Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
Clutch je napisao/la:Mislim da ne postoji igrac na Eurobasketu kojeg gotivim vise od Bjelice. Klasa!

Srbija iz on a faja 

Kakva serija Srba. Svaka cast. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ovo što rade komšije ludilo kako koji ulazi tako dere Špance

Koa što rekoh na pocetku utakmice
španci su nedorasli i inferiorna selekcija da bi parirali Srbiji

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 sep 2015, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Srbi ubili imaju vecu sirinu nego Spanjolci
- skyisthelimit
Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.
Ovaj je zajebao sve supke svijeta. Preldzic i Djedovic u paketu mu ne mogu parirati.
Ovaj je zajebao sve supke svijeta. Preldzic i Djedovic u paketu mu ne mogu parirati.

15.10 - 15.06 ...
Sad him ne izgleda smiješno moj ti @let3let3 je napisao/la:Španija je komicna selekcija, vec 5 minuta ne mogu dati koša![]()
....srbi ce ovo rutinski riješiti
gdje ce ti Ljulj biti lider

Jos fali Marjanovićandro234 je napisao/la:Srbi ubili imaju vecu sirinu nego Spanjolci

Skandiranje koje smo upravo čuli sve kaže o njemuskyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.

Srbi uslu u svoje ludilo, ovakve ih Spanci tesko mogu zaustavit a tome doprinosi i ova ubleha trenerska Sergio Scariolo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Miroticu je sve dala Spanija, tamo je naucio igrati kosarku.skyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.
Ne moze ni prici Djedovicu i Preldzicu, dva najveca supka.
Don't believe the hype.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije ni kuzmic nista bolji, frajer jos dolazio na nase okupljanjeskyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
+ su pojacali odbranu, ala MurinjoEpidaurus je napisao/la:Srbi uslu u svoje ludilo, ovakve ih Spanci tesko mogu zaustavit a tome doprinosi i ova ubleha trenerska Sergio Scariolo

Re: RE: Re: Eurobasket 2015
Upravo tako, recimo zasto bi mi prezirali Ibru kad mu je Svedska sve dala. Djedovic je drugi slucaj.akisarajevo92 je napisao/la:Miroticu je sve dala Spanija, tamo je naucio igrati kosarku.skyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.
Ne moze ni prici Djedovicu i Preldzicu, dva najveca supka.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta je skandirano?Janez je napisao/la:Skandiranje koje smo upravo čuli sve kaže o njemuskyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.
Ovaj je zajebao sve supke svijeta. Preldzic i Djedovic u paketu mu ne mogu parirati.![]()

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Epidaurus je napisao/la:Srbi uslu u svoje ludilo, ovakve ih Spanci tesko mogu zaustavit a tome doprinosi i ova ubleha trenerska Sergio Scariolo

Scariolo je donio dva zlata špancima na Eurobasketima (2009 i 2011)....moraš shvatiti da je Srbija sad dosta bolja selekcija, a da je Španija propala ko kauč
Upravo skandiranje p.... prodanaskyisthelimit je napisao/la:Mogu misliti kako crnogorci preziru ovog Mirotica.

1946
Jeste rano ali mislim da ce Bobijev izostanak komsije kostati zlata ovdje...
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.