Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Ammare
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Ammare » 05 sep 2015, 19:13

Husika je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ali ovaj neki glumi patriotu u pm...zbog onakvih nam je pape i unistio kvale...neka ne diaj ga on nas je odveo na sp...tako i ovdje ...ako kritikujes nisi patriota...ako je tebi kikanovic i bavcic elita nama nije i kmamo pravo da kritilujemo...niko te ne tjera ds citas...sit sam ja vas patriota...pa se svi hvatate noge kad zagusti....ne mozes biti patriota a da te ne zaboli ovo...ti s onda izrod a ne patriota
Bravo, pa je li ti mislis da smo mi slucajno najgora zemlja na svijetu u svim segmentima ?
Iseli se iz nje!
Je li ti neko brani?

Kol'ko vremena provodis na forumu, da si bar 30% tog vremena ulozio u sebe rijesio bi se licnih frustracija i ne bi ti Pjanic bio kriv za zivotne neuspjehe.
Allez

slobodas14
Kontakt:

Post Postao/la slobodas14 » 05 sep 2015, 19:15

nerminh74 je napisao/la:Odigrali smo periode loše, ali da je toliko loše kao što se čita nije
Obzirom na malo broj kvalitetnih igrača jednostavno nije se moglo pobjediti kada dva nosioca podbace, pogotovo kikanović koji je bio loš na obje strane parketa, gordić je barem igrao odbranu i asistirao
Svi zaboravili kako ste pisali da će nas bez velike trojke svi nabiti 20 razlike, a mi smo do zadnjih sekundi bili u igri
Također vidim non stop prizivate teletovića i đedovića kako bi sa njima dobili, valjda svi dobili amneziju kako su igrali protiv Litve sa njima, ovdje se barem izgubilo 4 razlike (šteta za bacanja na kraju) jer možda opet bude koš razlika odlučivala
I nisu nama na nedostajali niti Mirza niti Nihad niti Jusuf jer njih nije ni bilo, nama je puno večeras nedostajao Todić koji je mogao odigrati i odbranu i pomoći u napadu
E sada obzirom da mi protiv francuske nemamo šanse ja bi na ivanovicevom mjestu igrao puno sa pasalicem, buzom, bavcicem pa i Albijanićem a odmarao glavne igrače jer da izgubimo 50 razlike nema veze jer razlika sa njima neće ulaziti u nikakvu kombinaciju, tako da uđemo svjeziji u sljedeći meč
Eto baš bi nas Todić spasio gdje je taj Todić bio u prošlih 10 godina koliko znam stariji je i od Mirze i Nihada nešto ne znam za njega.Još nam dovedite igrača kojima je ova repka zadnja prilika za neki bolji ugovor.Prošlo prvenstvo je to bio Sinanović
koji je mislim odigrao 2 minute.
Umjesto da guramo svoju djecu od 18 pa dalje mi tražimo po drugoj ligi u Italiji buduće reprezentativce.

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 05 sep 2015, 19:16

Ajax je napisao/la:
whitesnake je napisao/la:Sama činjenica da su se vratili nakon -15 na -3(plus šut za produžetke) mene u ovom trenutku zadovoljava. Šteta samo što nismo završili utakmicu sa -2 ako ćemo već izgubit, u ovoj grupi će koš razlika odredit putnika u drugi krug.Samo je pitanje ko će uletit u "začarani krug"...
Meni je bilo neshvatljivo da je covjek promasio oba slobodna bacanju na kraju. I stvarno steta. To bi trebao play da pogodi glat.
Gledao sam mu facu prije nego je bacao slobodna, kao da nije razmišljao lik o toj koš razlici. Konta "ovo je poraz, ja ću ovo bezveze bacit..da mi je tuša se dočepat"

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 sep 2015, 19:16

skyisthelimit je napisao/la:
THEC je napisao/la:Ma mi necemo dobiti nikoga, jednostavno smo losi i to je to, lakse ce biti pratiti utakmice pa ako se i neko cudo desi dobro i jest a ako ne necemo biti previse razocarani :D
Pa jest. Udjes u utakmicu s tim misljenjem, samo sto se u toku utakmice borimo i na kraju izgubimo iako nam je ono malo falilo.
I kako neces biti razocaran nakon egal zavrsnica koje redom gubis ili pobjedis ali zbog kos razlike to bude nedovoljno?
ma naravno da ces biti razocaran ali daleko manje ako ne ocekujes nista nego da mi sad postavimo neki nerealni cilj a taj nerealni cilj je prolazak grupe
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 19:20

whitesnake je napisao/la:Gledao sam mu facu prije nego je bacao slobodna, kao da nije razmišljao lik o toj koš razlici. Konta "ovo je poraz, ja ću ovo bezveze bacit..da mi je tuša se dočepat"
Ne znam sta da kazem. Sada sta je tu je. Svakako Dusko pravi cuda sa ovom ekipom. Mozda postoje i neke sanse ako odmori glavne igrace protiv Francuske. I onda svom snagom na ove koji se mozda i nekako mogu pobjediti.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 19:24

Ako nesto i mislimo uradit moramo zaboraviti na Kikanovica,Gordica i Šutala kao glavne igrace i igrace kojima se prave akcije u kljucnim momentima,jednostavno.
Radije Renfrou,Vrabcu pa i Peršicu i Milosevicu,Milosevic mi djeluje bas sigurno u odnosu na ove gore promasaje.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 05 sep 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 sep 2015, 19:25

Izrael dobio Rusiju 76 73
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 sep 2015, 19:25

Ajax je napisao/la:
whitesnake je napisao/la:Gledao sam mu facu prije nego je bacao slobodna, kao da nije razmišljao lik o toj koš razlici. Konta "ovo je poraz, ja ću ovo bezveze bacit..da mi je tuša se dočepat"
Ne znam sta da kazem. Sada sta je tu je. Svakako Dusko pravi cuda sa ovom ekipom. Mozda postoje i neke sanse ako odmori glavne igrace protiv Francuske. I onda svom snagom na ove koji se mozda i nekako mogu pobjediti.
Pravi cuda a pravio bi i veca jer cisto sumnjam da kada je preuzimao reprezentaciju nije imao visoke domete. S neigranjem glavne okosnice dometi su nikakvi ali ispada zalosno da ovakvu trenersku velicinu ispucamo i potrosimo na mozda igracki najlosiju reprezentaciju BiH svih vremena. Ono sto se kaze, nikad da se stvari konacno poklope.
15.10 - 15.06 ...

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 05 sep 2015, 19:26

Ma tu smo poljaci rusi izraelci i mi

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 sep 2015, 19:26

Ammare je napisao/la:
Husika je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ali ovaj neki glumi patriotu u pm...zbog onakvih nam je pape i unistio kvale...neka ne diaj ga on nas je odveo na sp...tako i ovdje ...ako kritikujes nisi patriota...ako je tebi kikanovic i bavcic elita nama nije i kmamo pravo da kritilujemo...niko te ne tjera ds citas...sit sam ja vas patriota...pa se svi hvatate noge kad zagusti....ne mozes biti patriota a da te ne zaboli ovo...ti s onda izrod a ne patriota
Bravo, pa je li ti mislis da smo mi slucajno najgora zemlja na svijetu u svim segmentima ?
Iseli se iz nje!
Je li ti neko brani?

Kol'ko vremena provodis na forumu, da si bar 30% tog vremena ulozio u sebe rijesio bi se licnih frustracija i ne bi ti Pjanic bio kriv za zivotne neuspjehe.
:rol: :rol: :rol: :rol:
Nemoj ti sve gledati kroz sebe :rol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 19:28

Vedad87 je napisao/la:Izrael dobio Rusiju 76 73
Ocekivano. Za 4 mjesto ce da igraju Rusija i Poljska..

Mi bi eventualno mogli dobiti jednu protiv Rusije..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 19:30

skyisthelimit je napisao/la:Pravi cuda a pravio bi i veca jer cisto sumnjam da kada je preuzimao reprezentaciju nije imao visoke domete. S neigranjem glavne okosnice dometi su nikakvi ali ispada zalosno da ovakvu trenersku velicinu ispucamo i potrosimo na mozda igracki najlosiju reprezentaciju BiH svih vremena. Ono sto se kaze, nikad da se stvari konacno poklope.
Ako je pristao da trenira sada. Trenirat ce i kada budemo kompletni valjda. ;)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 sep 2015, 19:32

Kuzmic u petorci komsija. Kada je ono trebao igrati za bih? Kod ace petrovica? Ne sjecam se vise...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 sep 2015, 19:35

BernardBarnjak je napisao/la:Kuzmic u petorci komsija. Kada je ono trebao igrati za bih? Kod ace petrovica? Ne sjecam se vise...
Jašta je, dosao bio na okupljanje i onda ga nesto navelo da se brzo povuce, sta li :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2015, 19:36

Trazio da ima garantovanu minutazu kod nas i rastali se..

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 sep 2015, 19:36

BernardBarnjak je napisao/la:Kuzmic u petorci komsija. Kada je ono trebao igrati za bih? Kod ace petrovica? Ne sjecam se vise...
Pa nije nikad htio, možda da su ga srbi otkazali.

Sent from my C6903 using Tapatalk

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 sep 2015, 19:39

Kobe Bryant je napisao/la:
Pa nije nikad htio, možda da su ga srbi otkazali.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Ma jeste ali trazio zagarantovane minute i nije mu proslo...zato sam se iznenadio da je u prvoj petorcibkos srb...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 sep 2015, 19:44

Ma nista, los je vala. Nista nije pokazao.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 sep 2015, 19:46

EmirTM87 je napisao/la:Ma nista, los je vala. Nista nije pokazao.
Evo ukrao loptu llulu za pobjedu...

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 05 sep 2015, 19:49

Sigurno je bolji od nasih Jordana.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 20 gostiju.