Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Ajax
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 18:53

nerminh74 je napisao/la:E sada obzirom da mi protiv francuske nemamo šanse ja bi na ivanovicevom mjestu igrao puno sa pasalicem, buzom, bavcicem pa i Albijanićem a odmarao glavne igrače jer da izgubimo 50 razlike nema veze jer razlika sa njima neće ulaziti u nikakvu kombinaciju, tako da uđemo svjeziji u sljedeći meč
To je to :thumbup: :thumbup:
Mislim nece on moci igrati bez njih jer Dusko nikad nece prihvatiti poraz od 50 koseva. Znaci neka igraju po 20 tak minuta. Sto bi znacilo "normalniji" poraz od oko 20 poena.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2015, 18:53

Opet tuzan poraz, opet tako malo fali... Djedovicu i Nurkicu yebem vam mater.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 18:54

Kakva katastrofa,ljudi pet minuta ne mogu pogoditi nista i nude utakmicu a mi namjestamo akcije za Kikanovica gdje ovaj prima loptu na liniji za tri i nesto pokusava 1 na 1 6 metara daleko od kosa :facepalm:
Namjestamo suteve Šutalu i Gordicu,pa yebote da sam ja pet puta ostao sam na trici najmanje dva puta bih pogodio :oops: Da je umjesto Šutala bio Vrabac mi bi sad slavili pobjedu.

Nemam rijeci,da sam ja selektor Kikanovic mi vise ne bi zaigrao na ovom prvenstvu a Šutala bih poslao kuci pa da mi ga je i majka rodila.
Izgleda smo opet malo pogrijesili u procjeni,Poljksa je najslabija reprezentacija osim nas u grupi i ako njih nismo pobijedili nemamo se cemu nadati.

Gordic,da ga sretnem uzivo kunem se Bogom da bih ga namlatio za sve ove godine koliko mi jede zivce i zbog pet godina zivota koje mi je skratio svojim idiotlucima.On i Kikanovic su u.ebali sve sto se moglo u.ebati kad smo imali priliku da prelomimo utakmicu.

Priklet bio dan kad je Gordic prvi put zaigrao za reprezentaciju.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 05 sep 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 05 sep 2015, 18:55

Ma mi uvijek izgubimo. I s Djedovicem i Nurkicem bi se prosuli...Ovo danas je i iznad mojih očekivanja...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 sep 2015, 18:55

Kikanovic je odigrao jako lose, ali on ce imati dvije odlicne tekme na prvenstvu, vidjet ce te ;) On je igrac toplo hladno i to je to ;)

Sta je ovo Izrael vodi proti Rusa. Da li nama uopste odgovara da Izrael dobije?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 sep 2015, 18:56

Gordić i Kikanović kao dvojica igrača s iskustvom te određenim kvalitetom trebali su nositi igru , a oni su u potpunosti podbacili. Ne treba po igračima pljuvati, to nije dobar način, nije dobro ni stvarat negativnu atmosferu, ali ova dvojica su podbacili u svakom pogledu. Još plus što su bili anemični, totalno bezvoljni. Renfroe je pored toga što je više samom igrom uradio od Gordića se borio, skakao, iskazao nevjerovatnu požrtvovanost, a napadi koje je Gordić predvodio bili su usporeni snimak usporenog snimka....Nema se tu šta uljepšavat. I generalno mi je Gordić uvijek bio nedorečen igrač...E onda kada na njega spadneš da on nešto ključno uradi, onda ti se baš crno piše....

Poljaci su se danas mogli pobijediti. Šteta velika zbog poraza....Sada su šanse baš minimalne. A realno bez Teletovića i Đedovića ovo je nemoguća misija i naravno da niko ne očekuje previše, samo možemo biti pozitivno iznenađeni. E kada u takvoj situaciji ne uzmete ponuđeno, ko danas, onda je situacija skoro pa bezizlazna...Ali eto ko neke nade bi moglo biti protiv Izraela i Finske...Neugodna je ta Finska, ali prije ti Skandinavci mogu biti ranjivi, nego neka od ovih drugih reprezentacija, koje su ipak veće košarkaške sile. Protiv Finaca bi trebalo samo nešto pametno osmisliti, da se zaustave dalekometni šutevi.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 sep 2015, 18:57

Vedad87 je napisao/la:Kikanovic je odigrao jako lose, ali on ce imati dvije odlicne tekme na prvenstvu, vidjet ce te ;) On je igrac toplo hladno i to je to ;)

da nije malo rano za to pitanje?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 sep 2015, 18:58

Steta sto nemamo glavne igrace i ovakvog selektora..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 05 sep 2015, 18:58

Fidelis je napisao/la:Kakva katastrofa,ljudi pet minuta ne mogu pogoditi nista i nude utakmicu a mi namjestamo akcije za Kikanovica gdje ovaj prima loptu na liniji za tri i nesto pokusava 1 na 1 6 metara daleko od kosa :facepalm:
Namjestamo suteve Šutalu i Gordicu,pa yebote da sam ja pet puta ostao sam na trici najmanje dva puta bih pogodio :oops: Da je umjesto Šutala bio Vrabac mi bi sad slavili pobjedu.

Nemam rijeci,da sam ja selektor Kikanovic mi vise ne bi zaigrao na ovom prvenstvu a Šutala bih poslao kuci pa da mi ga je i majka rodila.
Izgleda smo opet malo pogrijesili u procjeni,Poljksa je najslabija reprezentacija osim nas u grupi i ako njih nismo pobijedili nemamo se cemu nadati.

Gordic,da ga sretnem uzivo kunem se Bogom da bih ga namlatio za sve ove godine koliko mi jede zivce i zbog pet godina zivota koje mi je skratio svojim idiotlucima.On i Kikanovic su u.ebali sve sto se moglo u.ebati kad smo imali priliku da prelomimo utakmicu.

Smiri dozivljaj ...ti bi namlatio...oj boze dragi....idi ga baci ako ga nemas gdje plasirati!

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 05 sep 2015, 19:01

slika

Izrael dobijamo, i onda se sa rusima borimo za prolaz. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Vala ni francuzi nisu vanzemaljci, to će večeras finci pokazat (na žalost)

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 05 sep 2015, 19:04

Izrael ce dobiti ruse a nas rusi ubili u pripremnoj mi egal sa izraelcima bit ce svega ovdje do kraja :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 sep 2015, 19:06

Ma mi necemo dobiti nikoga, jednostavno smo losi i to je to, lakse ce biti pratiti utakmice pa ako se i neko cudo desi dobro i jest a ako ne necemo biti previse razocarani :D
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 19:06

THEC je napisao/la:Ma mi necemo dobiti nikoga, jednostavno smo losi i to je to, lakse ce biti pratiti utakmice pa ako se i neko cudo desi dobro i jest a ako ne necemo biti previse razocarani :D
Otprilike tako nazalost.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 sep 2015, 19:07

filip13 je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Kikanovic je odigrao jako lose, ali on ce imati dvije odlicne tekme na prvenstvu, vidjet ce te ;) On je igrac toplo hladno i to je to ;)

da nije malo rano za to pitanje?
Zasto ce biti rano? Da necemo Francuze dobiti slucajno? Jedino s kim mozemo igrati su Izraelci i Finci (iako nam Finci ne odgovaraju nikako)...kako god, t uce biti borba. E sad me zanima, odgovara li nam u nekim opcijama pobjeda Izraela ili ne? As simple as that
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2015, 19:08

sofronije je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Kakva katastrofa,ljudi pet minuta ne mogu pogoditi nista i nude utakmicu a mi namjestamo akcije za Kikanovica gdje ovaj prima loptu na liniji za tri i nesto pokusava 1 na 1 6 metara daleko od kosa :facepalm:

Smiri dozivljaj ...ti bi namlatio...oj boze dragi....idi ga baci ako ga nemas gdje plasirati!
Yebote dozivljaj,znas li ti neku utakmicu u kojoj Gordic nije bio najace oruzje protivnika.Svi imaju dobre i lose utakmice ali on ima samo lose,i kad postigne dosta koseva napravi dva puta vise stete

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 sep 2015, 19:09

Danas se vidjelo da su ovi Poljaci gori od nas i da smo imali samo jednog od trojca Mirza-Jusuf-Nihad glat bi ih uzeli. Ovako nam je za pobjedu falio raspolozeniji Kikanovic jer se od njega ocekivalo da bude taj sa najvecim brojem poena. Stipan je i ovoga puta odigrao sjajnu utakmicu, kao i Renfroe. Ukoliko budemo drzali ovaj nivo igre siguran sam da cemo dobiti jednu utakmicu i da ce nas opet neki poraz od 1-2 razlike kostati prolaska u drugi krug.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 19:09

Husika je napisao/la:Kratki elaborat, mi uvijek gubimo ovakve utakmice zbog skoka odnosno loseg pozicioniranja igraca, od 10 "neutralnih" lopti mi osvojimo 2 i tako kako znam za nasu seniorsku kosarku...
Ona djeca su to uspjela rijesiti i odmah smo osvojili nesto !!!
Hajde ako moze i duzi elaborat za raju. Jer mi i ovo sto si napisao djeluje obecavajuce. :D :D
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 sep 2015, 19:10

THEC je napisao/la:Ma mi necemo dobiti nikoga, jednostavno smo losi i to je to, lakse ce biti pratiti utakmice pa ako se i neko cudo desi dobro i jest a ako ne necemo biti previse razocarani :D
Pa jest. Udjes u utakmicu s tim misljenjem, samo sto se u toku utakmice borimo i na kraju izgubimo iako nam je ono malo falilo.
I kako neces biti razocaran nakon egal zavrsnica koje redom gubis ili pobjedis ali zbog kos razlike to bude nedovoljno?
15.10 - 15.06 ...

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 05 sep 2015, 19:10

Sama činjenica da su se vratili nakon -15 na -3(plus šut za produžetke) mene u ovom trenutku zadovoljava. Šteta samo što nismo završili utakmicu sa -2 ako ćemo već izgubit, u ovoj grupi će koš razlika odredit putnika u drugi krug.Samo je pitanje ko će uletit u "začarani krug"...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 19:12

whitesnake je napisao/la:Sama činjenica da su se vratili nakon -15 na -3(plus šut za produžetke) mene u ovom trenutku zadovoljava. Šteta samo što nismo završili utakmicu sa -2 ako ćemo već izgubit, u ovoj grupi će koš razlika odredit putnika u drugi krug.Samo je pitanje ko će uletit u "začarani krug"...
Meni je bilo neshvatljivo da je covjek promasio oba slobodna bacanju na kraju. I stvarno steta. To bi trebao play da pogodi glat.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.