Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 12:02

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Da ga neće Hadžić mijenjati slučajno? :mrgreen:
Ervin tesko da ce se oporaviti dovoljno. Svakako nebi stavio po meni ni njega ni Sea na zadnjeg veznog i da su potpuno spremna obadvojica a ovako ima izgovor. Ervin tesko da ce odigrati nesto minimalno sljedecih 20 dana. Kvesic kada nije bio na klupi nema teorije da bude starter. Znaci Seo na beka a Hadzic na zadnjeg veznog. Mada realno Kvesic je sasvim solidan bek samo protivnik nije pravi. U svakom slucaju ce nam faliti bar jedan igrac ako Ervin ne bude spreman. Jer Bale ce igrati tamo gdje je najtanje. Jedan bek, drugi, mozda cak i po sredini ako je los zadnji vezni. Nije ni selekcija Walesa amaterska. Znaju oni mane svakog od nasih igraca sigurno. I tesko da ce Bale ponoviti onako losu partiju nazalost.
Ma ne mogu ni Kolašinac ni Zukanović na zadnjeg veznog to su samo puste želje naših navijača. Za poziciju zadnjeg veznog treba trčati 90. minuta i treba znati iznijeti i nekada smiriti loptu a to ne znaju ni Zukanović ni Kolašinac a sumnjam da i jedan ima snage da trči 90.minuta. Jedino što im ide u korist je jaka defanziva mada mislim da bi Seo vrlo lako na toj poziciji dobio crveni a Ervina bi svi prolazili jer nema on brzine za tu poziciju.

Po meni najidealnije rješenje probati sa Grahovcem ili Cimirotom (veće šanse dajem Srđanu iz razloga što je mahom standardan u Rapidu a i Gojko će se tek vratiti nakon povrede). Ili eventualno probati sa trojicom u sredini Pjanićem, Vrančićem, Medunjaninom/Salihovićem/TSS sasvim svejedno ko će igrati uz Miralema jer niko nije niti destruktivac niti je neki trkač tako da je sve osim nepozivanja Grahovca izmišljanje tople vode.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 sep 2015, 12:03

Ovo je generalno prestrogo za crveni karton, al' koliki debil moras biti da te konobar isprovocira i na ocigled svih nekoga gadjas zvakom. Sto je najgore, nece ovo njega nista opametiti, ovakvi se ne mjenjaju.
I sto bi ga kaznio za ovo neigranjem ili privremenim izbacivanjem iz reprezentacije, ne mozes, kao mala zemlja sa ogranicenim brojem kvalitetnih igraca nemamo taj luksuz.

Sta reci osim steta, pogotovo radi Velsa. Valjda se vrati do baraza, ako uopste dodjemo do njega.

Ako je istina da je dobio kcerku, valjda ga ona malo omeksa i opameti, ko ce ako nece ona. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la edo07 » 07 sep 2015, 12:07

NoName je napisao/la:4 prva naslova na portalu:

- "Amater" iz Evertona prokockao Baždarevićevo povjerenje
- Lulić: Crveni Bešića? Bolje da prešutim
- Džeko: Bešić? Zar je potreban komentar?
- "S Bešićem ćemo stvari rješavati u četiri oka, unutar ekipe"
Lulic ima najmanje pravo da komentarise crveni...nek se samo sjeti baraza protiv Portugala

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 12:08

Saurman je napisao/la:Ja bi ga momentalno odstranio iz reprezentacije, al' pošto smo mi nakaradna država i reprezentacija Bešić će dobiti podršku i preko ovog će se brzo preći.
Mnoge reprezentacije su imale svog Besica, i to vece reprzentacije od nase pa se nisu odricali tih igraca.

Da su se pitali novinari i raja na forumu, Misimovicu bi se davno zahvalili iako je Miske (poslije Dzeke) najvise gurao repku. Pjanica sada tjeraju, Dzeku su davno slali na klupu...

Da je napravio glupost jeste, ali odricati ga se je bas pretjerano, a tek mu 22 i od njega se ocekuje mnogo u buducnosti.
Ja bi mu (da mogu) samo porucio da je napravio glupost i da mora nesto iz ovoga nauciti.

Mume legendo, trebas nam. Opameti se malo da zajedno slavimo. :bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2015, 12:09

Bez njega smo slabiji 20-30 %. Konkretnu zamjenu nemamo. Vodimo 3:0 protiv ekipe koja centar ne moze preci i fasujemo crveni u trenutku kada imamo jos uvijek priliku za baraz u borbi za trece mjesto.

Mislim, ne, znam da je pocinio nevidjenu glupost, ovo se teska moze opravdati a kada se uzme jos u obzir da nije spasavao cist gol za 3:3 nego da je cisto radi vlastitog ega dobio crveni, onda je stvar jos dva puta gora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2015, 12:16

NoName je napisao/la:4 prva naslova na portalu:

- "Amater" iz Evertona prokockao Baždarevićevo povjerenje
- Lulić: Crveni Bešića? Bolje da prešutim
- Džeko: Bešić? Zar je potreban komentar?
- "S Bešićem ćemo stvari rješavati u četiri oka, unutar ekipe"
Ovo je u redu ako ce se primjenjivati za sve redom. Da je Spahic ovo uradio slovo se nebi napisalo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 12:17

FaraonTM je napisao/la:Po meni najidealnije rješenje probati sa Grahovcem ili Cimirotom (veće šanse dajem Srđanu iz razloga što je mahom standardan u Rapidu a i Gojko će se tek vratiti nakon povrede). Ili eventualno probati sa trojicom u sredini Pjanićem, Vrančićem, Medunjaninom/Salihovićem/TSS sasvim svejedno ko će igrati uz Miralema jer niko nije niti destruktivac niti je neki trkač tako da je sve osim nepozivanja Grahovca izmišljanje tople vode.
Nazalost Grahovac nece debitovati protiv Walesa kada nije zaigrao protiv ovih amatera. Cimirot mozda da ako se oporavi. Vrancic opet nije dobio adekvatnu minutazu protiv amatera da bi startao proiv Walesa na poziciji koja i nije njegova najjaca. Znaci ostaje samo jedan igrac. :mrgreen:
Jedini pozicija na kojoj nismo imali po dvojicu solidnih igraca ( osim napada ) je bila ova zadnjeg veznog. Tu se je Mesa malo kockao. I nazalost bas Besic je zaradio crveni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 12:19

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Po meni najidealnije rješenje probati sa Grahovcem ili Cimirotom (veće šanse dajem Srđanu iz razloga što je mahom standardan u Rapidu a i Gojko će se tek vratiti nakon povrede). Ili eventualno probati sa trojicom u sredini Pjanićem, Vrančićem, Medunjaninom/Salihovićem/TSS sasvim svejedno ko će igrati uz Miralema jer niko nije niti destruktivac niti je neki trkač tako da je sve osim nepozivanja Grahovca izmišljanje tople vode.
Nazalost Grahovac nece debitovati protiv Walesa kada nije zaigra protiv ovih amatera. Cimirot mozda da ako se oporavi. Vrancic opet nije dobio adekvatnu minutazu protiv amatera da bi startao proiv Walesa na poziciji koja i nije njegova najjaca. Znaci ostaje samo jedan igrac. :mrgreen:
:cry:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 12:24

**** ga jaro. Mozda odigra momak utakmicu zivota kao i ostalih 10 igraca a oni ne budu previse igrali kroz sredinu na njega. A "Bejlija" dobro udvoje nasi igraci. Mada ni tu nisam bas optimista sto se tice Visce ( pa ni Hajrovica ). Hazarada su zaustavljali Besic + Mujdza. Da nije bilo Besica nebi ga uspjeli zaustaviti svih 90 minuta sigurno jer momak je bas odradio lavovski dio posla. A "Bejli" ce slicno igrati kao Hazard. :cry:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 sep 2015, 12:26

SamoZeljo je napisao/la: Da je napravio glupost jeste, ali odricati ga se je bas pretjerano, a tek mu 22 i od njega se ocekuje mnogo u buducnosti.
Ja bi mu (da mogu) samo porucio da je napravio glupost i da mora nesto iz ovoga nauciti.

Mume legendo, trebas nam. Opameti se malo da zajedno slavimo. :bih:
Ne odrice se niko Besica, medjutim nakon onakvog ispada, nije ni cudo da su navijaci ogorceni.
Imali smo svakakvih igraca, ali ono sto je on uradio, nije niko do sada.
Sa 23 godine, talentom i popularnoscu koji ima, trebao bi se polako nametati da bude lider, a ne da nas ukopava.
Ukoliko se takve stvari ponove, treba da zna da bi ga se mogli i odreci.
Na koncu, reakcije igraca i selektora govore dovoljno sta je uradio.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 sep 2015, 12:42

Kad bi se neko od ovih naših iz Saveza sjetio uložiti žalbu, bi li imali ikakve šanse? Prestrogo suđenje i ti fazoni?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 12:44

Ovaj igrac je sa Milanom i reprezentacijom Italije osvajao trofeje! I to ne male.

[youtube][/youtube]

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 sep 2015, 12:44

cuj pogodio ga zvakom i crveni :lol: Boze moj ovaj fudbal sve vise i vise lici na balet

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 07 sep 2015, 12:56

Raja, Bejl i Hazard su dva razlicita tipa igraca... Bejl moze igrati u najjacoj ekipi svijeta al on nije ni blizu Hazarda... Budite sigurni da cemo ih razvaliti jer kao sto rece jedan s foruma oni imaju 2 i po igraca.... Pa ako njih kuci nemozemo dobiti onda sta bi trebali traziti na Evropskom prvenstvu.....

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 13:01

Kakvi smetljarski napadi na Mumeta :puke:
Jos smeca sami sugerisu da ga kazne dvije utakmice,kao da navijaju :puke:

Smetljari sta se sekirate ima pjevac Anel za kojeg dobijate pinku da ga gurate,on ce nas izvuci :puke:

Mume ne daj se mali,ti znas koliko je u ovoj zemlji frustriranih sitnih dusa.Nek kre.aju,ko im j.be ma.er. :bih:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2015, 13:05

Fidelis je napisao/la: Smetljari sta se sekirate ima pjevac Anel za kojeg dobijate pinku da ga gurate,on ce nas izvuci :puke:
100% ljudi koji pljuju Bešića zbog sinoćnjeg poteza, to radi upravo zato što je taj kloc jedina alternativa u ovom trenutku.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 07 sep 2015, 13:11

Mume jest da ti nije ono trrbalo ali za mene ces uvjek bit igracina za respekt i veliki mudonja,i drugi igraci su radili slicne gluposti pa i nas coach Mesa,tako da ni prvi ni posljedni,budi spreman za baraz.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 sep 2015, 13:12

Neka je on nama onako agresivan, preziviti cemo mi ove meceve i bez njega !!!
Ima Zuka koji ga sigurno moze vrhunski zamjeniti....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 13:18

Glup potez protiv amatera, ali ima moju punu podrsku, samo da prezivimo Wels i ovo ce se odma zaboravit :pray:
This time next year we'll be millionaires.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 13:25

dubrovnik je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ga neko opravdava! Ljudi moji, ovo je cin izdaje! On je profesionalac, zna sta smije, a sta ne!
Nije dobio crveni karton radi grubog starta ili igranja rukom, vec radi cina za koji je znao da ce ga kostati, i on opet... :oops: I to u najgorem mogucem trenutku, kad cijela nacija strepi i kad ce sitnice odlucivati ko ce ici na Euro, a ko ce ostati kuci.
Sramota! :puke:
E hebi ga Slavine jedan ne vjeruje da branim Pjanica, ti za Besica a prije par mjeseci jedan nije vjerovao da branim Dzeka. Vjerovali ili ne ovo su nasa 3 najbolja igraca. Bez njih smo losi.
SlEvine, sa E! ;) :mrgreen:

Gdje pise da ja ne mislim da je jedan od najvaznijih igraca? Upravo suprotno: on jeste jedan od najvaznijih igraca, jedan od 4-5 o kojem nema diskusije da ce i igrati od pocetka i od kojeg najvise zavisi nasa igra i rezultati. Samim tim ovaj potez je jos gori i jos vise dobija na tezini.

Svaka cast za clanak! Niko ne kritikuje Muhameda Besica kao igraca, vec ga kritikuje sto bez razloga vrlo cesto pravi poteze koji mogu naskoditi timu i to se sinoc nazalost napokon i desilo U NAJGOREM MOGUCEM TRENUTKU, u najnevjerovatnijoj situaciji: protiv yebene Andore! :crazy:

I ne mogu da vjerujem da citam po fb i ovdje, kao neka podrska Besicu! Kakva podrska?! Podrska tome sto nas je ostavio bez jednog od najvaznih temelja tima pred super bitne utakmice? Sto je dozvolio da ga isprovocira amater iz Andore? Njega, profesionalca, milionera, vozaca Lamborginia, igraca Premiershipa isprovocira lik koji mora gazdu pitat' moze li ici igrat' lopte!!! :crazy: Kao, jadno dijete, umalo mu nogu nije slomio :rol:

Ovo je klasicni primjer krave koja daje puno mlijeka, ali ga na kraju prospe nogom. Besic me podsjeca na one likove koje neko zakaci ramenom u kaficu, pa pet minuta kasnije stolice razbacane, muzika ugasena i krvave glave okolo. E, pa nece da moze, momcino! Kako bi bilo da Dzeko u prvoj minuti baraza nekom zavali samar, dobije crveni a mi ispadnemo. Kakva bi korist bila od njegovih silnih golova? Nikakva! Ali, Dzeki se to ne moze desiti- JER DZEKO NIJE GLUP.... Toliko!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 27 gostiju.