Što se tiče Gilla(Alberto Gilardinho, ako se ne varam), šta da ti kažem. Imali su jednog takvog(Inzaghi) koji je bio više nego odličan u dresu Juventusa.
Pazzini ne vjerujem da će sad napustiti Sampdoriu, kada su na korak od CL.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
zeleni su koliko toliko moguci.. ostalo je samo fantazija.. na svijetu ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi Hamsik dosao u Juve, ali to je nemoguca misija.. Pazza sam naveo kao primjera, da, Rossi je puno blize Juventusu i moguce je da ce on ili Zarate ciniti drustvo Dzeki.. mislim da ovih 80m otpada danas i da ce se cifra prositi za jedno 40-50m.. treba kompletni remont..ako dodje Benitez tada ce Dzeko i Zarate doci 100% i ovako ce izgledatiAdinjo je napisao/la:Dzeko
Benzma/Higuain
Cassano
Hamsik
Candreva
Aquilani
De Jong
De Wiel (Ajax)
Kjær
Kolarov
Znaci tacno je da idemo kroz kvalifikacije. Jbg, to je odma posle SP, jos ako azzurri budu dogurali daleko, a s obzirom da ima juventina puno u trupi, onda ce nam se igraci vratiti sa puno umora. Bice povuci a bogami i potegni.Evil Genius je napisao/la:s obzirom da su roma i inter igrali finale kupa juve dobija to mjesto za europsku ligu, a idu kroz kvalifikacije isto onako ko sto smo mi ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.