Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 18:41

Ma nema od tog hljeba ništa. Nemoj se previše uzdati ni u one postove na Barcinoj temi. Zamisli da Real proda nekog od trojca Kaka, Benzema, Alonso(ne brojim ROnalda, jer je ova trojka zakazala)? Preplaćeni su, nisu ispunili očekivanja, ali ne vjerujem da će ove sezone odlepršati. E takva situacija je i sa Ibrom. Svakako je bolje i za Juventus da se okrenu nekom drugom, jer ovdje sigurno nemaju prolaska. Uostlaom, dobiće jednog igrača Barce, dosta im je to. :D
Što se tiče Gilla(Alberto Gilardinho, ako se ne varam), šta da ti kažem. Imali su jednog takvog(Inzaghi) koji je bio više nego odličan u dresu Juventusa.
Pazzini ne vjerujem da će sad napustiti Sampdoriu, kada su na korak od CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 maj 2010, 19:14

Cassana ili Zaratea dovest,plus Kjaer to bi bilo za pocetak :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 19:18

Juve je katastrofa ove sezone. Mislim da nikad nisu bili losiji odkad postoje. Ako vam Sampa proda Cassana i nedovede neko pojacanje nevjerujem da ce ovako igrat iduce sezone. Tako da ako neizganja neku kvalitetu nece vam ga ni prodavat valjda. Juve treba ekstra osvjezenje, krenuvsi od igraca do uprave, zao mi je da takav klub propada, pada u očaj. Podsjeca me na Borussiju Dortmund koja je harala u devedesetim, sada je se jedva plasirala u Evropu a u posljednjim sezonama nista znacajno nisu napravili. Netreba zaboraviti da je posljednji trofej Juve-a sampion Serije B, vrijeme je za promjene!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 maj 2010, 19:36

Ne vjerujem da ce im Sampa prodat Cassana, pogotovo ako se plasiraju u LP, izglednije je da im dodje G. Rossi, pa i Zarate, mada ako vam dodje Benitez za trenera, ne gine vam dolazak i Kuyta :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 maj 2010, 19:59

Dzeko
Benzma/Higuain
Cassano

Hamsik
Candreva
Aquilani
De Jong

De Wiel (Ajax)
Kjær
Kolarov

Jest, da je previse ali valjda je jasno Upravi da nam je potrebno najmanje 6-7 novih igraca. Sa ovim milionima sto smo dobili, i prodajom polovine igraca (nadam se) mislim da bi se nesto moglo i uraditi. Pa neka proberu kojeg od ovih :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 20:18

Adinjo je napisao/la:Dzeko
Benzma/Higuain
Cassano

Hamsik
Candreva
Aquilani
De Jong

De Wiel (Ajax)
Kjær
Kolarov
zeleni su koliko toliko moguci.. ostalo je samo fantazija.. na svijetu ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi Hamsik dosao u Juve, ali to je nemoguca misija.. Pazza sam naveo kao primjera, da, Rossi je puno blize Juventusu i moguce je da ce on ili Zarate ciniti drustvo Dzeki.. mislim da ovih 80m otpada danas i da ce se cifra prositi za jedno 40-50m.. treba kompletni remont..ako dodje Benitez tada ce Dzeko i Zarate doci 100% i ovako ce izgledati

Giovinco - Dzeko -Zarate
Marchisio - Melo -Candreva
Criscito - Kjaer - Chiellini - Caceres
Buffon

100%.. uvjeren sam.. i time bi Diego izgubio mjesto u timu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 20:27

Mi ćemo se opet "zakačiti".
Svaki trener će furati svoje, dakle sa Benitezom će doći, siguran sam, (barem) 2 Španca. E, znaš šta se dešava Špancima u Italiji, tako da...Ne moram ti navoditi primjere onih koji su igrali u Primeri, pa se sj*bali u Claciou. Također, mislim da Diego sasvim sigurno neće izgubiti mjesto u prvih 11, ali Giovinca tamo neće biti. Nebitno koliko ga neko voli ili nešto, Diego je mnogo važniji, bolji, iskusniji igrač od Giovinca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 20:29

taj tim gore iznad ne bi ni u ligu sampiona otiso.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 09 maj 2010, 20:30

prvo jel igra juve od iduce godine europsku ligu posto je napoli ispred njih :?: :?: :?:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 20:33

jesam ga gore usarenio.. sve za Italiju :mrgreen:

neka dodju.. samo neka odabere dobre, neka nam ne dovodi levate.. a za Giovinca sam siguran.. zasto? zato sto Giovinco igra na krilu, zato sto je jako ofanzivno orjentisan, ima brzinu, prodoran, zna driblati.. zato mislim.. sve zavisi kojom ce taktikom igrati Rafa, jer on u Liverpoolu nema trequatriste vec krila.. tako da Diego gubi mjesto ili da igra na krilu.. ali vidjet cemo prvo ko ce biti trener.. pa dalje ce biti po starom..

- @Bavarac, da igra.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 20:35

@ Daffy

Kad već "normalno" pričamo, makar da ne oslijepim dok čitam tvoje postove. :mrgreen:

Kako god da okreneš, Diego, ako ništa, onda barem zbog uloženog novca, ima prednost u odnosu na Giovinca. Da je Sebastian igrao ovu sezonu, možda bi nešto i bilo, no taj lik nije odigrao utakmicu kako treba, tako da...Rekao bih da je on čak i na izlaznim vratima Juventusa.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 maj 2010, 20:36

Ja mislim da idemo na kvalifikacije, ako se ne varam.

Nisam bas upoznat kako to hoda u Europa Ligi. :?: :?:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 20:40

ne idete nigdje.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 maj 2010, 20:43

s obzirom da su roma i inter igrali finale kupa juve dobija to mjesto za europsku ligu, a idu kroz kvalifikacije isto onako ko sto smo mi ove sezone
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 maj 2010, 20:44

idemo u Euro ligu Roma-Inter finale kupa Oni idu u Lp.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 20:44

to nisam znao, hvala.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 20:45

hehe Monolog moras trpiti Italiju.. :mrgreen: Diego jeste placan skupo, ali time bi onda morao igrati na krilu.. i Aquilani je placen od Beniteza 20-ak miliona pa opet je sjedio na klupi dosta vremena.. Gio ce ostati u Juventusu.. ako Rafa dodje sigurno ce pricati sa Sebom jer sljepac vidi da je ovo jedan od boljih igraca.. iako mu godine ne idu na ruku.. Juve ide u kvalifikacije za Europa Ligu.. dobro je zato sto ce Dzeko biti vjerovatno prvi strijelac..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 maj 2010, 20:48

Evil Genius je napisao/la:s obzirom da su roma i inter igrali finale kupa juve dobija to mjesto za europsku ligu, a idu kroz kvalifikacije isto onako ko sto smo mi ove sezone
Znaci tacno je da idemo kroz kvalifikacije. Jbg, to je odma posle SP, jos ako azzurri budu dogurali daleko, a s obzirom da ima juventina puno u trupi, onda ce nam se igraci vratiti sa puno umora. Bice povuci a bogami i potegni. :evil:

Ja se onda nadam debaklu azzurra :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 20:50

neka!!! neka poginu dok ne naprave prave rezultate!! nisu zasluzili odmor osim Chiellinija, a i neka se uigraju!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2010, 21:10

jedina dobra stvar je moguci duel sarajeva i juventusa :lol: :lol:

naravno da sarajevo dodje do 4 kola jer juventus tek od 4. kola igra i da ga izvuce:D onda bi i halalio ovu sezonu nekako :lol: :lol:

Joj patnje :roll: :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.