KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Samo bih da podsjetim da je ovo tema KK Partizan.
tako je tako...neko je prosao par na osnovu mog savjetaWilly je napisao/la:Samo bih da podsjetim da je ovo tema KK Partizan.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
pih...igrao 2 na Partizan ...zavrsi X....pa jbt zivot
'ajmo Partizan ...do pobijede !

'ajmo Partizan ...do pobijede !
A C A B !
Partizan ponovo igrao produžetak i izgubio. Ovo je bila više revijalna utakmica, rezultat u njoj nije nešto bitan. Bravo momci, ovo je bila sezona iz snova.
Samo da Bo sad ne ode.
Samo da Bo sad ne ode.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, kao što jaran @Willy kaže: "Sezona iz snova". Kup, NLB liga, final four Euroleague, još samo prvenstvo Srbije i to je to. Uživao sam gledajući Partizan ove sezone; gledajući Grobare...Jednostavno, obilježili su ovogodišnju Euroligu, a da ne spominjem King Konga Kecmana koji je nemogućim šutem donio i trofej NLB lige. Sve u svemu, job well done momci. Nadam se da će sljedeća sezona biti poput ove, mada je to teško, da ne kažem nemoguće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" " " $ & у ? " на $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ove godine Partizan je uz Barselonu bio jedini tim koji je imao srce i dusu, koji je imao TIM, gdje se uvijek znalo sta ko i kako radi, gdje se uvijek tacno znala svaka izmjena, apsolutno sve. Nije pocelo lahko porazi protiv Unikahe, pa nabijanje protiv Ritasa gore, ali utakmica koja je okrenula sezonu bila je protiv Olimpijakosa u Pioniru, tada je Partizan dobio, iako niko nije vjerovao u to, onda u Malagi, tada su igrali u najboljoj formi ove godine, pa onda Efes, pa Ritas, dosao je TOP 16, pobjeda u Atini i nad Barselonom sve bez MVP - a. Onda Zagreb i onda Bercy, nazalost malo im je falilo, malo iskustva, jos jedan kvalitetan igrac, da je kojim slucajem bio neko iz trolista TNT, kazem hipoteticki Partizan bi vjerovatno okrenuo ovo. Sada je najbitnije da ostane Jan, Aleks, i pokusati privoliti makar jednog Amerikanca da ostane, Bo - vrlo tesko, jer ce da ide na ljetnu ligu, a onda ako nista u nekom od TOP 8 klubova Eurolige ugovor, ja tipujem Makabi, jer ce da otjera Perkinsa i Visnjievskog, a poznato je da "crnci" iz Partizana odlaze u Makabi. I Kecman ce vjerovatno negdje da ode vani da pokusa da uzme koji euro jos. Rasic i Milosevic vjerovatno ce Dule da ih se rijesi, Rasica malo teze jer ima ugovor, a Strahinja postaje Crnogorac, logicna opcija u Buducnost kod Radonjica. Nejasna je situacija oko Vranesa, uspon Partizana pocinje sa njegovim dolaskom, nije bio kljucni ali ove godine je strasno napredovao, najbolje se to vidjelo kada je Aleks bio out. Ali ako ostane Jan, Aleks, jedan od Amerikanaca, plus jedan povratnik u Partizan, Djekic i Mitrovic iduce godine potpuno druga prica, Partizan ce itekako da bude opasan. Dule ima ambiciju da osvoji Euroligu i to ce ja sam uvjeren da osvoji.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
" $ $ " - $ А ? за ?. ?, $ " " успјеха " $ " $ је " & ? " ? са 10 пута " &, " паре " ? ? у ',& $ - " " $ се $ са & ?.
по " то је $, ? % %, & је & је
е % %. зна ? се & - " ове $ " за / тренера?
"" ПУТ ""
U kuloarima se sapce da Bo Mekkejleb vrlo vjerovatno ostaje, Partizan dobija generalnog sponzora, vjerovatno ce to da bude Dunav osiguranje....Ako ovako bude Partizan se gleda dogodine u torinu

Plus Kecman vjerovatno ostaje, poslije Nene Markovica igrac koji ima tu eleganciju istu...Imaju i svi ostali, ali meni se jako svidja taj nacin igre
..

Plus Kecman vjerovatno ostaje, poslije Nene Markovica igrac koji ima tu eleganciju istu...Imaju i svi ostali, ali meni se jako svidja taj nacin igre

Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 11 maj 2010, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
izvini što pitam, al šta to praktično znači?" je napisao/la:" $ $ " - $ А ? за ?. ?, $ " " успјеха " $ " $ је " & ? " ? са 10 пута " &, " паре " ? ? у ',& $ - " " $ се $ са & ?.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Takav je slučaj i sa Cibonom. Žele u Euroligi imati ekipe iz Njemačke, Španije, Italije, ali koje su financijski moćne.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
$, у праву ", " " ово $ ¥Bijeljinac je napisao/la:Tim draze kad iz sezone u sezonu ostavljaju iza sebe kojekakve Fenerbahcee, Rome, Zalgirise, Unikahe i ostalu kosarkasku boraniju." je napisao/la:" $ $ " - $ А ? за ?. ?, $ " " успјеха " $ " $ је " & ? " ? са 10 пута " &, " паре " ? ? у ',& $ - " " $ се $ са & ?.
А ? " $ " загарантовано " у ? у $ " $, $ & ? - " у $ ". $ " се $ А ? & је $ ? " пуно ? на " " $ су " ' ?.teferič je napisao/la: izvini što pitam, al šta to praktično znači?
& % ¥ ?, " је ? " са ", јер " " ? ? " ? " & ? " &, & $...
? &, " са 10 пута " & & $ $ те & " " " А ?

"" ПУТ ""
а % је са " " ??neno#4 je napisao/la:U kuloarima se sapce da Bo Mekkejleb vrlo vjerovatno ostaje, Partizan dobija generalnog sponzora, vjerovatno ce to da bude Dunav osiguranje....Ako ovako bude Partizan se gleda dogodine u torinu![]()
![]()
![]()
Plus Kecman vjerovatno ostaje, poslije Nene Markovica igrac koji ima tu eleganciju istu...Imaju i svi ostali, ali meni se jako svidja taj nacin igre![]()
..
"" ПУТ ""
Vesely kad je otkazao draft je rekao da ce ostati i sljedecu sezonu kod Duleta da se jos usavrsi." je napisao/la:а % је са " " ??neno#4 je napisao/la:U kuloarima se sapce da Bo Mekkejleb vrlo vjerovatno ostaje, Partizan dobija generalnog sponzora, vjerovatno ce to da bude Dunav osiguranje....Ako ovako bude Partizan se gleda dogodine u torinu![]()
![]()
![]()
Plus Kecman vjerovatno ostaje, poslije Nene Markovica igrac koji ima tu eleganciju istu...Imaju i svi ostali, ali meni se jako svidja taj nacin igre![]()
..
A Maric ima jos dvije godine ugovora ja mislim, tako da ako ga budu prodavali to ce biti milionski iznos
е па $ супер, % & $ тог спонзора " $ % & ? ¥, ? " $ $ $ се & за топ 4The Game je napisao/la:Vesely kad je otkazao draft je rekao da ce ostati i sljedecu sezonu kod Duleta da se jos usavrsi." je napisao/la:а % је са " " ??neno#4 je napisao/la:U kuloarima se sapce da Bo Mekkejleb vrlo vjerovatno ostaje, Partizan dobija generalnog sponzora, vjerovatno ce to da bude Dunav osiguranje....Ako ovako bude Partizan se gleda dogodine u torinu![]()
![]()
![]()
..
A Maric ima jos dvije godine ugovora ja mislim, tako da ako ga budu prodavali to ce biti milionski iznos
"" ПУТ ""
Kada bi doveli Kleizu harali bi Evropom. 

I Langdona, Siskauskasa, Papalukasa....I jos ostaleWilly je napisao/la:Kada bi doveli Kleizu harali bi Evropom.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Opet Kecman
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bo i Roberts ne ostaju....
Veseli i Maric su tu sigurno dok MIljenovic tesko da ce u Partizan
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
nesto slicno je bilo i za Baneta pa je dosaoBrigateBL je napisao/la:Bo i Roberts ne ostaju....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.