Evo SK2 u HD-u, upalite i uživajte i naravno navijajte za walesX31987 je napisao/la:Nabacite nam linkove za Wels - Izrael.

acestream://9a8e47682ff51a0ee4413fcbd9307593aa1986c4

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo SK2 u HD-u, upalite i uživajte i naravno navijajte za walesX31987 je napisao/la:Nabacite nam linkove za Wels - Izrael.
JoseMourinho je napisao/la:Evo SK2 u HD-u, upalite i uživajte i naravno navijajte za walesX31987 je napisao/la:Nabacite nam linkove za Wels - Izrael.
acestream://9a8e47682ff51a0ee4413fcbd9307593aa1986c4
Jednim okom fudbal, drugim okom kosarku.Captain4 je napisao/la:Jedno pitanje za sve vas , da li gledate večeras košarku ili fudbal? Ja ću prvo poluvrijeme fudbal , drugo košarku
Fudbal na velikom TV a košarka na malom i oboje pratit a na monitoru naći Hrvatsku i GrčuCaptain4 je napisao/la:Jedno pitanje za sve vas , da li gledate večeras košarku ili fudbal? Ja ću prvo poluvrijeme fudbal , drugo košarku
Zar je neko sumnjao da ce prebacit u njizu brzinu ? Oni danas ovjeravaju plasman.SjeverniVjetar je napisao/la:Wales s najjacim timom danas
KenoRob je napisao/la:mozel neki dobar link? kako se gleda ovaj gore acestream...meni ne moze
Samo instalirate acestream.org i kliknete na onaj link i otvork vam u playeru SK u HD-uElegant je napisao/la:Ima li stream ?
Ja se već počeo radovat ..evybih je napisao/la:sta promasi Vels..
Gledam i ne vejerujem, Izrael nam konkurencija u pm....Husika je napisao/la:U 18h "igramo" najvazniju utakmicu kvalifikacija...
Oj Safete oj !!!
pa ja, mi igramo malteneaqarius je napisao/la:Pa koliko strepim gledajući Wels kao da mi najrođeniji igraju....već počeo paničiti 20 min.a još bez golova
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 25 gostiju.