Dajte bolan ne serite vi koji pojma nemate. Eto mogo bi Musa pa ljudi dragi Gortat bi ga prvim kontaktom izbacio iz arene naglavačke, mogao bi on šutati sa distance i možda pogoditi koju, može valjati djecu od 16 godina koja ne znaju postaviti blok pa gledaj Andrije postavi se ko betonski stub na C koridoru čovjek u njega ko od trampolin zveknu.
Većina vas ovdje nema pravo komentarisati jer ste ove momke oplakali i podcijenjivali, cijelo vrijeme priča Teletović, Nurkić, Đedović ko babe kakve, OVO JE NAŠA REPREZENTACIJA KAKVA DA JE TAKVA JE, da su momci danas sami sebi koševe zabijali imaju pravo na to jer su otišli oplakani samo što im još nismo i osmrtnice polijepili.
Pogotovo kada se sjetim šta se sve pisalo nakon prijateljskih protiv Grčke i Rusije, ova utakmica jeste izgubljena ali mi nismo izgubili ništa mi smo pokazali da znamo igrati košarku i bez tih zvijezda i da imamo tim, teško je očekivati da će svi igrači imati svoju noć, da je Kikanović i zabijao pitanje je da li bi Andrija bio na nivou, da je Gordić pokazao pitanje je da li bi Renfroe bio na nivou, dosta je tu ili ili. Nama se jednostavno sve stvari moraju poklopiti.
15+ Kikanovića
15+ Stipanovića
+ još dva dvocifrena
Šutalo trojke
I odlična igra u odbrani
Mi smo večeras imali nešto, a nešto nismo, da bismo pobijedili mora se poklopiti sve i to je to.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990