A po cemu ti tvrdis da se wels nece vise nikad plasirati? Milan tarot na aparatima.delinjo je napisao/la:ma realno i ne zasluzujemo baraz,kad mi od ovakvog izraela 3 gola primimo,ljudi nisu pogled na gol imali,a jos zalosnija stvar da ovaj wales prvi u ovoj grupi,ekipa koja ce se plasirati sad i nikad vise ,jbg pisi propalo ...
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Re: Odg: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
I ja to kontam. Cuj Ibisevic, a Hodzic ubi.SamoZeljo je napisao/la:Sta ce mu Ibisevic? Ovo je bila dobra prilika da se isproba Hodzic ili Bajic.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma mi ionako moramo do kraja sve dobiti, a to se neće desiti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kod nas gol razlika -1, kod izraela +5. Mislim da je bitno nocas dobiti bar 5 razlike..jer ako budemo imali isti broj bodova ko izrael valjda se gleda gol razlika... Sretno Vedi i Dzeki nocas !!!
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mesa ko da se trudi nastaviti tamo gdje stala teleca glava,neke poteze ne razumijem al nikako ,al eto nek bude da on znaSamoZeljo je napisao/la:Sta ce mu Ibisevic? Ovo je bila dobra prilika da se isproba Hodzic ili Bajic.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zato sto moze odigrat tu poziciju, isproban je vec i u reprezentaciji na toj poziciji, solidan bio.rope11 je napisao/la:Sta ce Bicakcic u pm na beku?
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Gleda se medjusobni susretmuhamedhulk je napisao/la:Kod nas gol razlika -1, kod izraela +5. Mislim da je bitno nocas dobiti bar 5 razlike..jer ako budemo imali isti broj bodova ko izrael valjda se gleda gol razlika... Sretno Vedi i Dzeki nocas !!!))
Jadno i zalosno. Ako se gleda igracki kvalitet onda je prva Belgija. Pa onda Bosna pa tek onda Wales i ostali. Wales ima puno igraca u EPL posto se radi o ipak o ostrvskoj reprezentaciji. A ako cemo realno ovaj Wales osim Bale-a je ofanzivno i tehnicki punoo losiji od nase selekcije. Stvarno bruka i sramota da se moramo vaditi sada na kraju u zadnjim utakmicama. I onda je nazalost sve moguce pa i negativni rezultati. Linijski sudija nije sudio cisti penal u drugom poluvremenu - igru rukom. Naravno krivac za ovo sve su samo 2 poda iz prve 4 utakmice. I KATASTROFALNA taktika kao i izbor igraca protiv Kipra.
Sto se tice Andora ako je ovo stvarno prvih 11 isto lose. Moglo je to puno bolje.

Sto se tice Andora ako je ovo stvarno prvih 11 isto lose. Moglo je to puno bolje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 sep 2015, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma mogu uci kasnije ako zatreba. Iako smo i sa Vedom u startu sa igracem manje (moje misljenje).SamoZeljo je napisao/la:Sta ce mu Ibisevic? Ovo je bila dobra prilika da se isproba Hodzic ili Bajic.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
[youtube][/youtube]
Poželio sam baraž samo radi ove pjesme.
Wales - Izrael hmm 0 - 0 odgovara nam, koliko toliko. Izrael neće pobjediti Belgiju kući, nema šanse. Nadam se da će Kipar bar otkinuti bod/bodove Izraelu imam neku šuhvu.
Večeras trpamo ANdoru.
Džeko-Đurić izmjena u drugom pol
Vrančić Pjanić
Zec/Lulic sa Hajrovićem
Poželio sam baraž samo radi ove pjesme.

Wales - Izrael hmm 0 - 0 odgovara nam, koliko toliko. Izrael neće pobjediti Belgiju kući, nema šanse. Nadam se da će Kipar bar otkinuti bod/bodove Izraelu imam neku šuhvu.

Večeras trpamo ANdoru.

Džeko-Đurić izmjena u drugom pol
Vrančić Pjanić
Zec/Lulic sa Hajrovićem
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 06 sep 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Mozemo ih pumpat 100 razlike kad imaju bolji međusobni duel.muhamedhulk je napisao/la:Kod nas gol razlika -1, kod izraela +5. Mislim da je bitno nocas dobiti bar 5 razlike..jer ako budemo imali isti broj bodova ko izrael valjda se gleda gol razlika... Sretno Vedi i Dzeki nocas !!!))
Ljudi hocel biti ikakve sansse za baraz posto ovo **** evo se odbranise

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je ovo Spaho minutu sutnje jer smo ispali iz kombinacija xd
Nije tacno u ovim kvalifikacijama gol razlika ima prednost pa tek onda medjusobni duelianelkabvb je napisao/la:Gleda se medjusobni susretmuhamedhulk je napisao/la:Kod nas gol razlika -1, kod izraela +5. Mislim da je bitno nocas dobiti bar 5 razlike..jer ako budemo imali isti broj bodova ko izrael valjda se gleda gol razlika... Sretno Vedi i Dzeki nocas !!!))
Vjerovatno da mu vrati samopouzdanje pred pocetak novog posla sa Herthom. Jbg. I ja mislim da su Hodzic il Bajic trebali dobiti sansu.SamoZeljo je napisao/la:Sta ce mu Ibisevic? Ovo je bila dobra prilika da se isproba Hodzic ili Bajic.
shandrlike-tandrlike
Ne.sodaacm je napisao/la:Nije tacno u ovim kvalifikacijama gol razlika ima prednost pa tek onda medjusobni dueli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je Pape stavio Ibisevica ispred Hodžića i Bajica, ovdje bi se pjenilo i klelo sve od nanine samije do unucadi. Posto je ovaj frankestajn u pitanju, udure onda 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Goalgetter
- Kontakt:
Komicna je ova postavka na terenu, Bicakcic bek, zasto. 

Ja se sjecam da je samo protiv Argentine ono nesto malo odigrao na beku i bio bezvezan.Momciluk je napisao/la:Zato sto moze odigrat tu poziciju, isproban je vec i u reprezentaciji na toj poziciji, solidan bio.rope11 je napisao/la:Sta ce Bicakcic u pm na beku?
Uostalom, zar onaj Anicic nije bek?
Sta ovo na rezultatima pise da je na klupi Djuric, a Hodzica nema? Jel' to greska ili sta?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E drug nije to tacno..sodaacm je napisao/la:Nije tacno u ovim kvalifikacijama gol razlika ima prednost pa tek onda medjusobni duelianelkabvb je napisao/la:Gleda se medjusobni susretmuhamedhulk je napisao/la:Kod nas gol razlika -1, kod izraela +5. Mislim da je bitno nocas dobiti bar 5 razlike..jer ako budemo imali isti broj bodova ko izrael valjda se gleda gol razlika... Sretno Vedi i Dzeki nocas !!!))
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.