nerminh74 je napisao/la:Odigrali smo periode loše, ali da je toliko loše kao što se čita nije
Obzirom na malo broj kvalitetnih igrača jednostavno nije se moglo pobjediti kada dva nosioca podbace, pogotovo kikanović koji je bio loš na obje strane parketa, gordić je barem igrao odbranu i asistirao
Svi zaboravili kako ste pisali da će nas bez velike trojke svi nabiti 20 razlike, a mi smo do zadnjih sekundi bili u igri
Također vidim non stop prizivate teletovića i đedovića kako bi sa njima dobili, valjda svi dobili amneziju kako su igrali protiv Litve sa njima, ovdje se barem izgubilo 4 razlike (šteta za bacanja na kraju) jer možda opet bude koš razlika odlučivala
I nisu nama na nedostajali niti Mirza niti Nihad niti Jusuf jer njih nije ni bilo, nama je puno večeras nedostajao Todić koji je mogao odigrati i odbranu i pomoći u napadu
E sada obzirom da mi protiv francuske nemamo šanse ja bi na ivanovicevom mjestu igrao puno sa pasalicem, buzom, bavcicem pa i Albijanićem a odmarao glavne igrače jer da izgubimo 50 razlike nema veze jer razlika sa njima neće ulaziti u nikakvu kombinaciju, tako da uđemo svjeziji u sljedeći meč
Eto baš bi nas Todić spasio gdje je taj Todić bio u prošlih 10 godina koliko znam stariji je i od Mirze i Nihada nešto ne znam za njega.Još nam dovedite igrača kojima je ova repka zadnja prilika za neki bolji ugovor.Prošlo prvenstvo je to bio Sinanović
koji je mislim odigrao 2 minute.
Umjesto da guramo svoju djecu od 18 pa dalje mi tražimo po drugoj ligi u Italiji buduće reprezentativce.