Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 21:18

upravu si sarajlija :lol: .. zivot bi dao za to.. za koga bi navijao? ja bi za Juve.. ipak Juve je Juve..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 09 maj 2010, 21:21

Ne znam kako ste toliko uvjereni u dolazak Edina, pa polako, valja izdvojiti 40 mil. :roll:
Pazza Inter amala!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 21:27

mi imamo te pare, a i zvanicno smo stupili u kontakt sa Vukovima.. pocetna cijena je bila 30m.. pa ce rasti..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2010, 21:39

daffy je napisao/la:upravu si sarajlija :lol: .. zivot bi dao za to.. za koga bi navijao? ja bi za Juve.. ipak Juve je Juve..

ma sta da ti kazem....pobjednik bi se znao odavno....tako da....recimo neki remi na kosevu da bude bio bi zadovoljan :D

a inace...pravo pred hotel...spavo ispred samo da docekam i da se slikam sa alexom :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 22:16

ustvari ja bi navijao za Sarajevo.. jer ne igra se u evropi svake godine.. a Juve bi i onako to bilo
zamaranje.. heh.. citav JB bi dosao da trazi autogram od Del Piera... samo bi ja trazio od Davida :mrgreen:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 maj 2010, 22:45

Adinjo je napisao/la:Ja mislim da idemo na kvalifikacije, ako se ne varam.

Nisam bas upoznat kako to hoda u Europa Ligi. :?: :?:
Idete u trece pretkolo EL, poslije kojeg dolazi playoff runda i onda grupna faza... eto, onako orijentaciono... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 22:58

idemo u 4.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 maj 2010, 23:01

daffy je napisao/la:idemo u 4.
Netacno: http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League - nadji Juventus... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 23:03

sry. moja greska

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 maj 2010, 23:35

Druze ne vide ti se dobro postovi od tih boja.

Jel istina da je danas u Torinu rasiren trans, Totti je jedan od nas????
nema potpisa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 maj 2010, 00:01

Samo zbog tog rasizma Juventus gubi iz dana u dan sve više navijača. Uprava ama baš decenijama ne radi ništa na tome. Uprave klubova, a ni talijanski savez. Ne znam za taj transparent ali bio je ''Solidarnost Ustašama iz Zagreba'' aktuelan nedavno.

http://www.jutarnji.hr/navijaci-juvea-p ... a-/382188/
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 10 maj 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 00:03

heh, moram malo promovisati moju Italiju.. sto se transa tice vjeruj mi da ne znam.. jer nisam mogao gledati tekmu zato sto mi nije radio bet365, niti mogu ista vidjeti novosti jer ne radi Juvebalkan.. ne znam Italijanski tako da listanje Tuttosporta i ostalih novina bi bilo uzalud.. vidjet cu sutra ako proradi na JB pa ti javim..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 16:37

Odbor Direktora trazi i trazice da se 2006 scudetto oduzme koji je dodjeljen za zelenim stolom ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 maj 2010, 17:38

JuveSissoko je napisao/la:Odbor Direktora trazi i trazice da se 2006 scudetto oduzme koji je dodjeljen za zelenim stolom ;)

Sto se nas tice nikad i nije bio oduzet...jer to sto smo osvojili i proslavili na terenu niko ne moze uzet...al eto da se pokaze da samo nepravedno izbaceni...tj. radili smo isto sto i drugi a samo smo mi drasticno kaznjeni

@suntu jeu....ma to je stara vjest...ta parola je bila na tekmi juve-udinese pocetkom godine....vec smo pisali da je to podrska juventusovih vikinga BBB-ima jer "cijene" njihov huliganizam..u tom fazonu....cisto sumnjamo da oni uopste znaju sta su ustase a ne nesto vise....jbo to..ko neka stvar....svi su fasisti tamo uostalom :D

Liverpool nudi aqulanija za iaqunitu.... :idea: :idea:

Moggi izjavio da nam treba podmaldivanje ekipe....a govori se nazalost i o odlasku buffona :( :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 maj 2010, 19:02

Kako je izjavio menadžer Jakinte, postoji verovatnoća da, u narednom prelaznom roku, Ibrahimović i Jakinta zamene mesta.

Mnogi italijanski mediji su, nakon lošije sezone u Barseloni, takođe najavili moguć povratak Ibre u redove Juventusa.

Oni tvrde da Agneli želi da se švedski internacionalac vrati u Torino, naročito ukoliko uprava Barselone uspe da angažuje Davida Vilju.

"Još uvek se nisam sastao sa zvaničnicima Juventusa, ali sve je moguće", rekao je D'Amiko.

"Sve to zavisi od alternativa na tržištu. Svakako da je naša strana zainteresovana za Barselonu, ali prvo moramo da poprčamo sa upravom Juvea o tome", nastavio je.

U nedelju je menadžer Ibre pozdravio ideju da se njegov klijent vrati u Seriju A.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 19:53

zamjena Aquilani-Iaquinta,ja bih je odmah prihvatio,mada sumnjam da je to istina,ipak Iaquinta nije vise tako mlad,a Aquilani ima karijeru pred sobom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 19:55

Del Pierov razgovor sa navijacima u utakmici Juve-Parma,spasio je izgleda Juve od diskvalifikacije iz tog meca ,ako sam dobro shvatio,DP pravi kralj i gospodin :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 20:10

JuveSissoko je napisao/la:zamjena Aquilani-Iaquinta,ja bih je odmah prihvatio,mada sumnjam da je to istina,ipak Iaquinta nije vise tako mlad,a Aquilani ima karijeru pred sobom
ja bi dao i Grygeru i Poulsena u paketu.. :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 maj 2010, 20:23

@dafko, meni se manta vise os tih slova :mrgreen:

Aquilani sto prije ako moze. ako me sjecanje dobro sluzi, mi smo njega skoro pa doveli, prije nego ce put otoka, ali nesto se izjalovilo :mrgreen:...strasan igrac, koji nam fali...dobar ofanzivno i defanzivno. Jedini problem su njegove povrede, ali kao da ih je malo manje bilo u zadnje vrijeme.....onaj Capel bi nam dobro dosao po lijevoj strani. :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.