Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 14:58

krmpotich je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Dobro je ba Ilija, imal i jedan nas igrac da je dobar?
Džexon, Begović, mali Hodžić iz Dinama je stroj, Zukanović......
Nemoj mi Rusioca izostavljat crni Ilija :D
This time next year we'll be millionaires.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 15:00

Lulic i Dzeko su sve rekli svojim izjavama... I ako neko ima dileme: ne, ona njihova nevjerica se nije odnosila na sudiju, vec na Besicevu glupost!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 sep 2015, 15:00

Momciluk je napisao/la: Nemoj mi Rusioca izostavljat crni Ilija :D
Nema njega ni na klupi :nene: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 15:04

Fidelis je napisao/la:Jel se moglo desiti da Bešič dobije dva zuta ili crveni i na neki drugi,regularniji nacin?
Je li se moglo desiti da se Bešić povrijedi?Ili Pjanić?
Jeste. Bilo je jako vjerovatno da Besic zaradi karton ili povredu jer smo svi znali za njegov temparament i jos igra takvu poziciju gdje se zaradi puno kartona. Bas zato se je trebao dovesti pravi zadnji vezni vec davno. Pa makar naprimjer protiv ovih amatera isprobat Grahovca koji je odigrao dobro dvomec protiv jednog Shakhtara. Posebno jer znamo da smo tanki na toj poziciji jos vise bi ga trebali pozvati prije par dana. Covjek igra za najbolji klub Austrije i mlad je. Odigrao za sve mlade selekcije i opet nista. On je izabrao Hadzica i naravno da ce to o puno cemu odlucivati. Sto se tice Pjanica. Postoji manja mogucnost kartona i imas vise igraca koji ga mogu zamjeniti.

Mada ovdje ne opravdavam Besica za ovaj crveni koji je velika greska njegova. Ako je vec isao na fajt mogao je to bolje da odradi. Mada mislim da nije ni razmisljao previse i da je odreagovao u afektu. Jer nije ocekivao onako grubu igru.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2015, 15:18

Možete pričati šta hoćete ali izlaskom Pjane i kasnije Besica mi smo se raspali kao tim da ni hebenoj Andori gola vise nismo mogli ugroziti a kamoli ga dati. Za Besica je sve sasvim jasno zašto sjedi na klupi. Fantastičan igrač koji će sebi shebati karijeru zbog kratkog fitilja. Sva sreća pa još ima vremena ali Ako ga neko ne posavjetujte uskoro piši propalo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2015, 15:22

Zalosno je vidjeti kako neki neopravdano brane Besica...ne radi se tu samo o njemu, vec i o selektoru, o saigracima, o najvaznijoj tekmi protiv Walesa, o navijacima, sve nas je ostavio na cjedilu svojim nepromisljenim potezom...
Mume je i meni jedan od najdrazih igraca, pisao sam o njemu i okivao ga u zvijezde kad su mnogi sumnjali u njega, a neki nisu bili ni culi za doticnog...ali treba prihvatiti cinjenicu da je napravio nevidjenu glupost i onaj clanak "AMATER" nije slucajan, jer je to i ispao...
Halo bolan, da je ono napravio u jednoj teskoj utakmici, npr.protiv Walesa mozda bih "donekle" i razumio, ali nasjesti na provokacije amatera iz Andore je van svake pameti i jednostavno momak ima nekakvih probema u glavi koje podhitno treba rijesiti i uz to nauciti kontrolisati svoje emocije...

Onaj Muametov potez protiv igraca Andore je isto kao kada bi mene, koji imam 27 godina, pokosilo neko dijete iz OSNOVNE SKOLE na onaj nacin, i ja da odreagujem prema djetetu gadjanjem zvakom ili cime vec...ja to tako dozivljavam...
Mume je ispao glup da gluplji ne moze biti i to je to, najblaze receno - nije se ponio kao profesionalac (sto bi trebao da bude) vec bas kao amater...dovoljno je i ono sto su njegovi saigraci kazali, tako da nema mjesta opravdanju njegovog poteza od strane pojedinih forumasa...

Jos jednom cu kazati, da je ono napravio u teskoj, napetoj utakmici protiv Belgije ili Walesa u zaru borbe inekako bih razumio, ali protiv Andore - cisti idiotizam...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 15:24

Ne sjedi on zato na klupi jer da je tako nebi ga Martinez nikad ni doveo. On je znao tacno kakvog igraca dovodi i bas takvoga je i trazio. On sjedi na klupi jer Everton zeli imati 20 odlicnih igraca i jer Barry pruza odlicne partije. Cim Barry odigra par losijih utakmica ili McC ako se povrijedi eto Besica u prvih 11 gdje moze ostati duze vremena. Navijaci ga obozavaju jer oni bas vole takve igrace, posebno navijaci Evertona. Jedini ja problem da Besic ne napravi kakvu glupost u klubu ako bude predugo vremena na klupi. Inace naigrat ce se on sigurno kod njih.

Podrska Mumetu njemu je sada najteze. Nema nikakve koristi od pljuvanja vise. Bilo pa proslo. :thumbup: :thumbup:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 sep 2015, 15:27

Ako nastavi ovako nece napraviti karijeru kakvu sa svojim talentom moze. Jednom je vec iatjeran iz kluba zbog gluposti.
Cojek je dva puta sebi dopustio da ga amateri iz Andore izivciraju. U prvok tekmi sa njima je davio igraca i sad ovo.

Mora on sebi naci dobrog psihijatra za "anger managment" jet nece ovako on na dobro. Nece njega trpiti u Engleskoj jer nije Englez.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 15:29

Samo naprijed Muhamede, ovo mu je prva velika greska u reprezentaciji a vi vec zaboravili sve ono dobro sto je napravio :damn:
Sta reci za Misketa i onaj baraz protiv Portugala, pa ste preko toga presli kao da nista nije bilo.
Prezivit cemo ove dvije utakmice nadam se, a siguran sam da Mume nece ponovit vise ovakvu gresku.
This time next year we'll be millionaires.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 15:38

Nemojte pisati da ce Bešić biti kaznjen dvije utakmice,otkud vam to.Sta je s vama ljudi.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 15:47

Fidelis je napisao/la:Nemojte pisati da ce Bešić biti kaznjen dvije utakmice,otkud vam to.Sta je s vama ljudi.
Moze biti sretan ako dobije samo dvije, tj. mozemo mi biti sretni jer bi u eventualnom barazu opet igrao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2015, 15:51

Ovo sto je on urdio je ne sportski potez nije ovo crveni za grub prkresaj, zato bi moga stradati.

Kako god i sebe i reprezentaciju je ostetio, ne promisljen potez.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2015, 15:54

Ne vidim zasto treba napisati naslov amater iz Evertona to je tako cinicno podlo i bezobrazno,a novinarima krivo sto momak prodje pored njih sa lsusalicama u usima..MOmak je pogrijesio svi smo to rekli ima problema sa temperamentom itd ali cemu prozivke "amater iz Evertona" da je amater sigurno ne bi igrao u Evertonu,a ponio je se neprofesionalno za razliku od Spahica koji je takodje trpio provokacije ali mirno odreagovo..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2015, 15:57

Kod nas se u svakom slucaju pojave branitelji kada neko krene da uputi kritiku. Samo se pokusava pobjeci od blamova koji nas kasnije stignu kad tad.

Dobio je sad, dobiti ce ga opet kada bude jos bitnije..

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 sep 2015, 15:57

Nek su napisali amater. Spanski novinari kazu i gore stvari pa se primadone ne uvrijede. Znali su na Xavija, Ramosa, Iniestu opaliti samo tako.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 sep 2015, 16:05

Kakvi novinari, daleko smo mi od države sa dobrim novinarima. Ne želim braniti Bešića, već sam rekla, glupost je glupost i vjerovatno je i on, sekundu poslije shvatio šta je napravio, iako to nama ne znači ništa. Međutim, kako ijedan novinar može očekivati da će, u takvoj situaciji kada je vjerovatno ljut na sebe, kada mu nije ni do čega, on stati i razglabati s nekim u kamere kako i zašto. Smiješno zaista. Njemu treba jedan dobar i dug razgovor sa nekim ko će mu ukazati na određene stvari. Nemojte se nadati da će on jednog dana postati cvjećka jer je jednostavno rođen sa ovakvim temperamentom, promijeniti ga ne može, samo dozirati i kontrolisati i na tom treba raditi.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 sep 2015, 16:07

DragonGirl je napisao/la:Kakvi novinari, daleko smo mi od države sa dobrim novinarima. Ne želim braniti Bešića, već sam rekla, glupost je glupost i vjerovatno je i on, sekundu poslije shvatio šta je napravio, iako to nama ne znači ništa. Međutim, kako ijedan novinar može očekivati da će, u takvoj situaciji kada je vjerovatno ljut na sebe, kada mu nije ni do čega, on stati i razglabati s nekim u kamere kako i zašto. Smiješno zaista. Njemu treba jedan dobar i dug razgovor sa nekim ko će mu ukazati na određene stvari. Nemojte se nadati da će on jednog dana postati cvjećka jer je jednostavno rođen sa ovakvim temperamentom, promijeniti ga ne može, samo dozirati i kontrolisati i na tom treba raditi.
On je profesionalac i jedna od duznosti mu je rad sa medijima. Nek tako uradi nekom nkobinaru u Engleskoj i vidila bi sta bi se desilo. Objesilo bi ga.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 16:08

Najjadnije od svega sto smetljari ne pljuju Muhameda zbog toga sto je uradio vec ga pljuju zato sto njima nije dao izjavu.
Jos jednom se jasno pokazuje koliko je Emir Spahic bio upravu ignorisuci ovaj hamelj.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2015, 16:10

On da Engleskim medijima odbije komentar, dobio bi kaznu od FA..

Ko ce vama ugoditi, kada novinari ne urade nista i ne prokomentarisu ili upute na neku stvar bude prica "nece da pisu lose, hoce da se vozaju avionima sa reprezentacijom i druze sa igracima, da im se uvlace i imaju ugodjaj", a onda kada novinar neki nesto napise bude prica "kako su opaki nasi novinari, ko im je dozvolio da ovo pisu i napadaju naseg zmajica"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, torbica i 57 gostiju.