FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Naši prvotimci juče su se vratili sa četverodnevnih priprema u etno selu “Stanišić” kod Bijeljine. Nakon današnjeg slobodnog dana, ekipa od sutra nastavlja sa trenažnim procesom, a već u utorak putuje se u Sarajevo gdje će se dočekati veliki derbi na Grbavici protiv Željezničara.
Mini pripreme u Semberiji protekle su u najboljem redu, a struka je boravak van Tuzle iskoristila i da se ekipa što više osvježi za teak i tijesan raspored koji je očekuje u narednim danima.
Dodajmo da su svi fudbaleri zdravi i spremni za naredne mečeve, a jedini koji se požalio na povredu je Kostić zbog bolova u leđima.
Mini pripreme u Semberiji protekle su u najboljem redu, a struka je boravak van Tuzle iskoristila i da se ekipa što više osvježi za teak i tijesan raspored koji je očekuje u narednim danima.
Dodajmo da su svi fudbaleri zdravi i spremni za naredne mečeve, a jedini koji se požalio na povredu je Kostić zbog bolova u leđima.
Uopste me ne zanima tvoja biografija.....da si igrao ne bi pisao ovo dole ispod.....valjda je tvoja frustracija tim veca, jer nisi igrao.....mozes tu pricu prodavati ovdje na forumu, a ne vredjati ljude poput @sloboda72......Kingu, svoje frustracije nemoj ispoljavati na ljudima kao sto je @sloboda72....ipak si ti bio sportista kao sto kazes, a to pravi sportisti nikad ne rade.Beduin je napisao/la:Starci, okanite se vise tog ishabanog prozivanja "sta DJECA znaju"... prvo, niti poznajete vecinu forumasa niti ste kadri komentarisati necije znanje i iskustvo... posto sam indirektno ja prozvan, prosvijetlit cu te: niti sam neki adolescenat, niti sam neko ko je operisan od fudbala, cak sta vise, odrastao sam na Tusnju i igrao u mladjim selekcijama Slobode, zatim igrao u starijoj selekciji jednog drugog kluba, i odlicno poznajem fudbal, treninge, termine, i smatran sam velikim talentom koji nije imao uslove da ozbiljnije trenira i forsira se u Slobodi kada je narocito bilo izrazeno forsiranje pojedinaca...
Zato ne smatrajte nuzno samo sebe znalcima, jer i drugi znaju. Cak i to za rekreaciju si, valjda, trebao skontati kao zayebanciju...

Beduin je napisao/la:I u mene otac na rekreaciji zabio par golova nedavno, znaci opasan je igrac i bio bi od velike vaznosti za efikasnost Slobode. Jooj Boze dragi, sta sve insan nece procitati, cuj zabio je na treningu 3 gola, haha. Kingerica pravi.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Zasto onda izigravas necijeg advokata? Ja ako sam vrijedjao Slobodu72 isti se zna javiti i opomenuti me, ukazati da mu nesto smeta... cuj da sam igrao, ne bih pisao ovo doleSkver je napisao/la:Uopste me ne zanima tvoja biografija.....da si igrao ne bi pisao ovo dole ispod.....valjda je tvoja frustracija tim veca, jer nisi igrao.....mozes tu pricu prodavati ovdje na forumu, a ne vredjati ljude poput @sloboda72......Kingu, svoje frustracije nemoj ispoljavati na ljudima kao sto je @sloboda72....ipak si ti bio sportista kao sto kazes, a to pravi sportisti nikad ne rade.Beduin je napisao/la:Starci, okanite se vise tog ishabanog prozivanja "sta DJECA znaju"... prvo, niti poznajete vecinu forumasa niti ste kadri komentarisati necije znanje i iskustvo... posto sam indirektno ja prozvan, prosvijetlit cu te: niti sam neki adolescenat, niti sam neko ko je operisan od fudbala, cak sta vise, odrastao sam na Tusnju i igrao u mladjim selekcijama Slobode, zatim igrao u starijoj selekciji jednog drugog kluba, i odlicno poznajem fudbal, treninge, termine, i smatran sam velikim talentom koji nije imao uslove da ozbiljnije trenira i forsira se u Slobodi kada je narocito bilo izrazeno forsiranje pojedinaca...
Zato ne smatrajte nuzno samo sebe znalcima, jer i drugi znaju. Cak i to za rekreaciju si, valjda, trebao skontati kao zayebanciju...![]()
Beduin je napisao/la:I u mene otac na rekreaciji zabio par golova nedavno, znaci opasan je igrac i bio bi od velike vaznosti za efikasnost Slobode. Jooj Boze dragi, sta sve insan nece procitati, cuj zabio je na treningu 3 gola, haha. Kingerica pravi.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto se ne opkladi sa Solinasem za one bodove *ebo me otac 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakve bodoveDoeTz je napisao/la:Sto se ne opkladi sa Solinasem za one bodove *ebo me otac
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Suljo20002
- Kontakt:
Moja prognoza : Efendic daje gol u 90 minuti

- Beduin
- Kontakt:
Na plavom mostu moci postavljaju trans: Svi na Grbavicu
Prica se o tekmi, najbitnija je prica oko Slobode, da se prate desavanja, ljudi navracaju jedni druge i objasnjavaju razloge zasto ici, nema one negative... jos da se polusezona odradi dobro, a na proljece bi stadion mogao prokljucati, ne fali mnogo...
Prica se o tekmi, najbitnija je prica oko Slobode, da se prate desavanja, ljudi navracaju jedni druge i objasnjavaju razloge zasto ici, nema one negative... jos da se polusezona odradi dobro, a na proljece bi stadion mogao prokljucati, ne fali mnogo...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sutra se nadležna, drugostepena Komisija N/F S BiH očituje o Žalbi FK Velež vezano za Ibrahima Škahića,dakle vezano za Odluku prvostepene Komisije koja je odlučila da je Škahićeva registracija za Velež neispravna.Ukoliko ova Komisija potvrdi Odluku prvostepene komisije "da je Škahić slobodan"(Slobodin) igrač,mogao bi imati pravo nastupa protiv Mladosti, u boljoj varijanti protiv Veleža.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 sep 2015, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
da je sad Fukara makar ko na ovom klipu za Vugdalica, s pravom bi najavili evropu..fali momcima prava podrska da ih ponese
Fale Fukare pravo ne znam zasto i ja bi molio one ljude koji su ranije bili na zapadu da se vrate na sjever ...ima tu puno ja gledam na slikama pun je zapad sad momaka sa sjevera koji imaju razloge da budu na zapadu, ali opet apelujem da se ponovo svi vrate tamo gdje pripadaju..zamislite da barem svaku temu 500 zagrmi sa sjevera , a da ne govorimo nesto kao u prvoj ligi federacije..ljudi nekima halalite, neke ne mojte ni gledati, ali dodjite tamo i podrzite sa sjevera Slob
Uz svo poštovanje...[/quote]
preuvelicavas za medalju...cestitam
1.pjesama ima novih...nije neki broj strasni al ima..cuj godinama
2.odakle 20 momaka na sjeveru...nije neka cifra al je vise od 20...daleko vise...cuj 20
3.kakvih bola 65. minuta da se spominju Sale i Neven pokojni...jel ides ti na tekme
4.da treba bolja,jaca i brojnija podrska..treba..lose je ovo al brate ti u s r a i voz i stanicu
I PRESTANITE VISE S R A T PO FUKARAMA...GDJE STE U ISTOCNOM SARAJEVU....NECETE NA SJEVER TUSNJA DA ODETE...PREJAKO VAM SUNCE
ovo se ne odnosi samo na tebe nego generalno jel kao sta je ovo i zbog cega u ovakvoj sezoni ovako slaba podrska[/quote][/quote]
Opet prica o preuvelicavanju? Kada cemo pogledati istini u oci?
Prije svega nisam znao da si toliko bukvalan i da si svaku uzeo kao neki zvanicni izvjestaj. Pjesama NEMA, oprosti molim te sto momke nisam prebrojao sljedeci put hocu i dobit ces tacnu cifru uz foto dokaz, ponijet cu i stopericu pa da mjerimo koliko se spominje FK Sloboda a koliko pokojnici/rahmetlije, i nisam ja usro nista samo sam bio direktan...
Fale Fukare pravo ne znam zasto i ja bi molio one ljude koji su ranije bili na zapadu da se vrate na sjever ...ima tu puno ja gledam na slikama pun je zapad sad momaka sa sjevera koji imaju razloge da budu na zapadu, ali opet apelujem da se ponovo svi vrate tamo gdje pripadaju..zamislite da barem svaku temu 500 zagrmi sa sjevera , a da ne govorimo nesto kao u prvoj ligi federacije..ljudi nekima halalite, neke ne mojte ni gledati, ali dodjite tamo i podrzite sa sjevera Slob
Uz svo poštovanje...[/quote]
preuvelicavas za medalju...cestitam
1.pjesama ima novih...nije neki broj strasni al ima..cuj godinama

2.odakle 20 momaka na sjeveru...nije neka cifra al je vise od 20...daleko vise...cuj 20

3.kakvih bola 65. minuta da se spominju Sale i Neven pokojni...jel ides ti na tekme

4.da treba bolja,jaca i brojnija podrska..treba..lose je ovo al brate ti u s r a i voz i stanicu
I PRESTANITE VISE S R A T PO FUKARAMA...GDJE STE U ISTOCNOM SARAJEVU....NECETE NA SJEVER TUSNJA DA ODETE...PREJAKO VAM SUNCE
ovo se ne odnosi samo na tebe nego generalno jel kao sta je ovo i zbog cega u ovakvoj sezoni ovako slaba podrska[/quote][/quote]
Opet prica o preuvelicavanju? Kada cemo pogledati istini u oci?
Prije svega nisam znao da si toliko bukvalan i da si svaku uzeo kao neki zvanicni izvjestaj. Pjesama NEMA, oprosti molim te sto momke nisam prebrojao sljedeci put hocu i dobit ces tacnu cifru uz foto dokaz, ponijet cu i stopericu pa da mjerimo koliko se spominje FK Sloboda a koliko pokojnici/rahmetlije, i nisam ja usro nista samo sam bio direktan...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Glavni Sudija nam je Čuić Tomislav iz Duvna
Prvi pomoćni Hrstić Dalibor iz LJubuškog
Drugi pomoćni Marić Željko iz Doboja
4. Sudija Spahalić Emir iz Mostara
Prvi pomoćni Hrstić Dalibor iz LJubuškog
Drugi pomoćni Marić Željko iz Doboja
4. Sudija Spahalić Emir iz Mostara
Ja volim FK Tuzla City
Da cemo izvuc vise od 10 bodova nezz tacno u koliko kola si rekaosolinas je napisao/la:Kakve bodoveDoeTz je napisao/la:Sto se ne opkladi sa Solinasem za one bodove *ebo me otac

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa i reko sam.staragarda i beduin rekli da necemo.ja reko preko.DoeTz je napisao/la:Da cemo izvuc vise od 10 bodova nezz tacno u koliko kola si rekaosolinas je napisao/la:Kakve bodoveDoeTz je napisao/la:Sto se ne opkladi sa Solinasem za one bodove *ebo me otac

Jest jest toNKMramor je napisao/la:Mislim da je bilo Vitez, Željezničar, Velež i Mladost preko 10... Ispravi me ako griješim...

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne,
utakmica prije slavije kuci,tada sam rekao ta,i naredne 4 12 bodova,koliko imamo
utakmica prije slavije kuci,tada sam rekao ta,i naredne 4 12 bodova,koliko imamo
Današnji trening. Prvi tim -Drugi tim 0:0.Musemić postavio Sarića a izbacio Veselinovića.Efendić vidno dekocentrisan i nerovozan,valjda zbog Škahića.Jednom je replicirao Musemiću na ružan način, drugi put laktom zaustavio, faulirao Veselinovića koji ga je prošišao .Mehidić umalo onesposobio grubim startom Ivetića.Kostić uredno odradio trening.Očito da ga je spucala promaha po oznojenim leđima, pa otud bolovi. Moranjkiću izvađeni konci.Husić prisustvovao treningu.Sutra fudbaleri Slobode putuje u 14:30 u Sarajevo u karantin. Opšti dojam je dobar,nosioci igre našeg tima su već u utakmici protiv selje.
Ja volim FK Tuzla City
E hebi ga. Ni na treningu ne mogu zabit go. Ja na rekreaciji po 4-5 zabijem. Loše je ovo skroz, treba nešto mjenjat. 
VRATITE NAM NAŠU DJECU.

VRATITE NAM NAŠU DJECU.

Jos uvijek mislim da nam treba jedan ovakav

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 07 sep 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.