FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mujić, Krpić, Mehidić, Kiso, Sarić svi izgubili mjesto u 11, a bili starteri prosle sezone. Neki svojim izletom iz tima, drugi nekvalitetom i bubicama 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Saric mi je fascinantan igrac...ubi na treningu, udje protiv Viteza i okrene tekmu skroz, poveze igru, ma super odigra na sredini..i onda imas utakmica kao recimo protiv Celika, ili od prosle sezone kad frajer ima totalni blackout- ne postoji na terenu
za Kisu sam siguran da ce imati ulogu i ove sezone...dok je ovu trojicu suvisno spominjati haha, da bar jedan od njih igra bilo sta ja bih sad bio spokojan covjek
..ne trazimo valjda opuno, jedan, samo jedan da pocne igrat fudbala
za Kisu sam siguran da ce imati ulogu i ove sezone...dok je ovu trojicu suvisno spominjati haha, da bar jedan od njih igra bilo sta ja bih sad bio spokojan covjek

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da ih kako mogu spojiti u jednog
meni je žao samo Mujića što ne igra, zbog onog njegovog ugovora od 4 godine.
Sarić i Kiso odlično pokriće

Sarić i Kiso odlično pokriće
@sloboda72 O kojoj defanzivi i pomoci u odbrani Govedarice pricas? Kad bi njegovu defanzivu mjerili od 1-10 dobio bi nulu realno. Prvo sto ne zna se postavit u odbrani a drugo nema ni naviku da se vraca. Predlozio bih ti da malo bolje gledas treninge ako vec ides na iste. Bez uvrede. 

O kojoj defanzivi da ne pricas. Ko koj prodje po toj strani i po kojoj strani Sloboda napada. Vi izgleda svi fudbal gledate iz nekog svog ugla...solar je napisao/la:@sloboda72 O kojoj defanzivi i pomoci u odbrani Govedarice pricas? Kad bi njegovu defanzivu mjerili od 1-10 dobio bi nulu realno. Prvo sto ne zna se postavit u odbrani a drugo nema ni naviku da se vraca. Predlozio bih ti da malo bolje gledas treninge ako vec ides na iste. Bez uvrede.
Niko, niko, samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Što je najjače @sloboda72 je u pravu 90% toga što je napisao, barem iz nekog mog gledišta. Nismo nikada imali krila koja toliko pomažu odbrani, niti smo mi navikli igrati sa krilima pa nam sve ovo izgleda neobično. Meni ovo super izgleda za sada, a čini mi se da je Miljan taj koji će proraditi što se golova tiče. Odličan je igrač. O Veselom ne treba puno trošiti riječi, taj u defanzivi odradi barem isto posla kao i Efendić. I @sloboda72, šta im imaš objašnjavat šta se dešavalo na strani s pojedinim igračima kad to qrcem nije mrdnulo dalje od Tušnja. Potpuno si u pravu za sve napisano osim za ovo što kaže @ultrasstyle; mislim da moramo imati jedno ubojitije "krilo", a to je, po mom mišljenju Mujić.. Šta se dešava sa njim teško je reći...katarakta je napisao/la:O kojoj defanzivi da ne pricas. Ko koj prodje po toj strani i po kojoj strani Sloboda napada. Vi izgleda svi fudbal gledate iz nekog svog ugla...solar je napisao/la:@sloboda72 O kojoj defanzivi i pomoci u odbrani Govedarice pricas? Kad bi njegovu defanzivu mjerili od 1-10 dobio bi nulu realno. Prvo sto ne zna se postavit u odbrani a drugo nema ni naviku da se vraca. Predlozio bih ti da malo bolje gledas treninge ako vec ides na iste. Bez uvrede.
Btw, po pobjedu protiv fenjeraša!

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pitate sta se desava sa Mujica a ja zaista ne vidim da je on dobio neku sansu ove sezone ..jednostavno Husref prsle godine je tako zaspostavljao Ahmetovica jer nije bio spreman, a sad ovog i to je tako ...steta je sto eto taj jos jedan kao Jasko ili barem Bilbija nisu sletili ali i sa ovim treba biti prezadovoljan..ebi majku ja vas citam pa mi kao da smo na dnu tabele 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Veselinovic se vraca i pomaze Efendicu u to radi veoma dobro, ali Govedarica ni blizu kao sto bi trebalo.katarakta je napisao/la:O kojoj defanzivi da ne pricas. Ko koj prodje po toj strani i po kojoj strani Sloboda napada. Vi izgleda svi fudbal gledate iz nekog svog ugla...solar je napisao/la:@sloboda72 O kojoj defanzivi i pomoci u odbrani Govedarice pricas? Kad bi njegovu defanzivu mjerili od 1-10 dobio bi nulu realno. Prvo sto ne zna se postavit u odbrani a drugo nema ni naviku da se vraca. Predlozio bih ti da malo bolje gledas treninge ako vec ides na iste. Bez uvrede.
Možda ima takav zadatak, jer i Husref zna kapacitet Efendića i kolika je nužda da mu neko pomaže.solar je napisao/la:Veselinovic se vraca i pomaze Efendicu u to radi veoma dobro, ali Govedarica ni blizu kao sto bi trebalo.katarakta je napisao/la:O kojoj defanzivi da ne pricas. Ko koj prodje po toj strani i po kojoj strani Sloboda napada. Vi izgleda svi fudbal gledate iz nekog svog ugla...solar je napisao/la:@sloboda72 O kojoj defanzivi i pomoci u odbrani Govedarice pricas? Kad bi njegovu defanzivu mjerili od 1-10 dobio bi nulu realno. Prvo sto ne zna se postavit u odbrani a drugo nema ni naviku da se vraca. Predlozio bih ti da malo bolje gledas treninge ako vec ides na iste. Bez uvrede.
Druze ba, sta djeca znaju sta je fudbal i cemu sluze treninzi....njima je Sok i njegova taktika bila parametar svega....koji ce nam qurac Govedarica i njemu slicni.....i rekreativci znaju dati gol na terminu.sloboda72 je napisao/la:Neki dan Govedarica na treningu zabi tri gola.Neću sad otkriti sa koje pozicije.Pa kada je šutnuo i to desnim nogom Borcu, Ahmetović je zabio nakon što je golman odbio loptu.Brz igrač poput Veselinovića je rijetkost u PL.Vidio si šta uradi u Bijeljini prije Ahmetovog gola.Na stranu ispomoć u fazi odbrane od strane obojice.Recite brate otvoreno treba otjerati Govedaricu i Veselinovića a dovesti Bekića i Mešanovića i igrati 4-3-3.Bekić ni Mešanović nisu momci koji mrdaju dupe kad se treba brzo vraćati natrag.Za njih neko mora crknuti trčeći.Jedino da igramo 7-0 -3 ,pa nabi "majstorima" gore, nek to oni lagano riješe.AKO SE MI NA TUŠNJU NISMO NAGLEDALI UTAKMICA"IZBI NABI", NIJE NIKO.
p.s. Svaki igrač koji može asistirati za gol je opasan po gol.
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakav Mesanovic, meni se uopste nije svidjalo ovo sto je odigrao u Zrinjskom. Bekica Am bih doveo da bude prilika..
A sto se tice Govedarice i Veselinovica ja sam zadovoljan, dosta rade i ofanzivno i defanzivno. Previse se trose, a uz to nisu domaci igraci, a kao da jesu igraju.
Ono sto moraju popraviti je koncentracija i realizacija. A generalno mislim da nam daju jednu novu dimenziju i da su dosta problematicni za protivnike..
A sto se tice Govedarice i Veselinovica ja sam zadovoljan, dosta rade i ofanzivno i defanzivno. Previse se trose, a uz to nisu domaci igraci, a kao da jesu igraju.
Ono sto moraju popraviti je koncentracija i realizacija. A generalno mislim da nam daju jednu novu dimenziju i da su dosta problematicni za protivnike..
Hoce li biti na nekom programu prenos sa sugavice ???
Mi bi trebali igrati kao Barcelona po nekom mom skromnom misljenju.....samo ne znam ko ce to platiti.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Porede se Veselinović i Govedarica. Veselinović igra na strani sa Efendićem, a Govedarica sa Ivetićem. Koliko napada tokom utakmice ide po lijevoj, a koliko po desnoj? Koliko golova smo primili po lijevoj, a koliko po desnoj? Ako već ljudi forsiraju našu desnu stranu is ilom prilika natjeraju Musemića da Veselom da zadatak da se vrati i pomogne Efeu, zašto da se Govedarica vraća do 16m. Po meni bespotrebno trošenje.
Nekad imam osjećaj da tražimo od fudbalera da budu kao oni U Čelziju, Sitiju, Barseloni, Realu...da jesu takvi, ne bi sigurno ganjali se za nekoliko hiljadica u SLobodi, bili bi negdje drugo. Kad Škahić počne igrat i kad postanemo sigurniji na toj našoj desnoj strani i kad Veseli bude malo rasterećeniji što se tiče defanzive, tad će on doći još više do izražaja, a i svi ostali. U ovoj hebenoj PL svaka ekipa ima igrača koji može probit po ovoj našoj desnoj strani.
Opušteno ljudi, Musemić prošeta sa pomoćnicima nakon treninga nekoliko krugova po terenu, i dobro rastabire o svakom igrači gdje je, šta je s njim, kako da unaprijede igru, itd. i itb.
Nekad imam osjećaj da tražimo od fudbalera da budu kao oni U Čelziju, Sitiju, Barseloni, Realu...da jesu takvi, ne bi sigurno ganjali se za nekoliko hiljadica u SLobodi, bili bi negdje drugo. Kad Škahić počne igrat i kad postanemo sigurniji na toj našoj desnoj strani i kad Veseli bude malo rasterećeniji što se tiče defanzive, tad će on doći još više do izražaja, a i svi ostali. U ovoj hebenoj PL svaka ekipa ima igrača koji može probit po ovoj našoj desnoj strani.
Opušteno ljudi, Musemić prošeta sa pomoćnicima nakon treninga nekoliko krugova po terenu, i dobro rastabire o svakom igrači gdje je, šta je s njim, kako da unaprijede igru, itd. i itb.
Drago mi pravo cuti,zakotrljala se opet prica oko nase Svetinje.Raja prica o tekmi sa seljom ko da na Tusnju igramo,idemo samo jako tuzlanski,hebo vas vise negative 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
strašno me nerviraju mreže na stadionu Tušanj, kakve veze ima plava boja sa Slobodom
ako ne vrate crvene uskoro, kontam da više i ne idem na tekme
ako ne vrate crvene uskoro, kontam da više i ne idem na tekme
Već dugo hoću da napišem nešto vezano za portal. Sad kad se listaju vijesti klikom na dugme "PRETHODNA" dobijamo novije vijesti, a klikom na "SLJEDEĆA" dobijamo stare vijesti. Što se to ne promijeni, logičnije bi bilo 

- Beduin
- Kontakt:
Starci, okanite se vise tog ishabanog prozivanja "sta DJECA znaju"... prvo, niti poznajete vecinu forumasa niti ste kadri komentarisati necije znanje i iskustvo... posto sam indirektno ja prozvan, prosvijetlit cu te: niti sam neki adolescenat, niti sam neko ko je operisan od fudbala, cak sta vise, odrastao sam na Tusnju i igrao u mladjim selekcijama Slobode, zatim igrao u starijoj selekciji jednog drugog kluba, i odlicno poznajem fudbal, treninge, termine, i smatran sam velikim talentom koji nije imao uslove da ozbiljnije trenira i forsira se u Slobodi kada je narocito bilo izrazeno forsiranje pojedinaca...Skver je napisao/la:Druze ba, sta djeca znaju sta je fudbal i cemu sluze treninzi....njima je Sok i njegova taktika bila parametar svega....koji ce nam qurac Govedarica i njemu slicni.....i rekreativci znaju dati gol na terminu.sloboda72 je napisao/la:Neki dan Govedarica na treningu zabi tri gola.Neću sad otkriti sa koje pozicije.Pa kada je šutnuo i to desnim nogom Borcu, Ahmetović je zabio nakon što je golman odbio loptu.Brz igrač poput Veselinovića je rijetkost u PL.Vidio si šta uradi u Bijeljini prije Ahmetovog gola.Na stranu ispomoć u fazi odbrane od strane obojice.Recite brate otvoreno treba otjerati Govedaricu i Veselinovića a dovesti Bekića i Mešanovića i igrati 4-3-3.Bekić ni Mešanović nisu momci koji mrdaju dupe kad se treba brzo vraćati natrag.Za njih neko mora crknuti trčeći.Jedino da igramo 7-0 -3 ,pa nabi "majstorima" gore, nek to oni lagano riješe.AKO SE MI NA TUŠNJU NISMO NAGLEDALI UTAKMICA"IZBI NABI", NIJE NIKO.
p.s. Svaki igrač koji može asistirati za gol je opasan po gol.
Zato ne smatrajte nuzno samo sebe znalcima, jer i drugi znaju. Cak i to za rekreaciju si, valjda, trebao skontati kao zayebanciju...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
trete,mrte svi u dolinu mumijevih

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.