko skonta
Mislite li vi da oni u savezu opstaju tek tako, njima je samo do love, a lovu im dajete VI! Interesovanjem za reprezentaciju, odlaskom na utakmice reprezentacije i ovo malo sto gleda premier ligu....
nema potpisa
Ali kako to uraditi, kako neici na utakmice reprezentacije, neznam ali stvarno to nemogu, jedinu koju nisam gledao n domcem terenu su protiv Hrvatske(3-5) i Azerbejdjana (1-0), prvu nisam gledao radi posla a drugu nisam jer sam bio na kosevu taj dan( jer je tu igrala reprzentacija na celu sa Kodrom i Bolicem) i onda nemogu zamislitiu da negledam reprezentaciju, ici cu akoBogda i u Belgiju(to ce mi biti prvo gostovanje da gledam reprezentaciju), znam da je u savezu sve -Boze sacuvaj-, ali gledam nase zlatne momke i vrijedi radi njih ici na utakmice, tesko ce mo mi otjerati ove iz saveza, kad bi radili neznam sta oni ce ostati dok ...Admir_Sa je napisao/la:Kada ne bude para oni ce sami otici. A para ce biti kamara i kamara dok god VI budete podrzavali reprezentaciju, isli na utakmice, pisali 100 stranica o njima i slicno... kad to skontate mozda nekad i dodju bolja vremena bih fudbala.
I normalno da sam ivijek za to da reprezentaciju vodi Bosanac, a ne interesuje me hoce li biti Mehmed, Dusan, Miroslav ..., ili neznam ko vec drugog imena.
majmuni iz saveza se ne mogu otjerati!!!!!
pokusali smo na sve nacine!!!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
eh pa dok je takvih kao ti savezom ce vjecno vladati piljari, mesetari, kriminalci i slicno...., a mi se nikada nigdje necemo plasirati....amir je napisao/la:Ali kako to uraditi, kako neici na utakmice reprezentacije, neznam ali stvarno to nemogu, jedinu koju nisam gledao n domcem terenu su protiv Hrvatske(3-5) i Azerbejdjana (1-0), prvu nisam gledao radi posla a drugu nisam jer sam bio na kosevu taj dan( jer je tu igrala reprzentacija na celu sa Kodrom i Bolicem) i onda nemogu zamislitiu da negledam reprezentaciju, ici cu akoBogda i u Belgiju(to ce mi biti prvo gostovanje da gledam reprezentaciju), znam da je u savezu sve -Boze sacuvaj-, ali gledam nase zlatne momke i vrijedi radi njih ici na utakmice, tesko ce mo mi otjerati ove iz saveza, kad bi radili neznam sta oni ce ostati dok ...Admir_Sa je napisao/la:Kada ne bude para oni ce sami otici. A para ce biti kamara i kamara dok god VI budete podrzavali reprezentaciju, isli na utakmice, pisali 100 stranica o njima i slicno... kad to skontate mozda nekad i dodju bolja vremena bih fudbala.
I normalno da sam ivijek za to da reprezentaciju vodi Bosanac, a ne interesuje me hoce li biti Mehmed, Dusan, Miroslav ..., ili neznam ko vec drugog imena.
nema potpisa
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Željoman je napisao/la:majmuni iz saveza se ne mogu otjerati!!!!!
ako ih ne možemo otjerati onda će ih safatati neka bolest (daj Bože što gora) i i jedan po jedan umiru a možda dođe i taj dan kad ih budemo istjerali
NIČIJA NIJE DO ZORE
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
toliko o "velikom bosancu" !
Ipak smo mi za njega u Hrvatskoj "oni", a cim kroci u BiH on je najveci bosanac. Kako jadno!
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
ja da sam novinar, prvo bi pitanje bilo u vezi tih stvari, nek se covjek odluci vise sta je, il hrvat, bosanac, srbin ili nesto cetvrto..pepinho je napisao/la:
Ipak smo mi za njega u Hrvatskoj "oni", a cim kroci u BiH on je najveci bosanac. Kako jadno!
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Nezna ni on koji je narod. 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma znao on...on je hrvat...al sad kad je selektor mora se malo uzlizivat...da sad nedo Bog nikome da bude selektor srbije on bi bio najveci srbin...da bude selektor kine bio bi najveci kinez....to su standardne njegove gluposti...pepinho je napisao/la:
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Kako vrijeme odmiče, Ćiro sve više pokazuje svoje pravo lice. Polovinom januara Ćiro se preko svih medija hvalio kako je našao štopera za BiH repku, a to je nekakav Anto Aračić koji igra (odnosno više sjedi na klupi) u NK Hajduk iz Splita. Interesantna stvar za Aračića je ta da ga je Ćiro zapazio, pazite sada, na nekakvoj dvoranskoj fudbalskoj utakmici.
Bezobrazluk je još veći ako se zna da je menadžer Aračića niko drugi do Ćirin SIN, Miroslav Blažević Junior.
Kada su novinari prezentovali sve ove informacije javnosti, Ćiro je opet, po ko zna koji puta, pokušao negirati bilo kakve prijašnje izjave o dovođenju Aračića i oštro negirao da bi ga ikada pozvao u nacionalnu selekciju.
Ovaj nepotizam je svakako dokaz da se Ćiro strahovito dobro uklopio u sivilo N/FS BiH. On bi preko leđa naše reprezentacije promovisao i profesionalno profilisao svog sina Miroslava.
Ma nemoj molim te. Zato narode, nemojmo se začuditi ako u narednim danima Ćiro ne pozove još nekog "talenta", povremenog fudbalskog rekreativca koji svake nedjelje, redovno, sa rajom igra malog fudbala ispred neke škole, a koji je "slučajno" pod menadžerskom palicom nekoga iz porodice Tuđman.
E Ćiro, Ćiro.... Nabolje da se ti, po stare dane, držiš “Mikado” čokolade i pojavljivanja na reality-show emisijama. To je bolje nego da nam se i ti, pored svih ovih kriminalaca, sereš i degradiraš fudbal u BiH.
BHFanaticos
Bezobrazluk je još veći ako se zna da je menadžer Aračića niko drugi do Ćirin SIN, Miroslav Blažević Junior.
Kada su novinari prezentovali sve ove informacije javnosti, Ćiro je opet, po ko zna koji puta, pokušao negirati bilo kakve prijašnje izjave o dovođenju Aračića i oštro negirao da bi ga ikada pozvao u nacionalnu selekciju.
Ovaj nepotizam je svakako dokaz da se Ćiro strahovito dobro uklopio u sivilo N/FS BiH. On bi preko leđa naše reprezentacije promovisao i profesionalno profilisao svog sina Miroslava.
Ma nemoj molim te. Zato narode, nemojmo se začuditi ako u narednim danima Ćiro ne pozove još nekog "talenta", povremenog fudbalskog rekreativca koji svake nedjelje, redovno, sa rajom igra malog fudbala ispred neke škole, a koji je "slučajno" pod menadžerskom palicom nekoga iz porodice Tuđman.
E Ćiro, Ćiro.... Nabolje da se ti, po stare dane, držiš “Mikado” čokolade i pojavljivanja na reality-show emisijama. To je bolje nego da nam se i ti, pored svih ovih kriminalaca, sereš i degradiraš fudbal u BiH.
BHFanaticos
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
taj Aracic ima mocne veze, sjecate se da ga je i Muzurovic htio pozvati pa je odustao kad su ga napali jer momak uopste nije igrao vec dvije godine ili nesto slicno...
a zasto ga Ciro **** junior ne ponudi Bilicu kad je taaaaaaako dobar igrac? svakako je iz Imotskog a to je u Hrvatskoj.
a zasto ga Ciro **** junior ne ponudi Bilicu kad je taaaaaaako dobar igrac? svakako je iz Imotskog a to je u Hrvatskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.