Nemoj mi Rusioca izostavljat crni Ilijakrmpotich je napisao/la:Džexon, Begović, mali Hodžić iz Dinama je stroj, Zukanović......Momciluk je napisao/la: Dobro je ba Ilija, imal i jedan nas igrac da je dobar?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemoj mi Rusioca izostavljat crni Ilijakrmpotich je napisao/la:Džexon, Begović, mali Hodžić iz Dinama je stroj, Zukanović......Momciluk je napisao/la: Dobro je ba Ilija, imal i jedan nas igrac da je dobar?
Nema njega ni na klupiMomciluk je napisao/la: Nemoj mi Rusioca izostavljat crni Ilija
Jeste. Bilo je jako vjerovatno da Besic zaradi karton ili povredu jer smo svi znali za njegov temparament i jos igra takvu poziciju gdje se zaradi puno kartona. Bas zato se je trebao dovesti pravi zadnji vezni vec davno. Pa makar naprimjer protiv ovih amatera isprobat Grahovca koji je odigrao dobro dvomec protiv jednog Shakhtara. Posebno jer znamo da smo tanki na toj poziciji jos vise bi ga trebali pozvati prije par dana. Covjek igra za najbolji klub Austrije i mlad je. Odigrao za sve mlade selekcije i opet nista. On je izabrao Hadzica i naravno da ce to o puno cemu odlucivati. Sto se tice Pjanica. Postoji manja mogucnost kartona i imas vise igraca koji ga mogu zamjeniti.Fidelis je napisao/la:Jel se moglo desiti da Bešič dobije dva zuta ili crveni i na neki drugi,regularniji nacin?
Je li se moglo desiti da se Bešić povrijedi?Ili Pjanić?
Moze biti sretan ako dobije samo dvije, tj. mozemo mi biti sretni jer bi u eventualnom barazu opet igrao.Fidelis je napisao/la:Nemojte pisati da ce Bešić biti kaznjen dvije utakmice,otkud vam to.Sta je s vama ljudi.
On je profesionalac i jedna od duznosti mu je rad sa medijima. Nek tako uradi nekom nkobinaru u Engleskoj i vidila bi sta bi se desilo. Objesilo bi ga.DragonGirl je napisao/la:Kakvi novinari, daleko smo mi od države sa dobrim novinarima. Ne želim braniti Bešića, već sam rekla, glupost je glupost i vjerovatno je i on, sekundu poslije shvatio šta je napravio, iako to nama ne znači ništa. Međutim, kako ijedan novinar može očekivati da će, u takvoj situaciji kada je vjerovatno ljut na sebe, kada mu nije ni do čega, on stati i razglabati s nekim u kamere kako i zašto. Smiješno zaista. Njemu treba jedan dobar i dug razgovor sa nekim ko će mu ukazati na određene stvari. Nemojte se nadati da će on jednog dana postati cvjećka jer je jednostavno rođen sa ovakvim temperamentom, promijeniti ga ne može, samo dozirati i kontrolisati i na tom treba raditi.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 46 gostiju.