Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ma ne mozes nekom vjecno vracati formu.Chinaglia je napisao/la:ili možda staviš Vedu da zabije gol-dva, da se vrati u život, povrati samopouzdanje, kako ti zvuči ta idejaSamoZeljo je napisao/la:Svejedno ja bi ibisevica ostavio na klupi a poceo sa Hodzicem ili Bajicem. Probas, vidis kakvi su, slijede zadnja dva kola, presudna.ti bi da ti presudna dva kola igraju Hodžić i Bajić
eh da, zaboravio si Memiju
Mozda nekad moras odluciti pokusati gurnuti nekog drugog kome ne bi morao vracati formu preko reprezentacije!
Mislim da i neće u baraž, jer će turci uzet 4 boda protiv Češke i Islanda.Elegant je napisao/la:Ja Holadniju ni u ludilu ne bih volio u barazu !
Veće šanse za baraž imamo mi nego Holanđani.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jaci jesmo i sa ovim igracima gdje neki nisu standardni od Walesa i to konkretno. Ljudi previse ovise o Bale-u. Ako je ovako neraspolozen kao danas onda to izgleda jako lose na terenu. Nasi igracu su talentovaniji tehnicki puno. Igraju puno ljepsi fudbal. Imamo jednog Dzeku koji je vrhunski napadac. Samo sve to pade u vodu zbog sramotne prve utakmice kao i igre bez ijednog napadaca. JadnoAlucard je napisao/la:Sad ćemo rasturiti Andoru pa će opet krenuti hvalospjevi i priče kako smo jaki, kako smo zemlja, a čim nam na megdan dođe neka ozbiljnija reprezentacija vratimo se surovoj stvarnosti...

Niko nece uzdizat ovo selekciju poslje poobjede nad Andorom. 95% raje zna da je i to trece mjesto pod velikim znakom pitanja.

Ako rezultat bude povoljan na poluvremenu pretpostavljam da će Djurić umjesto Džeke, Ogi umjesto Spahe i možda nekad oko 70te Ara umjesto Ibiševića.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pustite se supljih, nego dajte kakav stream da valja.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Nema Are jarane ni na klupi. Osim toga pametno bi bilo Anicicu dati bar 5 minuta da bude nas igrac. Da ne govorim o Vrancicu koji je zasluzio minimalno 45 minuta. Ne znam koji ce mu **** Spaha. Ako se nemoze za rezervnim stoperima dobiti Andora. Onda ne treba ni da se takmicimo.JonSnow je napisao/la:Ako rezultat bude povoljan na poluvremenu pretpostavljam da će Djurić umjesto Džeke, Ogi umjesto Spahe i možda nekad oko 70te Ara umjesto Ibiševića.
JackTheStripper je napisao/la:Pustite se supljih, nego dajte kakav stream da valja.
oblacno je napisao/la:Ako ko nema bht evo ja sam nasao ovde dosta linkova za bht pa da uzivamo bar u pobjedi http://www.netraja.net/p/sport.html
This time next year we'll be millionaires.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Momciluk je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Pustite se supljih, nego dajte kakav stream da valja.oblacno je napisao/la:Ako ko nema bht evo ja sam nasao ovde dosta linkova za bht pa da uzivamo bar u pobjedi http://www.netraja.net/p/sport.html
Hvala buraz ali mi ekran preplave popupovi. :/
Hebiga sad ce Spaha ispasti opet velik kad dobijemo Andoru, a protiv Belgije nigdje ga, kao u svakom važnom meču! Kad vidi da kola idu nizbrdo on prvi iskoči 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ovo mi nije jasno, mali je talentovan i siguran sam budućnost je naše repke i ako ga sad ne uguramo u vatru, prije kraja eventualnog baraža neće dobiti priliku. Čudna mu je postavka do bola, ali hajde vidjet ćemo šta će od ovog svega biti.Ajax je napisao/la:Nema Are jarane ni na klupi. Osim toga pametno bi bilo Anicicu dati bar 5 minuta da bude nas igrac. Da ne govorim o Vrancicu koji je zasluzio minimalno 45 minuta. Ne znam koji ce mu **** Spaha. Ako se nemoze za rezervnim stoperima dobiti Andora. Onda ne treba ni da se takmicimo.JonSnow je napisao/la:Ako rezultat bude povoljan na poluvremenu pretpostavljam da će Djurić umjesto Džeke, Ogi umjesto Spahe i možda nekad oko 70te Ara umjesto Ibiševića.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
http://www.realstreamunited.com/footbal ... video.htmlJackTheStripper je napisao/la:Hvala buraz ali mi ekran preplave popupovi. :/
Instaliraj adblock za svaki slučaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:http://www.realstreamunited.com/footbal ... video.htmlJackTheStripper je napisao/la:Hvala buraz ali mi ekran preplave popupovi. :/
Instaliraj adblock za svaki slučaj.
Hvala.

Pa možete li bar protiv Andore pustiti selektora da radi svoj posao, čovjek ima neke kombinacije koje želi da isproba i ova utakmica je odlična za to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ima li neko neki link za android
ja sam se davno halalio sa ovim ciklusom, i sad se spreman za kvalifikacije za SP u Rusiji 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se, ovo bi bila idealna utakmica za njega da udje u ekipu. Eno susjedi forsiraju Arinog saigraca iz Dinama Pjacu, zadnje dvije utakmice je u prvih 11.JonSnow je napisao/la:Ovo mi nije jasno, mali je talentovan i siguran sam budućnost je naše repke i ako ga sad ne uguramo u vatru, prije kraja eventualnog baraža neće dobiti priliku. Čudna mu je postavka do bola, ali hajde vidjet ćemo šta će od ovog svega biti.Ajax je napisao/la:Nema Are jarane ni na klupi. Osim toga pametno bi bilo Anicicu dati bar 5 minuta da bude nas igrac. Da ne govorim o Vrancicu koji je zasluzio minimalno 45 minuta. Ne znam koji ce mu **** Spaha. Ako se nemoze za rezervnim stoperima dobiti Andora. Onda ne treba ni da se takmicimo.JonSnow je napisao/la:Ako rezultat bude povoljan na poluvremenu pretpostavljam da će Djurić umjesto Džeke, Ogi umjesto Spahe i možda nekad oko 70te Ara umjesto Ibiševića.
I u te dvije utakmice su prosuli sve što su teškom mukom stekli, sad zavise od drugih.calcio je napisao/la:Slazem se, ovo bi bila idealna utakmica za njega da udje u ekipu. Eno susjedi forsiraju Arinog saigraca iz Dinama Pjacu, zadnje dvije utakmice je u prvih 11.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, jasmin10, katalinski, KrajinaKing, legendarnadruga, Sveti i 33 gosta.