Idiot.messilla je napisao/la:
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Napisah već, katastrofalan potez, nerezonski, naivan, mogla bih dodati još epiteta ali neću. Njegov temperament je ozbiljan problem, sve ozbiljniji i to treba što prije rješavati sam sa sobom. Igrač je dio tima i treba razmišljati timski, a ne prvo oslobađati svoje živce. Večeras nas je zahvalio pošteno i pitanje je hoćemo li se moći iščupati. Ne valja to, Muhamede. 

-
- Kontakt:
i mesa je pljuvao sudije u svoje vrijeme
Koliko ce dobiti utakmica, jednu ili dvije? Zbog direktnog crvenog i nesportskog ponasanja je strozija kazna? Procitah na indexu da ce dvije pauzirati (mada mi nije pouzdan izvor informacija)
Sunjic je za crveni protiv Izraela dobio jednu...
Sunjic je za crveni protiv Izraela dobio jednu...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako ništa patentirao je novi način za dobiti crveni karton. u 2015. godini. respekt.
velike stvari su tek pred njim. na vrhuncu karijere će bejzbol palice izvlačit iz guzice i lupat protivnike.
velike stvari su tek pred njim. na vrhuncu karijere će bejzbol palice izvlačit iz guzice i lupat protivnike.
- anonymousHD
- Kontakt:
Direktan crveni, pogotovo onakav je dve utakmice suspenzija, a možda i više.
Ma on je gotov za ovaj dio kvalifikacija, jedino u baražu, ako dođemo dotle, možda nastupi.
Inače, Bešić je glup momak, kakve sve gluposti radi na terenu, psovanje itd, dobro je i prolazio do sada. Valjda nekad nauči da šuti, možda i bude od njega neki igrač, ovako teško.
Glup, gluplji, Bešić.
Ma on je gotov za ovaj dio kvalifikacija, jedino u baražu, ako dođemo dotle, možda nastupi.
Inače, Bešić je glup momak, kakve sve gluposti radi na terenu, psovanje itd, dobro je i prolazio do sada. Valjda nekad nauči da šuti, možda i bude od njega neki igrač, ovako teško.
Glup, gluplji, Bešić.
joj ja te pohvali prije tekme 
necu vise nikog ja hvalit jer onda smo cucnuli

necu vise nikog ja hvalit jer onda smo cucnuli
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Ne daj se Muhamede,
Nek si pokaz'o pekarima!
Idemo glupo, Idemo jako
kad proradi bosanski mentolitet!

Nek si pokaz'o pekarima!
Idemo glupo, Idemo jako
kad proradi bosanski mentolitet!

Zadnja izmjena: DzidziMidzi, dana/u 06 sep 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Ako nas savez izvrsi pritisak (a znamo da nece) ovdje bi se mogla ukinuti suspenzija ili maksimalno jedna utakmica zabrane, prvenstveno zbog nepostivanja protivnika, tako da ce Besic odraditi barem 2-3 utakmice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.
Ali eto, moze mu se, kad je nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog.
dovest mu malu pred tekmu da ga rastereti, da udje covjek opusteno pred tekmu.
losa mu ova furka strava neko gledanje u pod prilikom intoniranja himne, spustene glave se pozdravlja ..
buraz kontam lozionu kad si messija cuvo, kad si balea jeo, ali daj bolan kakva andora.
za ovo bas moras mentalni hendikep posjedovat
losa mu ova furka strava neko gledanje u pod prilikom intoniranja himne, spustene glave se pozdravlja ..
buraz kontam lozionu kad si messija cuvo, kad si balea jeo, ali daj bolan kakva andora.
za ovo bas moras mentalni hendikep posjedovat
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne znam vala,gledao sam tekmu i od trenutka kad je dobio crveni samo sam razmisljao o narednim tekmama.
Steta za Muhameda,izgleda da su nas cigani iz Andore dobro skautirali posto vidim da su stipkali i spahica ali i udarali dobro i po Besicu i to sigurno s razlogom da isprovociraju reakciju jer su oni nekako skloni tim samaranjima i slicnim budalestina.Nekako bi mi bilo draze da mu je bar samarcinu opalio pa nek dobije kaznu a ne zbog **** zvake.
Al et,osudujem postupak a Besicu podrska za buduce partije u drzavnom dresu.Dobar je i veceras momciluk bio.
Steta za Muhameda,izgleda da su nas cigani iz Andore dobro skautirali posto vidim da su stipkali i spahica ali i udarali dobro i po Besicu i to sigurno s razlogom da isprovociraju reakciju jer su oni nekako skloni tim samaranjima i slicnim budalestina.Nekako bi mi bilo draze da mu je bar samarcinu opalio pa nek dobije kaznu a ne zbog **** zvake.
Al et,osudujem postupak a Besicu podrska za buduce partije u drzavnom dresu.Dobar je i veceras momciluk bio.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pravi kapiten.BadrHari je napisao/la:Za Pjanića si na sredini space shuttle !
Muda imas, borbenosti imas, ne sakrivas se od lopte igras jednostavno kapitenski

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Goalgetter je napisao/la:Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.

bio mi je najdraži igrac selekcije nakon Barbareza, mislio sam da u njemu ima materijal za novog lidera i kapitena - ali veceras me toliko iznervirao i razocarao da bi mu sad složio par šamara za onu pizdariju

pa kako može to raditi, jbm li mu pamet glupu

da sam Meša, kaišem bi ga išibao u svlacionici pred svima
Greivis je napisao/la:Pravi kapiten.BadrHari je napisao/la:Za Pjanića si na sredini space shuttle !
Muda imas, borbenosti imas, ne sakrivas se od lopte igras jednostavno kapitenski

a za igracke sposobnosti jeste space shuttle za Pjanica, koji je izasao u 41. minuti to stoji

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Odavno on zakuhava u prijateljskoj sa AUstrijom zbog njega je izbio incident izmejdu DZeke i Dragovica sad se vidjelo da momak ima problem i dobro je pa nije dalje nastavilo sa kartonima i nekim ostrim startovima..
tacno je da je sudija posle iskljucio igraca Andore da bi kompenzirao crveni za Besica jer je bilo preostro za crveni ali potpuno opravdano..
tacno je da je sudija posle iskljucio igraca Andore da bi kompenzirao crveni za Besica jer je bilo preostro za crveni ali potpuno opravdano..
Smijesno ga je i porediti sa Pjanicem.BadrHari je napisao/la:Greivis je napisao/la:Pravi kapiten.BadrHari je napisao/la:Za Pjanića si na sredini space shuttle !
a za igracke sposobnosti jeste space shuttle za Pjanica, koji je izasao u 41. minuti to stoji
Nema veze. Gojko je spreman za Vels.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A zašto onaj igrač Andore dobi crveni, nisam to upratio?
Inače, glup potez, nema šta. Znao sam da će nas njegov temperament dovesti u probleme.
Inače, glup potez, nema šta. Znao sam da će nas njegov temperament dovesti u probleme.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Neznam. Start na njega je bio jako ostar i ja bi ga opravdao da kad je ustao da je nesto rekao igracu ili u tom fazonu. Ovo sto je napravio nije nimalo fino ni pametno i ja se najiskrenije nadam da mu je ovo zadnji put jer stvarno volim ovog momka. S druge strane drago mi je da Mesa ne daje priliku novinarcicima i medijima da ga sad ispitivaju i razapinju za ovo. Pogrjesio je, jeste ali i on je od krvi i mesa. Reagovao je lose u momentu i gotovo sad. I gledam i kroz onu Mix zonu ili kako je zovu prolazi sa slusalicama i ne daje intervjue. Mislim da je tako najbolje da ne daje materijala za razna naglabanja i vjerovatno mu je i Mesa rekao tako da uradi. Sa Mesom neka rascisti jer ovakvo onasanje nije za teren. I on je sigurno ljut sam na sebe sad al posle je..... nema kajanja.let3 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Najgore je sto ovakvi igraci poput njega, nikad nece nauciti iz greske. Pokajcace se, izvinuti, i samo je pitanje vremena kad ce opet istu stvar uciniti i tako nanijeti ogromnu stetu ekipi.
Ali eto, moze mu se, kad je nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog.![]()
![]()
bio mi je najdraži igrac selekcije nakon Barbareza, mislio sam da u njemu ima materijal za novog lidera i kapitena - ali veceras me toliko iznervirao i razocarao da bi mu sad složio par šamara za onu pizdariju![]()
![]()
pa kako može to raditi, jbm li mu pamet glupu![]()
ljut sam ko pašće sad...i sad bez njega protiv Velsa i Kipra
sve gore od goreg
da sam Meša, kaišem bi ga išibao u svlacionici pred svima
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, bavariapivo, bhfanatic14, dedo26, Drum, hujdur007, iluzija, Mostarska, nerkolfc, riki46 i 43 gosta.