Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Sto nema Perisica ... Ne bi imao 2/8 za 3 100%
Nad tobom sunce najljepše sja
Stipanovic zadovoljan,mada je na kraju sa nesportskom usrao..amerikanac prezadovoljan sam sa njim,jedino njih dvojicu mogu dobit prolaznu ocjenu,ali zato Milosevic,Gordic,Sutalo,Kikanovic,Bavcic jajare najobicnije.. nikad gori nismo dosli na eurobasket,poljaci se nudili,ali dzaba kada invalidi ne znaju pogodit kosa 6 minuta ...skup amatera dugo nevidjen na kosarkaskim terenima !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kad vidis ko sve igra kosarku ccccccc
Steta..Shutalo ncncnc,nikada ga nisam ni smatrao S.G ,ne zna sam nista,a kada je slobodan masi....
Meni je mene najvise zao..JackTheStripper je napisao/la:Najvise mi je zao Avdica i Duska.
Jeb.em Djedovicu gdje god sta ima i Nurkica nabijem na qrac
This time next year we'll be millionaires.
Protiv Francuza treba odmarati glavne igrace. Svako 99.99% gubimo. A trebaju nam igraci za ostale utakmice jer nemamo siroku klupu kao svi ostali sto imaju. Mada ako bude igrao B tim ne gine nam 40 poena poraz. A ovako bit ce manje poraz samo potrosit ce se neki igraci ili mozda cak povredu pokupiti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2015, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al sto je Kikan napredovao.
Na stranu sve,momci su se borili,ali mi ostaje gorak okus u ustima jer smo,po onih 6 min bez kosa,pokazali da smo i fizicki nespremni.Nisam.mislio da se to moze desiti Ivanovicu.Takodje,sudeci po ovom da ga nije bilo na kraju,logicno je da se i Persic povrijedio...

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 sep 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nurkic umjesto kikana,taletovic.....
Gledate li momci....gledate....
Gledate li momci....gledate....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakav drugi tim, 50 razlike cemo izgubitAjax je napisao/la:Protiv Francuza treba odmarati glavne igrace. Svako 99.99% gubimo. A trebaju nam igraci za ostale utakmice. Mada ako bude igrao B tim ne gine nam 40 poena poraz. A ovako bit ce manje poraz samo potrosit ce se neki igraci ili mozda cak povredu pokupiti.
Otvorila se tekma sa njegovih 6pts i kapakBernardBarnjak je napisao/la:JHam je napisao/la:Ima neki koncert mozdapinoglavi je napisao/la:Meni jos nije jasno sto nema Perisica
tuzlanska Sloboda
Kikanu nestalo dopinga pa ne može da pogodi ništa
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Da Kikanovic,Gordic i Sutalo nisu ovako ocajno sutirali mi bi ovdje vjerovatno slavili pobjedu.I ovako smo imali 2-3 puta sansu da ranije pridjemo na 2 poenta zaostatka,ali jbg..
I ne znam sto se nervirate,ova reprezentacija daje koliko moze,naravno da to nije neki nivo,ali bore se,igraju..Bar su se odazvali..Ovo EP sam halalio onog trenutka kad je postalo jasno da nam fale 3 najbolja igraca,to bi se osjetilo u svakoj repki a kamoli u nasoj,lijepo rece Avdic na kraju,jbg..
I ne znam sto se nervirate,ova reprezentacija daje koliko moze,naravno da to nije neki nivo,ali bore se,igraju..Bar su se odazvali..Ovo EP sam halalio onog trenutka kad je postalo jasno da nam fale 3 najbolja igraca,to bi se osjetilo u svakoj repki a kamoli u nasoj,lijepo rece Avdic na kraju,jbg..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
pinoglavi je napisao/la:Sto nema Perisica ... Ne bi imao 2/8 za 3 100%
Za koga igra taj?
Oj Sutala jbm ti igru ,pa jel mogao sta da ubaci od onih hiljadu pokusaja u samo 4 minuta.Kikanovic nek preda kapitensku bilo kome i da kaze sam da je za klupe pa frajer nas je kosto utakmice nije mogao s broda more pogodit.Hiljadu puta on bejgi ide 1 na 1 a niti jednom nije poentirao,za 10 min mi nismo mogli pogodit trice i to onaj pogadja kad i nije bilo potrebno
Stipe i amerikanac masine,svaka cast momica nasi najbolji igraci
.Pohvale mogu dobiti Milosevic i Vrabac a vala i Gordic velika katastrofa
Stipe i amerikanac masine,svaka cast momica nasi najbolji igraci

Ajmo sad svi, da te nije Andrija...
Kako igra čovjek. Kakva borba.

Kako igra čovjek. Kakva borba.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Konigsblau
- Kontakt:
Da budemo realni bili smo u rezultatskom egalu jer smo imali Stipanovića i Renfroea.
Wir leben dich Schalke 04!
Borba na nivou i rezultat u skladu s njihovim mogucnostima u ovom sastavu.
Stipanovic odlican, kao i Amerikanac, ostali radili za njih koliko toliko izuzev Kikana i Balvana, pljujem u facu prvom itekako!
Milosevic solidan!
Stipanovic odlican, kao i Amerikanac, ostali radili za njih koliko toliko izuzev Kikana i Balvana, pljujem u facu prvom itekako!
Milosevic solidan!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Da dodam i Teletovica.Momciluk je napisao/la:Meni je mene najvise zao..JackTheStripper je napisao/la:Najvise mi je zao Avdica i Duska.
Jeb.em Djedovicu gdje god sta ima i Nurkica nabijem na qrac
Mada ne znam kako se niste vec pomirili da ne igraju. Svaki drugi post o njima trojici.
Ponosan sam na igru do maksimuma, borbu, a na Stipanovića i Refku posebno.Stipanović se igrao sa Gortatom kao da on nastupa u NBA, a ovaj u nekim turskim nižerazrednim klubovima.Čovjek je mašina. A Gordić i Kikanović, igrači koji su trebali nositi igru, su bili katastrofa i vjerujem da su svakog od nas razočarali.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
ma Kikanovic nikad nece biti igrac ,nije napredovao ni malo za sve ove godine ,mislio sam to i za Stipanovica ali me demantovao ovom utakmicom,popravio je igru u napadu,a igra u odbrani bez mrlje ,i pohvalio bi crnca koji je bio odlican,skakao,asistirao,pogadjao,krao lopte ali jbg ...nema ko iskorsititi i sta dase radi,idemo dalje pa cemo odna kad ispadnemo gledati kosarku bez nerviranja i za uzitak 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum, fanaticoszg, L-Train i 32 gosta.