EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la FaraonTM » 06 sep 2015, 23:48

Elegant je napisao/la:Yeben je ovaj Kipar jedva ih uzese Belgijanci i Vels.

A mi moramo prvo Vels. :|
Jesu neugodni al' ne treba od njih praviti silu, dvije pobjede protiv Andore i ona protiv Sušićevih Zmajeva ih nikako ne može svrstati u red tih nekih jakih ekipa. Bitna je samo koncentracija i rani pogodak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 07 sep 2015, 00:01

FaraonTM je napisao/la:

Jesu neugodni al' ne treba od njih praviti silu, dvije pobjede protiv Andore i ona protiv Sušićevih Zmajeva ih nikako ne može svrstati u red tih nekih jakih ekipa. Bitna je samo koncentracija i rani pogodak.
Niti ove nase dvije pobjede protiv amaterske Andorre i pobjeda protiv Izraela nas svrstavaju medju tih boljih ekipa.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 00:05

Shogun je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Niti ove nase dvije pobjede protiv amaterske Andorre i pobjeda protiv Izraela nas svrstavaju medju tih boljih ekipa.
I dva boda protiv Velsa i Belgije, nastup na SP, par ekstra igrača nas sigurno svrstavaju na jedan level iznad mrtvog Kipra. Ako ćemo razmišljati kao ti onda je najbolje da nam Vels otkine bodove i da lagano bodrimo Italiju, Španiju, Njemačku, Hrvatsku na EP, zavisi ko šta voli :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 sep 2015, 00:09

Ko ce docekati oktobar :(
Ja ne sumnjam u postenje Belgije samo da je nama dobiti walesa i cipra. A Bgm ce i baraz biti paklen ako do njega dodjemo :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 07 sep 2015, 00:12

esprit24 je napisao/la:Ko ce docekati oktobar :(
Ja ne sumnjam u postenje Belgije samo da je nama dobiti walesa i cipra. A Bgm ce i baraz biti paklen ako do njega dodjemo :o :o :o
Buraz ako dođemo do baraža na prvenstvu smo 80% ja sam u to uvjeren tj. ako uspijemo prebrodit sva ova sranja koja su nas pratila od početka kvala pa do sad baraz ce biti pussy smoke. Barem imam takav osjećaj, ne držite me za riječ. :mrgreen:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 07 sep 2015, 00:16

I dva boda protiv Velsa i Belgije, nastup na SP, par ekstra igrača nas sigurno svrstavaju na jedan level iznad mrtvog Kipra. Ako ćemo razmišljati kao ti onda je najbolje da nam Vels otkine bodove i da lagano bodrimo Italiju, Španiju, Njemačku, Hrvatsku na EP, zavisi ko šta voli :kafa:
Vrijeme je da malo kriticnije pogledas svoju repku. Lijepo je to imati bolje igrace, vece prijasne rezultate, ali treba to i pokazati na terenu. A ako tebi ova trenutna forma igraca, igra reprezentacije i igracki kadar ulijevaju optimizam u redu, ali mi se onda ne slazemo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 sep 2015, 00:23

calcio je napisao/la:Aaaajmo biti malo pozitivni. :P Nismo vise na petom mjestu, cetvrti smo i disemo izraelcima za vratom. :bih:
slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 01:43

Fidelis je napisao/la:Sve sto nam ostaje je uzdati se u cast Welsa i da ce stvarno pokazati da nisu slucajno na prvom mjestu.
Ponavljam,ne mislim da je Wels inace nesto pretjerano puno bolja reprezentacija od Izraela ali hajde,neka samo nastave trend iz ovih kvalifikacija.
Da,i dalje mislim isto.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 01:47

Fidelis je napisao/la:Sto vise razmisljam,sve manje sam optimista.Na zalost.

Ako mi ne igramo igrice izvan terena to ne znaci da ih ne igraju drugi.Da je bilo koja druga drzava u pitanju ja bih rekao da se ne bojim zakulisnih radnji ali Izrael..... :?
Kljuc je utakmica u Cardifu u Nedjelju,ako Izrael uzme bod ili ako im Vels pokloni bod prilicno sam siguran da ce im ga pokloniti i Belgija u zadnjem kolu.Kako god racunam,ni Wels ni Belgija sebe nikako ne ugrozavaju dajuci svaki Izraelu po bod.

A ako pobijedi Wels ne vjerujem da ce im Belgija pustiti tri boda,nema sanse.Bude li im trebao bod,hoce.

Daj Boze da sam samo neutemeljeni pesimista.
A i dalje se pribojavam ovoga.Neki su me ismijali kao nema toga bla,bla
Nema,nema.....kod nas.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 02:05

Ovdje i Kipar ima svoju racunicu: igraju protiv direktnih rivala za baraz, uzdaju se u Belgiju u zadnjem kolu. Inace, samo su ih belgijanci kuci razvalili, sve ostalo je bilo gutavo a Safeta kriminalca su i pobjedili.

Bice ovdje svasta jos.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 13:29

Samo me strah ovog Židova da nam sihire kakve ne baci, vidi ga ovde Bejlu pod noge baca :rol:
slika
This time next year we'll be millionaires.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 07 sep 2015, 13:34

Momciluk je napisao/la:Samo me strah ovog Židova da nam sihire kakve ne baci, vidi ga ovde Bejlu pod noge baca :rol:
slika
Židovski voodoo. :lol: :lol:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 sep 2015, 13:48

Belgija će dobit' cioniste, nema tu nikakve sumnje, a sasvim je svejedno da l' će igrat' najjači ili kombinovani sastav, jer imaju toliko dobrih igrača, a cionisti su rupa od ekipe

u napadu Benteke, Lukaku, Origi, na krilima Hazard, De Bruyne, Mirallas, Mertens, Januzaj, Chadli, u veznom redu Fellaini, Nainggolan, Witsel, Defour, odbrana odlična, tako da, nema brige

mi sve držimo u svojim rukama, dvije pobjede i baraž je naš

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 07 sep 2015, 22:31

Zanimljivo :think: pogotovo za utakmicu Izrael - Cipar.
slika
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 sep 2015, 22:37

Bez Portugala u barazu :kafa: :beba: :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2015, 22:49

Bice zestoko u oktobru trebamo Vels, Kipar pobjediti uz to nadati se da ce Belgija pobjediti Izrael.

Vels barem cekamo na sigurno punom BP pa ce to biti olaksica, ako tu uspijemo duplo teze ce biti na Kipru, a opet osluskivati rezultat iz Brisela. Jucer svi bili sigurni u pobjedu Velsa ovi meda nisu mogli, jedva prilke stvarali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 23:07

Masterr27 je napisao/la:Zanimljivo :think: pogotovo za utakmicu Izrael - Cipar.
slika
Ocekivano..
This time next year we'll be millionaires.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2015, 23:11

10 oktobar
Izrael dobija Kipra
Belgija dobija Andoru
Belgija osigurava prva dva mjesta i nema razloga da forsira pobjedu protiv Izraela

Nama je jedina nada da Kipar otkine bodove Izraelu. Ako se to ne desi sanse su nam 20% cak i sa dvije pobjede.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 23:19

Dado je napisao/la: Belgija osigurava prva dva mjesta i nema razloga da forsira pobjedu protiv Izraela
Sta da rade onda? Zaborave igrat lopte na jednu vecer? :roll:

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 07 sep 2015, 23:23

Momciluk je napisao/la:Ocekivano..
Ne bi ja rekao bas da je ocekivano ,kako za koga .. za BIH - Wales manje vise oke za koef ali ova utak. izr-kip licno sam mislio da ce na Izrael biti 1,4 do 1,5 maksimum ovo 1,70 bas iznenadjujuce visok koef (za mene licno naravno),za nadati se da im Kipar moze bar bod otkinuti ako NE onda cekati pobijedu Belgiju uz naravno dvije nase pobijede koje ce biti jako tesko ostvariti .. ali sacekajmo taj Oktobar da vidimo :bih:
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Sheyi i 31 gost.