NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Pa, ovaj još nije banovan. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, ovaj još nije banovan.

Babo ja staGracanicaAA je napisao/la:
Pa valjda Babo![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Danas ce se Marocanci sastati sa upravom nakon utakmice.
Dobar tajming za razgovor,,,nakon što Branitelj primi petardu,,,GracanicaAA je napisao/la:Danas ce se Marocanci sastati sa upravom nakon utakmice.

nacelnik je napisao/la:Nikola Nikic je vjerovatno najbliza varijanta u koliko se Džindo posklizne u Orašju,,,,sa Džindom ide i Šinja,,,,ako bude,,,
Utakmicu u Orašju ni Murinjo ne bi dobio,,,sa onakvim suđenjem,,,cokara je napisao/la:nacelnik je napisao/la:Nikola Nikic je vjerovatno najbliza varijanta u koliko se Džindo posklizne u Orašju,,,,sa Džindom ide i Šinja,,,,ako bude,,,

A Sanski Mostnacelnik je napisao/la:Utakmicu u Orašju ni Murinjo ne bi dobio,,,sa onakvim suđenjem,,,cokara je napisao/la:nacelnik je napisao/la:Nikola Nikic je vjerovatno najbliza varijanta u koliko se Džindo posklizne u Orašju,,,,sa Džindom ide i Šinja,,,,ako bude,,,![]()
danas kreće niz,,,,
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Au kakva luda utakmica
Nek sad ovi pljuju Poturalica !! Ja sam reko da kad prodje koje kolo da ce bit bolji i bolji kao i tim
Dakle zadovoljan sam igrom bravo Momci...Kadija se povrijedio nece mozda igrati u Srijedu, ali vidit cemo
Ima i ovo teren se dobro pokazao na ovoj kisi....Moze se igrati ne kao prosle godine
I ovaj Mirhad ama koji igrac bolan
po meni on je bolji od Pante.

Nek sad ovi pljuju Poturalica !! Ja sam reko da kad prodje koje kolo da ce bit bolji i bolji kao i tim

Dakle zadovoljan sam igrom bravo Momci...Kadija se povrijedio nece mozda igrati u Srijedu, ali vidit cemo

Ima i ovo teren se dobro pokazao na ovoj kisi....Moze se igrati ne kao prosle godine

I ovaj Mirhad ama koji igrac bolan

- 7aprildomemoj
Najbolje rješenje za prevazilaženje krize na relaciji navijači uprava je da se vrati izvorni naziv grupe Marokanci umjesto Marocanci i da vođa budeJusuf koji se dokazao vodeći navijanje u Tuzli. Uprava nek obezbjedi prevoz i ulaznice za gostovanja. Sa druge strane Marokanci se obavezuju da će ubuduće kafe ispijati u caffe Daso te time povećati promet i pazar gazdi. I vuk sit i ovce na broju
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa kakvu mi imamo ekipu bolan kad se nafuraju pa mozemo i sa PL igrati !
Bez Pante ide puno bolje jer bih on gusio loptu do bola....Ali sto je danas pokazao Mirhad kako se igra ama tako se bori za klub ljudino aferim !
Ovakvog ce igraca svi gotivit kao sto je Mirhad.
Bez Pante ide puno bolje jer bih on gusio loptu do bola....Ali sto je danas pokazao Mirhad kako se igra ama tako se bori za klub ljudino aferim !

-
- Moderator
- Kontakt:
Tu je Potko
Pogresili su ime i prezime sad ce oni ispravit ovo

Danas je Huso pokazao da treba da igra a ne da popuni kvotu 21.momak uvalja hat trik za po sata
Delić dugo bolju utakmicu nije odigrao u dresu Bratstva i dosta je kvalitetniji na poziciji play-a od Ikanovića+danas je najviše pretrčao najviše na terenu i ginuo za svaku loptu bez obzira što je najtariji u ekipi poslije Kadije.Vaha je također pokazao da ga netreba vaditi nakon 15-20.min.Čestitke cijeloj ekipi na borbenosti i zalaganju ali i danas smo ponovo pokazali da od 70,min.prepuštamo inicijativu protivniku i branimo se zbog nedostatka snage bez obzira na rezultat.

Ova ekipa kroz Kup moze dokazat svoju vrijednost uz malo sreće u zdrijebu moze se mozda čak i do finala probit a tad je sve moguće,,,,GracanicaAA je napisao/la:Pa kakvu mi imamo ekipu bolan kad se nafuraju pa mozemo i sa PL igrati !
Bez Pante ide puno bolje jer bih on gusio loptu do bola....Ali sto je danas pokazao Mirhad kako se igra ama tako se bori za klub ljudino aferim !![]()
![]()

Jel bio sastanak "UPRAVE" (Brke) i navijača
ili je odgođen zbog kiše 

Jest odgoden za Srijedu. Kako sam saznao brko bi da donira neke stvari al hoce da navijaci zapravo navijaju (sto je interesantno hahah) a ne da piju alkohol na tribinama a da imaju ulaz dzaba. Vidicemo na sta ce to izaci na krajucokara je napisao/la:Jel bio sastanak "UPRAVE" (Brke) i navijačaili je odgođen zbog kiše

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Hoce da dadne stare zute valjda dresovecesc4 je napisao/la:Jest odgoden za Srijedu. Kako sam saznao brko bi da donira neke stvari al hoce da navijaci zapravo navijaju (sto je interesantno hahah) a ne da piju alkohol na tribinama a da imaju ulaz dzaba. Vidicemo na sta ce to izaci na krajucokara je napisao/la:Jel bio sastanak "UPRAVE" (Brke) i navijačaili je odgođen zbog kiše

...Mi imamo dzaba ulaz samo za neke nije dzaba kao npr. za Na.... i ove druge pacenike znas vec

A kakav sastanak je zakazan, nisam u toku ? 

Brko zvao navijace ( ne marokance nego sve ljude koji zele da se organizuje normalna navijacka skupina) da dodu poslije utakmice sa Mettalegeom pred klupske prostorijeDiablo55 je napisao/la:A kakav sastanak je zakazan, nisam u toku ?
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Đeste raja, evo i mene nakon nekoliko mjeseci..
Hoću samo da kažem za ovo što se tiče Dasinog sastanka sa navijačima. Pa kaže cesc gore da Daso hoce ozbiljnu navijacku skupinu.. Ako misli na skupinu koja ce navijati 90+ i koja ce pratiti klub na gostovanja i koja ce imati svoje pjesme, onda definitivno Marokanci tu NE dolaze u obzir. Njima fali ono najbitnije... ekipa od 17-27 godina, međutim oni imaju sve do 17god i sve preko 27.. Gdje ste vi vidjeli nekog matora na tribini kod lukavčana i tuzlaka. Nema ih!
Ukoliko Daso zaista hoce neku skupinu neka pozoce Jusufa na razgovor, momak zna sve. On je pokusavao vec nesto, ali to nije zaživilo jer nije bilo podrske kluba. Sada ukoliko bi bila neka saradnja, tipa da ih Daso podrzi sa pedesetak pa cak i 100 majica sto bi privuklo momke na tribinu, moglo bi se nesto i ocekivati.. A ovako, uz skupinu ciji je prosjek 40 godina uz alkohol na tribini, od ozbiljne ULTRA skupine nema nista, to sam 1000 puta ovdje rekao. Pozdrav
Hoću samo da kažem za ovo što se tiče Dasinog sastanka sa navijačima. Pa kaže cesc gore da Daso hoce ozbiljnu navijacku skupinu.. Ako misli na skupinu koja ce navijati 90+ i koja ce pratiti klub na gostovanja i koja ce imati svoje pjesme, onda definitivno Marokanci tu NE dolaze u obzir. Njima fali ono najbitnije... ekipa od 17-27 godina, međutim oni imaju sve do 17god i sve preko 27.. Gdje ste vi vidjeli nekog matora na tribini kod lukavčana i tuzlaka. Nema ih!
Ukoliko Daso zaista hoce neku skupinu neka pozoce Jusufa na razgovor, momak zna sve. On je pokusavao vec nesto, ali to nije zaživilo jer nije bilo podrske kluba. Sada ukoliko bi bila neka saradnja, tipa da ih Daso podrzi sa pedesetak pa cak i 100 majica sto bi privuklo momke na tribinu, moglo bi se nesto i ocekivati.. A ovako, uz skupinu ciji je prosjek 40 godina uz alkohol na tribini, od ozbiljne ULTRA skupine nema nista, to sam 1000 puta ovdje rekao. Pozdrav

-
- Moderator
- Kontakt:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Đeste raja, evo i mene nakon nekoliko mjeseci..
Daso sto je zvao ove ljude na razgovor...Pa oni bih ubili Jusufa ja ti govorim za ove ljude. Znaci ljudi toliko mrze jusufa iz tog nekog razloga sto je navijo sa nekim kod nas kad su dolazili ja mislim da su to Apachi. Dakle sto se tice Jusufa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.