Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Clutch
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2015, 23:39

messilla je napisao/la:

:facepalm:
Idiot.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 sep 2015, 23:39

Napisah već, katastrofalan potez, nerezonski, naivan, mogla bih dodati još epiteta ali neću. Njegov temperament je ozbiljan problem, sve ozbiljniji i to treba što prije rješavati sam sa sobom. Igrač je dio tima i treba razmišljati timski, a ne prvo oslobađati svoje živce. Večeras nas je zahvalio pošteno i pitanje je hoćemo li se moći iščupati. Ne valja to, Muhamede. :nene:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 sep 2015, 23:40

i mesa je pljuvao sudije u svoje vrijeme

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 06 sep 2015, 23:44

Koliko ce dobiti utakmica, jednu ili dvije? Zbog direktnog crvenog i nesportskog ponasanja je strozija kazna? Procitah na indexu da ce dvije pauzirati (mada mi nije pouzdan izvor informacija)
Sunjic je za crveni protiv Izraela dobio jednu...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 sep 2015, 23:46

ako ništa patentirao je novi način za dobiti crveni karton. u 2015. godini. respekt.

velike stvari su tek pred njim. na vrhuncu karijere će bejzbol palice izvlačit iz guzice i lupat protivnike.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 sep 2015, 23:46

Direktan crveni, pogotovo onakav je dve utakmice suspenzija, a možda i više.
Ma on je gotov za ovaj dio kvalifikacija, jedino u baražu, ako dođemo dotle, možda nastupi.

Inače, Bešić je glup momak, kakve sve gluposti radi na terenu, psovanje itd, dobro je i prolazio do sada. Valjda nekad nauči da šuti, možda i bude od njega neki igrač, ovako teško.

Glup, gluplji, Bešić.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 sep 2015, 23:48

joj ja te pohvali prije tekme :(

necu vise nikog ja hvalit jer onda smo cucnuli

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 06 sep 2015, 23:49

Besic = Bosanski Ballotelli.
shandrlike-tandrlike

DzidziMidzi
Kontakt:

Post Postao/la DzidziMidzi » 06 sep 2015, 23:54

Ne daj se Muhamede,
Nek si pokaz'o pekarima!

Idemo glupo, Idemo jako
kad proradi bosanski mentolitet!
:zviz:
Zadnja izmjena: DzidziMidzi, dana/u 06 sep 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 06 sep 2015, 23:55

Ako nas savez izvrsi pritisak (a znamo da nece) ovdje bi se mogla ukinuti suspenzija ili maksimalno jedna utakmica zabrane, prvenstveno zbog nepostivanja protivnika, tako da ce Besic odraditi barem 2-3 utakmice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 00:02

Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.

Ali eto, moze mu se, kad je nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2015, 00:04

dovest mu malu pred tekmu da ga rastereti, da udje covjek opusteno pred tekmu.
losa mu ova furka strava neko gledanje u pod prilikom intoniranja himne, spustene glave se pozdravlja ..
buraz kontam lozionu kad si messija cuvo, kad si balea jeo, ali daj bolan kakva andora.
za ovo bas moras mentalni hendikep posjedovat
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 07 sep 2015, 00:08

Ne znam vala,gledao sam tekmu i od trenutka kad je dobio crveni samo sam razmisljao o narednim tekmama.
Steta za Muhameda,izgleda da su nas cigani iz Andore dobro skautirali posto vidim da su stipkali i spahica ali i udarali dobro i po Besicu i to sigurno s razlogom da isprovociraju reakciju jer su oni nekako skloni tim samaranjima i slicnim budalestina.Nekako bi mi bilo draze da mu je bar samarcinu opalio pa nek dobije kaznu a ne zbog **** zvake.

Al et,osudujem postupak a Besicu podrska za buduce partije u drzavnom dresu.Dobar je i veceras momciluk bio.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2015, 00:11

BadrHari je napisao/la:Za Pjanića si na sredini space shuttle !
Muda imas, borbenosti imas, ne sakrivas se od lopte igras jednostavno kapitenski
Pravi kapiten. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 sep 2015, 00:11

Goalgetter je napisao/la:Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.

:thumbup: :thumbup:

bio mi je najdraži igrac selekcije nakon Barbareza, mislio sam da u njemu ima materijal za novog lidera i kapitena - ali veceras me toliko iznervirao i razocarao da bi mu sad složio par šamara za onu pizdariju :oops: :evil:

pa kako može to raditi, jbm li mu pamet glupu :evil: :evil: ljut sam ko pašće sad...i sad bez njega protiv Velsa i Kipra :facepalm: sve gore od goreg

da sam Meša, kaišem bi ga išibao u svlacionici pred svima

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2015, 00:12

Greivis je napisao/la:
Muda imas, borbenosti imas, ne sakrivas se od lopte igras jednostavno kapitenski
slika
a za igracke sposobnosti jeste space shuttle za Pjanica, koji je izasao u 41. minuti to stoji :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2015, 00:14

Odavno on zakuhava u prijateljskoj sa AUstrijom zbog njega je izbio incident izmejdu DZeke i Dragovica sad se vidjelo da momak ima problem i dobro je pa nije dalje nastavilo sa kartonima i nekim ostrim startovima..
tacno je da je sudija posle iskljucio igraca Andore da bi kompenzirao crveni za Besica jer je bilo preostro za crveni ali potpuno opravdano..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2015, 00:15

BadrHari je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
slika
a za igracke sposobnosti jeste space shuttle za Pjanica, koji je izasao u 41. minuti to stoji :D
Smijesno ga je i porediti sa Pjanicem.

Nema veze. Gojko je spreman za Vels. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 sep 2015, 00:16

A zašto onaj igrač Andore dobi crveni, nisam to upratio?

Inače, glup potez, nema šta. Znao sam da će nas njegov temperament dovesti u probleme.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2015, 00:16

let3 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.

:thumbup: :thumbup:

bio mi je najdraži igrac selekcije nakon Barbareza, mislio sam da u njemu ima materijal za novog lidera i kapitena - ali veceras me toliko iznervirao i razocarao da bi mu sad složio par šamara za onu pizdariju :oops: :evil:

pa kako može to raditi, jbm li mu pamet glupu :evil: :evil: ljut sam ko pašće sad...i sad bez njega protiv Velsa i Kipra :facepalm: sve gore od goreg

da sam Meša, kaišem bi ga išibao u svlacionici pred svima
Neznam. Start na njega je bio jako ostar i ja bi ga opravdao da kad je ustao da je nesto rekao igracu ili u tom fazonu. Ovo sto je napravio nije nimalo fino ni pametno i ja se najiskrenije nadam da mu je ovo zadnji put jer stvarno volim ovog momka. S druge strane drago mi je da Mesa ne daje priliku novinarcicima i medijima da ga sad ispitivaju i razapinju za ovo. Pogrjesio je, jeste ali i on je od krvi i mesa. Reagovao je lose u momentu i gotovo sad. I gledam i kroz onu Mix zonu ili kako je zovu prolazi sa slusalicama i ne daje intervjue. Mislim da je tako najbolje da ne daje materijala za razna naglabanja i vjerovatno mu je i Mesa rekao tako da uradi. Sa Mesom neka rascisti jer ovakvo onasanje nije za teren. I on je sigurno ljut sam na sebe sad al posle je..... nema kajanja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”