EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Chinaglia » 06 sep 2015, 14:14

Wales sazrio kao ekipa :urnebes:

ljudi su tu gdje jesu zahvaljujući prije svega Safetu Sušiću, a zatim i Bejliju, oni su kita od ekipe, a cionisti još veća

da nismo imali debila na klupi, oni bi se borili za baraž sa cionistima, a u istom bi vjerovatno i ispali

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 06 sep 2015, 14:16

Chinaglia je napisao/la:Wales sazrio kao ekipa :urnebes:

ljudi su tu gdje jesu zahvaljujući prije svega Safetu Sušiću, a zatim i Bejliju, oni su kita od ekipe, a cionisti još veća

da nismo imali debila na klupi, oni bi se borili za baraž sa cionistima, a u istom bi vjerovatno i ispali
Eto da nije bio Susic i da smo pobijedili gore sad bi oni imali 16 bodova.. i kako bi se oni borili za baraz de mi objasni molim te. Ili bi neki drugi trener uticao na njihove ostale rezultate?
This time next year we'll be millionaires.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 06 sep 2015, 14:19

Momciluk je napisao/la:

Eto da nije bio Susic i da smo pobijedili gore sad bi oni imali 16 bodova.. i kako bi se oni borili za baraz de mi objasni molim te. Ili bi neki drugi trener uticao na njihove ostale rezultate?
Zaboravio si nas poraz protiv kipra i izraela.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 sep 2015, 14:19

fulaš poentu, ako ne kontaš, onda me nemoj citirat'

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 sep 2015, 14:20

Fidelis je napisao/la:Sve sto nam ostaje je uzdati se u cast Welsa i da ce stvarno pokazati da nisu slucajno na prvom mjestu.
Ponavljam,ne mislim da je Wels inace nesto pretjerano puno bolja reprezentacija od Izraela ali hajde,neka samo nastave trend iz ovih kvalifikacija.
Ma, mi se moramo samo uzdati da ce i danas pokazati ono sto sto pokazuju cijele kvalifikacije. Oni ovo vide kao neko finale, i zele sto prije da obezbjede plasman. Ljudi nemaju poraza cijele kvale.... svaka im cast. :salut:
Donnie Darko je napisao/la:Izrael je smiješna ekipa, realno. Nisu čak ni prosjek. Jedini način da Wales ne pobjedi ovu utakmicu je da im se desi ono što se nama desilo na kraju prošlih kvalifikacija. Odnosno da se prepadnu kada shvate šta znači ta pobjeda za njih. Što je vrlo moguće sa obzirom da su jedna malena reprezentacija na putu na napravi najveći uspjeh u historiji.

Ma, Izrael je odron. Pa, najbolje se to vidjelo u Zenici kad su uspjeli da prokockaju prednost za dvije minute i to u najgorem momentu. Imaju dvije pobjede nad Andorom, golman ih spasavao na Kipru i ona utakmica gdje im se naguzila ekipa bez trenera i napadaca (ne zelim da se sjecam te noci :puke: ).

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2015, 14:22

Wales je uspio iz dva meca uzeti 4 boda od Belgije. Zasluzeno prvi. Zalim samo sto ih mi nismo dobili u Cardiffu, a imali smo nekoliko dobrih sansi da dodjemo u vodstvo, ali je Hennesey bio sjajan.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 06 sep 2015, 14:27

mrjasmin je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:

Zaboravio si nas poraz protiv kipra i izraela.....
Bez obzira i dalje bi imali 4 boda vise od Izraela i ne vidim tu neku borbu za baraz a i mi bi bili i dalje iza njih..
Zapravo ne 4, ako racunas nasu pobjedu protiv Izraela da tu nije bio pape oni bi imali 8 bodova..
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 06 sep 2015, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 06 sep 2015, 14:28

rope11 je napisao/la:Ne znam zasto imam neki odvratan osjecaj da ce popusiti, ali svim srcem uz Vels danas. :bih:

Ono zadnje kolo neka se Dzeko i Pjanic dogovore sa Radjom i Kompanijem da se ne opustaju protiv izraelaca, bas imam osjecaj da bi nam mogli izaci u susret. :mrgreen:
I Beg sa Hazardom i Mume sa Lukakuom.Ta cetvorica nek zapnu dovoljna su za pobjedu :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 sep 2015, 14:34

Fidelis je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Ne znam zasto imam neki odvratan osjecaj da ce popusiti, ali svim srcem uz Vels danas. :bih:

Ono zadnje kolo neka se Dzeko i Pjanic dogovore sa Radjom i Kompanijem da se ne opustaju protiv izraelaca, bas imam osjecaj da bi nam mogli izaci u susret. :mrgreen:
I Beg sa Hazardom i Mume sa Lukakuom.Ta cetvorica nek zapnu dovoljna su za pobjedu :mrgreen:
Zaboravio si i Kurtoju sa Begom. :mrgreen:

Postali smo bratske ekipe, svak' svakoga zna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 06 sep 2015, 14:39

rope11 je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:

Zaboravio si i Kurtoju sa Begom. :mrgreen:

Postali smo bratske ekipe, svak' svakoga zna.
I Miralas i Mume :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2015, 14:41

slika

Wilmots i Kolasinac takodjer :D (Wilmots legenda Schalkea)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 06 sep 2015, 14:42

Ma ima da grizu Belgijanci u zadnjem kolu ko da im za prolaza treba :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2015, 14:44

Svi smo mi Wales. Ko ne skače mrzi Wales hej, hej ,hej :mrgreen:

Hajde Bale dadni ga danas pa makar i Barci ti dao 5 golova :pray: Mogao bi Wales biti nama vrlo draga repka ali isto tako i vrlo omražena :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 sep 2015, 14:45

Goalgetter je napisao/la:Wales je uspio iz dva meca uzeti 4 boda od Belgije. Zasluzeno prvi. Zalim samo sto ih mi nismo dobili u Cardiffu, a imali smo nekoliko dobrih sansi da dodjemo u vodstvo, ali je Hennesey bio sjajan.
Mogli smo mi i onaj bod izgubit da nas Begović nije blagoslovio u zadnjim minutama :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 sep 2015, 14:46

Nek prvo jaran Bale odradi posao kako treba, ljubi ga majka u onaj lijepi rajf :D Onda možemo razmišljati o ostalim jaranima... :bih:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 sep 2015, 14:49

DragonGirl je napisao/la:Nek prvo jaran Bale odradi posao kako treba, ljubi ga majka u onaj lijepi rajf :D Onda možemo razmišljati o ostalim jaranima... :bih:
Ako ih Bale rastavi danas, ljubit' ću ga ja gdje god hoće :D :bih:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 06 sep 2015, 14:49

Evo cekam rucak i lagano na utakmicu ali nije mi nasa utakmica ni na kraj pameti,samo razmisljam o Welsu.
Ne daj Boze kakavog belaja u toj utakmici bojim se majkemi za herc,vec me hvata panika :pray:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2015, 14:49

Goalgetter je napisao/la:Wales je uspio iz dva meca uzeti 4 boda od Belgije. Zasluzeno prvi. Zalim samo sto ih mi nismo dobili u Cardiffu, a imali smo nekoliko dobrih sansi da dodjemo u vodstvo, ali je Hennesey bio sjajan.
Ma zdrava ekipa, sve im se poklopilo, kao nama u proslim kvalama. Odigrali su strasne kvalifikacije. Ne ocekujem da to trivijalci tipa Chinaglia razumiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 sep 2015, 14:51

Fidelis je napisao/la:Evo cekam rucak i lagano na utakmicu ali nije mi nasa utakmica ni na kraj pameti,samo razmisljam o Welsu.
Ne daj Boze kakavog belaja u toj utakmici bojim se majkemi za herc,vec me hvata panika :pray:
Ja pravim sijelo da gledamo Wales-Izrael... Kamara će nas biti, čak imamo dva šala Walesa :lol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 sep 2015, 14:54

HariTz je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Evo cekam rucak i lagano na utakmicu ali nije mi nasa utakmica ni na kraj pameti,samo razmisljam o Welsu.
Ja pravim sijelo da gledamo Wales-Izrael... Kamara će nas biti, čak imamo dva šala Walesa :lol:
Ništa dok se himna ne nauči :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”