Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 01:30

soccerfan je napisao/la:Ljudi su igraci, ljut je selektor, ljut je i Besic sigurno sam na sebe ( ja sam pred kraj tekme starom reko Bog me ubio ako svlacionuca nije demolirana do sad :mrgreen: ) ali nesmijemo nikkao dozvoliti da se sad Besic lincuje. Momak je napravio glupost za koju ga treba kazniti i ukazati mu da je vise ne radi ali i podrzati momka za ubuduce. Ipak je on jako mlad. Sjetimo se samo Lulica protiv Portugala u Barazu. Ni ono nije bilo najpametnije al Boze moj. Desava se.
Ma svi smo bijesni zbog ovoga, ali treba stati na loptu, sad je tako kako je i treba se potruditi da se ovo ne ponovi. Upravo zbog tog temperamenta je i paklen igrač, ali ovaj put je otišao predaleko.

Ovo je igrač koji će za pet godina kod nas imati status kao Edin Džeko sada i to ne smijemo zaboraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2015, 01:32

Donnie Darko je napisao/la:
Spahić ima svojih bisera, nikada nije uradio ništa ni blizu glupo poput ovoga. Ne kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Svakako da je tuča sa redarima gora 500 puta, ali tu je naštetio isključivo samom sebi. Salihovic i Lulic također, ni blizu.

Baždarević je i gori, i postoji razlog zašto se o tom potezu i dalje priča poslije 30 godina.
Salihovic i Lulic su nastetili ekipi svojim glupostima. Sejad je propustio pola kvalifikacija zbog crvenog kartona. Lulic nas ostavio na cjedilu kada smo mozda imali sansu da se vratimo u utakmicu. Ali nije vazno, poenta je da se gluposti mogu desiti svakome. Besicu je sigurno najvise krivo zbog ovoga.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:34

[
dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
kao npr :?:

cisto informativno.
Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.[/quote]

rajkard jelde isto? cantona kad je nasrnuo na navijaca? ima i onaj jedan iz 63. kad je pljuno protivnika.

pizdarije poput ove besiceve veceras se desavaju jednom u 5 godina. ne sjecam se kada je zadnji put neko ovoliko nastetio svojoj ekipii kada joj je najpotrebniji. i to pri ubjedljivom vodstvu protiv jedne od najlosijih reprezentacija u europi.
calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....
a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe? :hmmmmm:
Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.
Spahić ima svojih bisera, nikada nije uradio ništa ni blizu glupo poput ovoga. Ne kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Svakako da je tuča sa redarima gora 500 puta, ali tu je naštetio isključivo samom sebi. Salihovic i Lulic također, ni blizu.

Baždarević je i gori, i postoji razlog zašto se o tom potezu i dalje priča poslije 30 godina.[/quote]
Ima Ibrahimovic ili Diego svakih par utakmica slican potez ovome. Besic je tezak karakter ali taj karakter ga i cini tako dobrim igracem i ne zasluzuje pljuvanje. Da se razumijemo ne kazem ja da to lijepo sto je ucinio. Ipak dodao bi i ovo da nisam vidio ovako prljave amaterske ekipe kao ovu Andoru danas. Stipanje Spahica i onako grubi startovi na Besi mi govore da je ova ekipa dobro placena i instruirana koga i kako. Na zalost Besa je reagirao i zao mi je zbog toga. Ali meni je i dalje odlican i ne zelim ga pljuvati. Mandzukic je lani dobio protiv Cipra crveni 20 metara od svog gola nevidjenom gluposti. To se dogodilo u doigravanju za SP i sta onda. Karakteri se ne biraju sa njima se rodis.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 01:34

Pretjerujete kao i obicno,Mume je napravio glupost ali crveni karton nije zasluzio,svi nasi igracu su bili sokirani kad su vidjeli da mu pokazuje crveni.
Begovic na kraju utakmice prilazi sudijama,pozdravlja se s njima i raspravlja sa glavnim pokazujuci dole prema tom mjestu,sudija mu nesto govori a Beg mu odmahuje rukom kao,ma daj pretjerao si.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:36

Virtu4l je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Ljudi su igraci, ljut je selektor, ljut je i Besic sigurno sam na sebe ( ja sam pred kraj tekme starom reko Bog me ubio ako svlacionuca nije demolirana do sad :mrgreen: ) ali nesmijemo nikkao dozvoliti da se sad Besic lincuje. Momak je napravio glupost za koju ga treba kazniti i ukazati mu da je vise ne radi ali i podrzati momka za ubuduce. Ipak je on jako mlad. Sjetimo se samo Lulica protiv Portugala u Barazu. Ni ono nije bilo najpametnije al Boze moj. Desava se.
Ma svi smo bijesni zbog ovoga, ali treba stati na loptu, sad je tako kako je i treba se potruditi da se ovo ne ponovi. Upravo zbog tog temperamenta je i paklen igrač, ali ovaj put je otišao predaleko.

Ovo je igrač koji će za pet godina kod nas imati status kao Edin Džeko sada i to ne smijemo zaboraviti.
:salut: E da i ovo dozivim Virtual. Opet se slazem sa tobom i to bas slazem. Ne polovicno. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2015, 01:36

dubrovnik je napisao/la: Ipak dodao bi i ovo da nisam vidio ovako prljave amaterske ekipe kao ovu Andoru danas. Stipanje Spahica i onako grubi startovi na Besi mi govore da je ova ekipa dobro placena i instruirana koga i kako.
Ako mislis na Izrael, ako su oni nekoga kupili to je onaj Bebek danas koji je sudio njihovu utakmicu.
Dva penala je ukrao Velsu zbog igranja rukom u 16. :evil:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 sep 2015, 01:39

invincible1921 je napisao/la:Da je ovo Spaha uradio rekli bi TO KAPIETNUUU UBIJI SVE IMAS PRAVO JER SI ODBIO DA IZADJES KAD SI BIO POVRIEJDJEN....ne opravdama Besica i bice veoma tesko bez nejga jer recimo poredjenja radi mi bi imali sto posto dva boda manej da nije njega bilo (belgija, bejl)...

Cuj zahirovic, dal se taj fraer uopste bavi fudbalom vise...po meni jedino Grahovac dolazi u opcije, ali sto bi to radili kad mesa koa i svi selekotri prije njega moze rotirat i stavit hadzica ili kolosinca ili sto da ne i begovica probat na toj poziciji...mozda dzeko :hmmmmm:
Rekli bi da je KABADAHIJA, a ti prvi medju njima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:40

calcio je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Ipak dodao bi i ovo da nisam vidio ovako prljave amaterske ekipe kao ovu Andoru danas. Stipanje Spahica i onako grubi startovi na Besi mi govore da je ova ekipa dobro placena i instruirana koga i kako.
Ako mislis na Izrael, ako su oni nekoga kupili to je onaj Bebek danas koji je sudio njihovu utakmicu.
Dva penala je ukrao Velsu zbog igranja rukom u 16. :evil:
Ne znam ali ono stipanje mi je drama. Jedva cekam Emira da ga pitam kako ga uhvati i zakrenu. Skocio je ko da ga je osa ubola. :D :D. Ja nisam ni to odavno vidio sam sto je bilo u pitanju zavrtanje....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 01:41

Pivopija je napisao/la:Rekli bi da je KABADAHIJA, a ti prvi medju njima.
Ne bi on, ja bi prvi rekao. Znaš zašto? Zato što je Bešiću ovo prvi put, a kabadahiji bi bio stotinu i prvi.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 01:41

Pivopija je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Da je ovo Spaha uradio rekli bi TO KAPIETNUUU UBIJI SVE IMAS PRAVO JER SI ODBIO DA IZADJES KAD SI BIO POVRIEJDJEN....ne opravdama Besica i bice veoma tesko bez nejga jer recimo poredjenja radi mi bi imali sto posto dva boda manej da nije njega bilo (belgija, bejl)...

Cuj zahirovic, dal se taj fraer uopste bavi fudbalom vise...po meni jedino Grahovac dolazi u opcije, ali sto bi to radili kad mesa koa i svi selekotri prije njega moze rotirat i stavit hadzica ili kolosinca ili sto da ne i begovica probat na toj poziciji...mozda dzeko :hmmmmm:
Normalno da bi reko jer to i jeste, kabadahija i folirant, ali i najbolji stoepr repke sto ja nikad nisam doveo u pitanje poput drugih, Ima kikseva, ali boljeg nemamo ;)

A sta bi rekli ovo oostali sto mu se ne vide iz sup.ka :?:
=\_1921_/=

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2015, 01:45

Fidelis je napisao/la:Pretjerujete kao i obicno,Mume je napravio glupost ali crveni karton nije zasluzio,svi nasi igracu su bili sokirani kad su vidjeli da mu pokazuje crveni.
:thumbdown: Dzeko koji je prvi skocio u mecu sa Austrijom na Dragovica sad je odustao sto dovoljno govori o tome pa i posle meca za crveni kaze treba li tu ista komentarisati

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 sep 2015, 01:47

Virtu4l je napisao/la:
Ne bi on, ja bi prvi rekao. Znaš zašto? Zato što je Bešiću ovo prvi put, a kabadahiji bi bio stotinu i prvi.
Koliko do 22. godine? Kad nas je iznevjerio crvendacem?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:49

Virtu4l je napisao/la:
Ima Besa vremena dug je put pred njim. Bit ce i padova i uspona bas kao i kod Emira. Na pravom je putu da ga jednom naslijedi i to mu moze biti samo sportska cast. Cak je i fizionomijom slican Emiru veliko srce u malom tijelu. Zato, iako se to tebi ne svidjaj a bi volio Virtualni da mali Besa poraste u velikog Emira. Iako je i taj Emir samo mali normalni mladic u nasem naselju, sto je u principu uvijek i bio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 01:51

Pivopija je napisao/la:Koliko do 22. godine? Kad nas je iznevjerio crvendacem?
Sa 22. godine je igrao po Hrvatskim livadama i nije bio neki faktor u fudbalu, a ovaj o kome pričamo igra u tamo nekom Evertonu.
Voli te tvoje Sarajevo.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 07 sep 2015, 01:54

Iznevjerio nas je penalom nad Nasrijem, isti klinac.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 01:54

Sa njim se razgovarati mora jer je pred Muhamedom blistava karijera ako sredi bubice u glavi, a mora.. Kako za dobrobit sebe tako i za dobrobit nas :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 sep 2015, 01:55

invincible1921 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Normalno da bi reko jer to i jeste, kabadahija i folirant, ali i najbolji stoepr repke sto ja nikad nisam doveo u pitanje poput drugih, Ima kikseva, ali boljeg nemamo ;)

A sta bi rekli ovo oostali sto mu se ne vide iz sup.ka :?:
Sta bi onda rekli za tebe, navijac folirant, pljuvac, tu si samo kad pobjedjujemo, a kad gubimo i ne igramno dobro klasicni pljuvac i serator, a nedo Bog da boljih navijaca nemamo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 sep 2015, 02:03

Zaboravih reći.. On kao da se u trenutku izgubi, kao psihopata reaguje na sve što mu zasmeta ali ovo danas je skroz drugačije bilo od onog što smo do sada mogli vidjeti. Zašto to govorim? Ne znam koliko ste primjetili ali on nije reagovao na zalijetanja igrača Andore a to definitivno nije karakteristično za Muhameda Bešića. Vjerovatno je tek tada shvatio šta je uradio te se najiskrenije nadam da će mu ovo biti samo škola iz koje će izvući najbolju moguću pouku :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 02:09

Ne mogu vjerovati da ga neko opravdava! Ljudi moji, ovo je cin izdaje! On je profesionalac, zna sta smije, a sta ne!
Nije dobio crveni karton radi grubog starta ili igranja rukom, vec radi cina za koji je znao da ce ga kostati, i on opet... :oops: I to u najgorem mogucem trenutku, kad cijela nacija strepi i kad ce sitnice odlucivati ko ce ici na Euro, a ko ce ostati kuci.
Sramota! :puke:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 02:46

SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ga neko opravdava! Ljudi moji, ovo je cin izdaje! On je profesionalac, zna sta smije, a sta ne!
Nije dobio crveni karton radi grubog starta ili igranja rukom, vec radi cina za koji je znao da ce ga kostati, i on opet... :oops: I to u najgorem mogucem trenutku, kad cijela nacija strepi i kad ce sitnice odlucivati ko ce ici na Euro, a ko ce ostati kuci.
Sramota! :puke:
E hebi ga Slavine jedan ne vjeruje da branim Pjanica, ti za Besica a prije par mjeseci jedan nije vjerovao da branim Dzeka. Vjerovali ili ne ovo su nasa 3 najbolja igraca. Bez njih smo losi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Drum, Goalgetter i 18 gostiju.