Ma ne mogu ni Kolašinac ni Zukanović na zadnjeg veznog to su samo puste želje naših navijača. Za poziciju zadnjeg veznog treba trčati 90. minuta i treba znati iznijeti i nekada smiriti loptu a to ne znaju ni Zukanović ni Kolašinac a sumnjam da i jedan ima snage da trči 90.minuta. Jedino što im ide u korist je jaka defanziva mada mislim da bi Seo vrlo lako na toj poziciji dobio crveni a Ervina bi svi prolazili jer nema on brzine za tu poziciju.Ajax je napisao/la:Ervin tesko da ce se oporaviti dovoljno. Svakako nebi stavio po meni ni njega ni Sea na zadnjeg veznog i da su potpuno spremna obadvojica a ovako ima izgovor. Ervin tesko da ce odigrati nesto minimalno sljedecih 20 dana. Kvesic kada nije bio na klupi nema teorije da bude starter. Znaci Seo na beka a Hadzic na zadnjeg veznog. Mada realno Kvesic je sasvim solidan bek samo protivnik nije pravi. U svakom slucaju ce nam faliti bar jedan igrac ako Ervin ne bude spreman. Jer Bale ce igrati tamo gdje je najtanje. Jedan bek, drugi, mozda cak i po sredini ako je los zadnji vezni. Nije ni selekcija Walesa amaterska. Znaju oni mane svakog od nasih igraca sigurno. I tesko da ce Bale ponoviti onako losu partiju nazalost.FaraonTM je napisao/la:Da ga neće Hadžić mijenjati slučajno?
Po meni najidealnije rješenje probati sa Grahovcem ili Cimirotom (veće šanse dajem Srđanu iz razloga što je mahom standardan u Rapidu a i Gojko će se tek vratiti nakon povrede). Ili eventualno probati sa trojicom u sredini Pjanićem, Vrančićem, Medunjaninom/Salihovićem/TSS sasvim svejedno ko će igrati uz Miralema jer niko nije niti destruktivac niti je neki trkač tako da je sve osim nepozivanja Grahovca izmišljanje tople vode.