Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Ulazi Hadžić, kaže Suko: selektor daje šansu mladjim fudbalerima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
lova je izbijena cim je uplacenaPivopija je napisao/la:Malo sam nervozan, jer izbio mi lovu iz dzepa, igrao da ce Hadzic dati gol iz slobodnjaka.turku je napisao/la:sta imas protiv momka? nista gori od ostalih, odigrao solidno koliko se moglo protiv mesara..i ona 2 slobodnjaka sto je izveo bili su sasvim solidni, uostalom da je bio ko kvalitetniji za izvodjenje prekida uzeo bi loptuPivopija je napisao/la:Dokle smo dosli da nam Hadzic izvodi slobodnjake.

al generalno po cemu je bio losiji od ostalih, ne ocekujemo nista dobro od njega jer on je uvijek neutralan na terenu nit puno grijesi nit cini sta dobro

- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar bio..
Skinite se vise sa njegovog k***a jer samo odmazete..selektor salje pozive, nije mali sam sebe zvao
Isto i za ostale 'igracine sa tribine' aka Vedo, Medo, Hajro ili pak ogi.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Skinite se vise sa njegovog k***a jer samo odmazete..selektor salje pozive, nije mali sam sebe zvao

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisam ni naveo da je bio losiji od ostalih, ali je tesko zamisliti da nam Hadzic ili u jednom slucaju Ibisevic izvode slobodnjake.turku je napisao/la:lova je izbijena cim je uplacenaPivopija je napisao/la: Malo sam nervozan, jer izbio mi lovu iz dzepa, igrao da ce Hadzic dati gol iz slobodnjaka.![]()
al generalno po cemu je bio losiji od ostalih, ne ocekujemo nista dobro od njega jer on je uvijek neutralan na terenu nit puno grijesi nit cini sta dobro
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zalosno je uopsteno gledat ovaj spisak bez salihovica koji je doktor za ove situacije, i generalno tanki smo totalno i sto se tice forme igraca, a i duzine klupePivopija je napisao/la:Nisam ni naveo da je bio losiji od ostalih, ali je tesko zamisliti da nam Hadzic ili u jednom slucaju Ibisevic izvode slobodnjake.turku je napisao/la:lova je izbijena cim je uplacenaPivopija je napisao/la: Malo sam nervozan, jer izbio mi lovu iz dzepa, igrao da ce Hadzic dati gol iz slobodnjaka.![]()
- Gabon
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Dobar bio..
Skinite se vise sa njegovog k***a jer samo odmazete..selektor salje pozive, nije mali sam sebe zvaoIsto i za ostale 'igracine sa tribine' aka Vedo, Medo, Hajro ili pak ogi.

DOBAR JE BIO

Valja se uvjeriti protiv Velsa i Kipra koliki je hemelj od igraca ublehas Hadzic dobar je bio

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
- Kontakt:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem. Od mora do Save,od Drine do Une.
Jedna si, jedina,moja domovina. Jedna si jedina,Bosna i Hercegovina.
Bog nek' te sacuva,za pokoljenja nova. Zemljo mojih snova,mojih pradjedova.
Jedna si, jedina,moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina.
Jedna si, jedina,moja domovina. Jedna si jedina,Bosna i Hercegovina.
Bog nek' te sacuva,za pokoljenja nova. Zemljo mojih snova,mojih pradjedova.
Jedna si, jedina,moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- invincible1921
- Kontakt:
Do bola iritanan...nikakav kvalitet nema, a stalno se gura. Cuj nije pogrijesio pa kako ce pogrijesti doda prvom do sebe razdaljina pasa 2 metra
da i to grijesi ja bi ga poslo u skolu za posebne potrebe...
Najgore mi je sto mu se na faci da je toliki hinjavac ono da mu dodjes i u facu kazes je.beme ti od do sto radis to i to zlo on bi se okreno i nastavio radit u tisini
Sto je najgore haj da je mlad pa eto i da se gura da se pokusa nego lik ima 27 godina....
Avdija je tu bio jer nismo imali zamjenu na tom mjestu, Tino ruku na srce i nije toliko los igrac mada ni blizu koliko ga se forisra, a ovaj ublehas mi je daleko najoganviji igrac repke jer ne vidim nikakav razlog da ga se pozove....

Najgore mi je sto mu se na faci da je toliki hinjavac ono da mu dodjes i u facu kazes je.beme ti od do sto radis to i to zlo on bi se okreno i nastavio radit u tisini

Sto je najgore haj da je mlad pa eto i da se gura da se pokusa nego lik ima 27 godina....

Avdija je tu bio jer nismo imali zamjenu na tom mjestu, Tino ruku na srce i nije toliko los igrac mada ni blizu koliko ga se forisra, a ovaj ublehas mi je daleko najoganviji igrac repke jer ne vidim nikakav razlog da ga se pozove....
=\_1921_/=
Katastrofa.Najgore sto hoce odmah prekide i slobodnjake,ocito da ima zeleno svijetlo.
Jednostavno ce biti tragedija za nas bude li i u kakvim ozbiljnim kombinacija,koliko sam vidio bice na zalost.
Na sramotu Mehmedu Bazdarevicu.
Jednostavno ce biti tragedija za nas bude li i u kakvim ozbiljnim kombinacija,koliko sam vidio bice na zalost.
Na sramotu Mehmedu Bazdarevicu.
- DragonGirl
- Kontakt:
Na terenu večeras nije bio nešto primjetan, osim kod prekida. E ti prekidi su ono što me rastužilo. Ne to kako ih je on izveo, onako prilično solidno, nego to što smo s tim sada postali vrlo tanki u igračkom kadru. Osim Pjanića i eventualno Hadžića stvarno niko drugi više nije tu za takve situacije?! 

- invincible1921
- Kontakt:
Mesa ce ga stavit u prvih 11 i dokazat da je budala i da je savez sav korumpiran.... ako ne pocne znaci nez to ce mi bit vece iznenajdenje nego da dzeku na klupi ostavi
=\_1921_/=
Neće to imati veze sa savezom. Da bar malo animozitet ostavite po strani, shvatili bi da je ovaj momak igrao korektne utakmice, da igra u svom klubu i da je u istom rangu sa našim 'prosječnim' igračima.
Anel je u ovim kvalifikacijama igrao protiv Belgije i Velsa, obje utakmice je odigrao veoma dobro, posebno protiv Belgije u Zenici.
Anel je u ovim kvalifikacijama igrao protiv Belgije i Velsa, obje utakmice je odigrao veoma dobro, posebno protiv Belgije u Zenici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ima onaj kinez Se-Yo Sa-Li-hovic.DragonGirl je napisao/la:Na terenu večeras nije bio nešto primjetan, osim kod prekida. E ti prekidi su ono što me rastužilo. Ne to kako ih je on izveo, onako prilično solidno, nego to što smo s tim sada postali vrlo tanki u igračkom kadru. Osim Pjanića i eventualno Hadžića stvarno niko drugi više nije tu za takve situacije?!
Ali znas ti to dobro.

- DragonGirl
- Kontakt:
Pitala sam ozbiljno jer osim njih dvojice i Medunjanina kojeg sam se sad sjetila mi niko drugi ne pada na pamet. Seju više ne ubrajam u članove reprezentacije jer sudeći po Meši on je završena priča, ne znam koliko puta to trebam ponoviti. Ali nema veze, snaći ću se ja za odgovor.calcio je napisao/la:Ima onaj kinez Se-Yo Sa-Li-hovic.DragonGirl je napisao/la:Na terenu večeras nije bio nešto primjetan, osim kod prekida. E ti prekidi su ono što me rastužilo. Ne to kako ih je on izveo, onako prilično solidno, nego to što smo s tim sada postali vrlo tanki u igračkom kadru. Osim Pjanića i eventualno Hadžića stvarno niko drugi više nije tu za takve situacije?!
Ali znas ti to dobro.Mozda dobije poziv jer otvorilo se jedno mjesto na sredini sa ovim crvenim kartonom Besicu.

[youtube][/youtube]DragonGirl je napisao/la:Pitala sam ozbiljno jer osim njih dvojice i Medunjanina kojeg sam se sad sjetila mi niko drugi ne pada na pamet. Seju više ne ubrajam u članove reprezentacije jer sudeći po Meši on je završena priča, ne znam koliko puta to trebam ponoviti. Ali nema veze, snaći ću se ja za odgovor.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitala sam ozbiljno jer osim njih dvojice i Medunjanina kojeg sam se sad sjetila mi niko drugi ne pada na pamet. Seju više ne ubrajam u članove reprezentacije jer sudeći po Meši on je završena priča, ne znam koliko puta to trebam ponoviti. Ali nema veze, snaći ću se ja za odgovor.

A Zukan, to ništa ??
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Sejo zavrsena prica sto se tice reprezentacije. Ako nije dobio poziv na proslo i ovo okupljanje ne znaci da je zauvijek otpisan. Osim ako Mesa nije bas tako rekao "Sejad je zauvjek otpisan". U sto cisto sumnjam...DragonGirl je napisao/la:Pitala sam ozbiljno jer osim njih dvojice i Medunjanina kojeg sam se sad sjetila mi niko drugi ne pada na pamet. Seju više ne ubrajam u članove reprezentacije jer sudeći po Meši on je završena priča, ne znam koliko puta to trebam ponoviti. Ali nema veze, snaći ću se ja za odgovor.calcio je napisao/la:Ima onaj kinez Se-Yo Sa-Li-hovic.DragonGirl je napisao/la:Na terenu večeras nije bio nešto primjetan, osim kod prekida. E ti prekidi su ono što me rastužilo. Ne to kako ih je on izveo, onako prilično solidno, nego to što smo s tim sada postali vrlo tanki u igračkom kadru. Osim Pjanića i eventualno Hadžića stvarno niko drugi više nije tu za takve situacije?!
Ali znas ti to dobro.Mozda dobije poziv jer otvorilo se jedno mjesto na sredini sa ovim crvenim kartonom Besicu.
Pogledaj na primjer Zeca, ovo mu je bio prvi poziv nakon 2011. godine. Ima nade za Salihovica.
- DragonGirl
- Kontakt:
@Virtu4l Hvala, na njega sam stvarno potpuno zaboravila. Više sam mislila umije li možda Vrančić ili Hajrović, tako neko. U svakom slučaju, trebaće nam Zukanović sad u oktobru, valjda će se oporaviti do tada i barem početi trenirati. :bih
@Calcio Meni jednostavno tako izgleda iz prostog razloga što je Kina u pitanju. Ali svu tu priču smo ovdje provrtili sto puta i nema smisla više. Kako bude, biće.
@Calcio Meni jednostavno tako izgleda iz prostog razloga što je Kina u pitanju. Ali svu tu priču smo ovdje provrtili sto puta i nema smisla više. Kako bude, biće.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, jasmin10, Kaunas, lol89, MostarReds22, tutankamon1905 i 43 gosta.