Iskreno, na neki nacin, u Belgiji nam je trebao taj pozitivan trk!SlevinKelevra je napisao/la:Jedini put da se moramo osloniti na rijeci ovog mudrog covjeka![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iskreno, na neki nacin, u Belgiji nam je trebao taj pozitivan trk!SlevinKelevra je napisao/la:Jedini put da se moramo osloniti na rijeci ovog mudrog covjeka![]()
Savez je sto puta gori od njega. Činjenica da ga nisu naglavačke izbacili nakon SP-a i sramote protiv Cipra govori kakvi stručnjaci sjede u savezu.Chinaglia je napisao/la:svim srcem uz Wales![]()
joj Safete smrade, gledaj do čega si nas doveo, igra Bosna i Hercegovina, a mi za Wales navijamo
To je to. A nije nemoguce da danas ''sami sebe pobjede'', jer daleko od toga da su ona velika reprezentacija. Najvise me brine to danas, vidim da mnogi racunaju da ce ih rasuti danas, ali iskreno, nisam toliko siguran u to.Donnie Darko je napisao/la:Izrael je smiješna ekipa, realno. Nisu čak ni prosjek. Jedini način da Wales ne pobjedi ovu utakmicu je da im se desi ono što se nama desilo na kraju prošlih kvalifikacija. Odnosno da se prepadnu kada shvate šta znači ta pobjeda za njih. Što je vrlo moguće sa obzirom da su jedna malena reprezentacija na putu na napravi najveći uspjeh u historiji.
Bit će cijela utakmica patnja, siguran sam u to.Goalgetter je napisao/la:To je to. A nije nemoguce da danas ''sami sebe pobjede'', jer daleko od toga da su ona velika reprezentacija. Najvise me brine to danas, vidim da mnogi racunaju da ce ih rasuti danas, ali iskreno, nisam toliko siguran u to.
SlevinKelevra je napisao/la:Jedini put da se moramo osloniti na rijeci ovog mudrog covjeka![]()
Kad je u nas sta islo bez drame?HariTz je napisao/la:Bit će cijela utakmica patnja, siguran sam u to.Goalgetter je napisao/la:To je to. A nije nemoguce da danas ''sami sebe pobjede'', jer daleko od toga da su ona velika reprezentacija. Najvise me brine to danas, vidim da mnogi racunaju da ce ih rasuti danas, ali iskreno, nisam toliko siguran u to.
Baš i zbog toga kontam garant će to biti triler utakmica.Goalgetter je napisao/la:Kad je u nas sta islo bez drame?![]()
Da nismo mi u pitanju, Wales bi ih danas rasuo 5:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.