Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 sep 2015, 00:20

Ne opravdavam ni ja ovaj potez Besica, ali toliko ruznih rijeci za covjeka koji nas je vec sada mnogo zaduzio je stvarno neshvatljivo.
ZZ

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2015, 00:23

Greivis je napisao/la: Smijesno ga je i porediti sa Pjanicem.

Nema veze. Gojko je spreman za Vels. :kafa:
Ovakav Miralem je razocarenje, nazalost jednostavno jeste.
Od odlicnih partija ( zadnja 2014-e ) do napustanja terena zbog menstrualnih bolova protiv Izraela tamo ..
Forma mu se strmopizdila
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 sep 2015, 00:24

moj uzor-S.G je napisao/la:Ne opravdavam ni ja ovaj potez Besica, ali toliko ruznih rijeci za covjeka koji nas je vec sada mnogo zaduzio je stvarno neshvatljivo.
Sto je zaduzio to je mozda veceras i razduzio. Ako ne odem na EP bice glavni krivac uz Papeta. Od stare slave zive samo monarhije......

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 sep 2015, 00:26

Honorar je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ne opravdavam ni ja ovaj potez Besica, ali toliko ruznih rijeci za covjeka koji nas je vec sada mnogo zaduzio je stvarno neshvatljivo.
Sto je zaduzio to je mozda veceras i razduzio. Ako ne odem na EP bice glavni krivac uz Papeta. Od stare slave zive samo monarhije......
Da on nije igrao u ovim kvalifikacijama, mi bi sada imali okruglo 6 bodova.
ZZ

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 sep 2015, 00:29

moj uzor-S.G je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
Na osnovu čega iznosiš ovu hrabru tvrdnju?

Sada btw imamo 11 bodova, a u naredne dvije utakmice sigurno neće igrati, tako da ti to njegovo 'zaduženje za bodove' ne postoji više.

A ulog je EP.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 07 sep 2015, 00:30

Muhamed Bešić 'davio' fudbalera Andore
Jos u Andori..

slika

:oops: :oops:

http://****. ba/novost/184314/Muhamed-Besic-davio-fudbalera-Andore-VIDEO
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 07 sep 2015, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 00:30

Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 sep 2015, 00:30

Muhamed Besic :thumbup: :salut:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 sep 2015, 00:32

Besic je definitivno pokazao da je kokosiji mozak.
Ocigledno mu za svaki korak naprijed, treba teska i bolna lekcija, nije cudo sto je zakucan za klupu u Evertonu.
Sada ce imati vremena da razmislja o svojim postupcima, barem do novembra, ne treba puno zaliti, ovo je visilo u zraku.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 sep 2015, 00:33

Eto zivi bili pa vidjeli kako ce nam veza izgledat sa Hadzicem u ove dvije naredne utakmice. Vjerovatno kao i u ovom drugom poluvremenu protiv Andore.
ZZ

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 07 sep 2015, 00:34

Treba mu brnjicu na usta staviti i zavezati ruke da ne moze pljuvati a ni daviti. :kafa:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2015, 00:35

dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
:thumbup:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 sep 2015, 00:36

moj uzor-S.G je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
Dzaba majstore da nam je donio tristo bodova, onakvo ponasanje mu se ne moze opravdati nikako. Ne branim ruzne rijece nisam ni ja za psovanje ali da je ispao glup to itekako jeste. Da nas je doveo u nezavidan polozaj jeste i to. Da mu igraci zamjere vidi se iz videa sa Dzekom i Lulicem. Dali su do znanja da je mali ispao ljakse bez prakse.........

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 sep 2015, 00:36

ZAŠTO GA TOLIKO VRIJEDJATE, SPUŠTATE IGRAČA..
Ma daj ne serite više, šta vam je jbt, neki amater mu zamalo nogu slomio, sigurno je još nešto dobacio i on je imao takvu reakciju, i sad treba pljuvati po njemu, **** mu staru i to.. Koliko je utakmica odigrao za nas, nadjite jednu da nije ostavio srce na terenu.. Jedna greška, pa šta sad, neće igrati 1-2 utakmice, igraćemo i bez njega, kad znamo da će se iskupiti već sljedeću utakmicu koju bude igrao.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 00:37

Publika skandira njegovo ime a on kao djecak... Ponese ga to. Ne kazem da se bez skandiranja ne bi desilo, vjerovatno bi. Fanatik je on. :-)

Njemu ne fali mozga nego mu fali zreslosti. Ocigledno se previse uzivi pa ne razmislja.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 sep 2015, 00:37

Apsolutno nam ovo nije trebalo pred vazne meceve protiv Velsa i Kipra, ali ako ce mu ovo pomoci da u buducnosti ne rade ovakve stvari onda neka. Siguran sam da ce od saigraca i selektora imati podrsku i naici na razumijevanje. I na ovom primjeru se vidi kakav je Mesa strucnjak. Covjek fino kaze kako ce stvar rijesiti u cetiri oka i da nema potrbe dizati prasinu. Igraci takodjer bez komentara sto je jako dobro. Begovic je jos rekao da je Mume mlad i da na ovim greskama treba uciti.

Neka on sada udje u formu, jer ce nam trebati za utakmice baraza aBd.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 00:40

Sjecamo se Lulicevog crvenog (dva zuta). Zrelost se placa. Neko sazrije ranije beko kasnije.
Svejedbo mislim da ga ne treba pljuvati i pricati da ima kokosiji mozak. Sigurno ce nadoci.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 07 sep 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2015, 00:40

dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
kao npr :?:

cisto informativno.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 sep 2015, 00:43

Nadam se da ce ovo biti lekcija Besicu, jako mu je potrebna.
Najgore sto se moze desiti je da umisli da je on zrtva, a ne uzrok problema, a kako ga sazaljevaju, ne bi me cudilo da umisli da su svi krivi osim njega !
Oslabio nas je potezom klasicnog glupana, za to nema opravdanja da je Edin Dzeko, a ne Besic.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 sep 2015, 00:46

Muhamed Gattuso :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 47 gostiju.