[
Donnie Darko je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
kao npr
cisto informativno.
Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.[/quote]
rajkard jelde isto? cantona kad je nasrnuo na navijaca? ima i onaj jedan iz 63. kad je pljuno protivnika.
pizdarije poput ove besiceve veceras se desavaju jednom u 5 godina. ne sjecam se kada je zadnji put neko ovoliko nastetio svojoj ekipii kada joj je najpotrebniji. i to pri ubjedljivom vodstvu protiv jedne od najlosijih reprezentacija u europi.
calcio je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....
a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe?

Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.
Spahić ima svojih bisera, nikada nije uradio ništa ni blizu glupo poput ovoga. Ne kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Svakako da je tuča sa redarima gora 500 puta, ali tu je naštetio isključivo samom sebi. Salihovic i Lulic također, ni blizu.
Baždarević je i gori, i postoji razlog zašto se o tom potezu i dalje priča poslije 30 godina.[/quote]
Ima Ibrahimovic ili Diego svakih par utakmica slican potez ovome. Besic je tezak karakter ali taj karakter ga i cini tako dobrim igracem i ne zasluzuje pljuvanje. Da se razumijemo ne kazem ja da to lijepo sto je ucinio. Ipak dodao bi i ovo da nisam vidio ovako prljave amaterske ekipe kao ovu Andoru danas. Stipanje Spahica i onako grubi startovi na Besi mi govore da je ova ekipa dobro placena i instruirana koga i kako. Na zalost Besa je reagirao i zao mi je zbog toga. Ali meni je i dalje odlican i ne zelim ga pljuvati. Mandzukic je lani dobio protiv Cipra crveni 20 metara od svog gola nevidjenom gluposti. To se dogodilo u doigravanju za SP i sta onda. Karakteri se ne biraju sa njima se rodis.