FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 04 sep 2015, 16:41

svaka njemu čast, igrači i stručni štab sve imaju, još samo da na terenu ostvare rezultate shodno kvalitetu ekipe i sve će biti super :thumbup: drugi bi sve dali da imaju ovakvog čovjeka na čelu kluba, Džasmine, ispoštuj čovjeka, pomozi mu!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 sep 2015, 17:27

Chinaglia je napisao/la:svaka njemu čast, igrači i stručni štab sve imaju, još samo da na terenu ostvare rezultate shodno kvalitetu ekipe i sve će biti super :thumbup: drugi bi sve dali da imaju ovakvog čovjeka na čelu kluba, Džasmine, ispoštuj čovjeka, pomozi mu!

drugi na tabeli i nisu dali nikakve rezultate i jesu li ti izvukli sve rezultate od prosle sezone kako je Musemic dosao ..kako ba nema rezultata sta vi ocekujete ?.. objektivno Sarajevo i Siroki su kvalitetni igracki posebno nakon sto se sad Siroki jos dodatno pojacao ...ali ne znaci to da mi njima ne mozemo parirat i biti konkurenti...Zrinjski ne znam igraju dobro za sad ali mislim da nama treba jos jedan napadac i bili bi top sto jest jest ...ali ne mozs reci da nisu...Slaviju evo ne moze dobit niko, Radnik takodjer ljudi se pate a mi smo uzeli bodove na njihovim terenima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2015, 18:46

Zrinjski i Sarajevo su kvalitetniji od nas. Siroki ne odskace toliko ali je ipak kvalitetniji.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 sep 2015, 19:01

Skinuo sam ovu novu verziju SS i ne znam gdje se ulazi i kako na forum...help
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 sep 2015, 19:33

staragarda je napisao/la:Skinuo sam ovu novu verziju SS i ne znam gdje se ulazi i kako na forum...help
I ja isto, mada kod mene kad kliknem na forum prebaci me da skinem njihovu aplikaziju za forum, na kraju skinem i nju.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 sep 2015, 19:53

Heller je napisao/la:Zrinjski i Sarajevo su kvalitetniji od nas. Siroki ne odskace toliko ali je ipak kvalitetniji.
Siroki je kvalitetniji od Zrinjskog a mozda i od Sarajeva. Crnov, Sesar, Wagner, Krstanovic, Menalo, Pandza... Pametnom dosta! Po imenima najzvucniji sastav sigurno, a sumnjam da ce kaskat u igri jer oni dobro stoje na terenu zadnjih 10 godina. Prosle sezone su nas najuvjerljivije otresli na Tusnju od svih ekipa koje su nas uzele na Tusnju. Po mom misljenju, Siroki je prvi favorit za titulu.
075

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2015, 20:03

TzBulevar87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Zrinjski i Sarajevo su kvalitetniji od nas. Siroki ne odskace toliko ali je ipak kvalitetniji.
Siroki je kvalitetniji od Zrinjskog a mozda i od Sarajeva. Crnov, Sesar, Wagner, Krstanovic, Menalo, Pandza... Pametnom dosta! Po imenima najzvucniji sastav sigurno, a sumnjam da ce kaskat u igri jer oni dobro stoje na terenu zadnjih 10 godina. Prosle sezone su nas najuvjerljivije otresli na Tusnju od svih ekipa koje su nas uzele na Tusnju. Po mom misljenju, Siroki je prvi favorit za titulu.
Upravu si ja sam bio pod utiskom prosle zime mada eto tu smo oko 4 mjesta realno al Husref nam je plus.
Nullius in verba

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 sep 2015, 20:06

Husref je najbolji trener u PLBiH :)
075

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 sep 2015, 20:52

[quote="fukara87"

Jel to 100 % da ce igrati ili samo onako govoris bezveze.[/quote]

Ako Bog da.Škutorima je rok za žalbu istekao tačno na dan kada smo igrali u Bijeljini.Žalba je na pisarnicu saveza stigla zadnji dan. 21 dan će proći od te njihove žalbe do utakmice u Tuzli, Sloboda -Velež .U tom roku nadležna komisija N/F Saveza Bi H mora se očitovati po žalbi. Škahić s pravom očekuje potvrdu Odluke prvostepene instance da je slobodan(Slobodin)igrač.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 sep 2015, 21:19

sloboda72 je napisao/la:[quote="fukara87"

Jel to 100 % da ce igrati ili samo onako govoris bezveze.
Ako Bog da.Škutorima je rok za žalbu istekao tačno na dan kada smo igrali u Bijeljini.Žalba je na pisarnicu saveza stigla zadnji dan. 21 dan će proći od te njihove žalbe do utakmice u Tuzli, Sloboda -Velež .U tom roku nadležna komisija N/F Saveza Bi H mora se očitovati po žalbi. Škahić s pravom očekuje potvrdu Odluke prvostepene instance da je slobodan(Slobodin)igrač.[/quote]
a sta cemo sa svim platama,doprinosima,i nemogucnoscu igranja skahica 7 kola..ko ce to da plati,i namiri slobodi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 sep 2015, 21:22

Odlicno je ovo sto se tice nas :) Evo prilike da mozda i sa pobjedom se vratimo u Tuzlu.

Željo će protiv Tuzlaka biti oslabljen. Naime, Milomir Odović neće moći računati na četvoricu prvotimaca. Suspendovanom Aleksandru Kosoriću u prošlom kolu su se pridružili Kerim Memija i Dženis Beganović koji su zaradili po treći žuti karton. U konkurenciji neće biti ni Enis Sadiković koji je povrijeđen.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 sep 2015, 22:05

fukara87 je napisao/la:Odlicno je ovo sto se tice nas :) Evo prilike da mozda i sa pobjedom se vratimo u Tuzlu.

Željo će protiv Tuzlaka biti oslabljen. Naime, Milomir Odović neće moći računati na četvoricu prvotimaca. Suspendovanom Aleksandru Kosoriću u prošlom kolu su se pridružili Kerim Memija i Dženis Beganović koji su zaradili po treći žuti karton. U konkurenciji neće biti ni Enis Sadiković koji je povrijeđen.
Oni priznaju da je ne igranje pomenuta četiri igrača za njih hendikep.Kad se uzme u obzir da su otišli Bajić i Kvesić onda je to pola ekipe sa kojom su startali u prvenstvo.Za razliku od nas gdje unutar kluba vlada harmonija , kod njih očito ima trzavica.To je njihova"hronična bolest" kad se dočepaju novca.Drago mi je da se utakmica igra u 18:30.Sloboda je i po poziciji na tabeli i po kvalitetu igrača favorit u ovoj utakmici. Musemić dobro zna protivnika a ne fali mu ni informacija .Ipak, Sloboda mora odigrati krajnje ozbiljno i odgovorno ovu utakmicu.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 sep 2015, 23:00

solinas je napisao/la:Barem ocekujem öd tebe,i par ozbiljnijih forumasa da razumijete dubinu neke situacije.
Sve to stoji ba,Ali ponekada se covjek zapita cemu to sve vodi.ja znam sigurno da cemo potpisati reprogram
Ali jednostavno razocaram se.
Grad je barem pustio upravu sarajeva da se snalazi...
Kod nas je sve biti ili nebiti...
Malo je umoran solinas öd svega vjeruj mi.....
https://youtu.be/xJ_6pPQY1hY
Ja volim FK Tuzla City

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 sep 2015, 02:00

INFO : Fukare Tuzla 4:1 Selekcija Swedske Prijateljska utakmica na pomočnom terenu Stadiona Tušnja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 sep 2015, 06:12

nego ko ono jdnom napisa ovdje da je Krpic trazio lika koji mu je odro trebu :).... et brat je ovdje preselio u Chicago ...bice ovo jedna jaka kolonija Fukara iz Chicaga ima nas sad bruka :)... bice zanimljivo popratit sad ovaj derbi starih sportskih rivala u jednom od nasih kafica :)...ima da gori :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 sep 2015, 08:17

SaltCityAttack je napisao/la:nego ko ono jdnom napisa ovdje da je Krpic trazio lika koji mu je odro trebu :).... et brat je ovdje preselio u Chicago ...bice ovo jedna jaka kolonija Fukara iz Chicaga ima nas sad bruka :)... bice zanimljivo popratit sad ovaj derbi starih sportskih rivala u jednom od nasih kafica :)...ima da gori :)
Ni tu nije mogo ubacit :mrgreen:
Nullius in verba

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 sep 2015, 11:26

Jel onaj nas Radovanovic preso u Celik?Citam sad,na turniru za Celik dao dva gola!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2015, 13:12

SaltCityAttack je napisao/la:nego ko ono jdnom napisa ovdje da je Krpic trazio lika koji mu je odro trebu :).... et brat je ovdje preselio u Chicago ...bice ovo jedna jaka kolonija Fukara iz Chicaga ima nas sad bruka :)... bice zanimljivo popratit sad ovaj derbi starih sportskih rivala u jednom od nasih kafica :)...ima da gori :)
Imas pp.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 sep 2015, 14:49

Bicemo sampioni ove godine... ko plitak potok, brate moj, zapamti. :kafa: :zviz: :opaopa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 sep 2015, 15:05

Radovanovic je u Celiku

a od ova 4 igraca sto fale Zelji vjerujem da bi samo Kosoric i Memija igrali..istina je da im se ovako smanjuje manevar na klupi i da moramo nabiti sto jaci tempo, izmoriti bekove i ove mladje igrace na sredini terena i to nam je najbolja sansa jer nemaju adekvatan odgovor sa klupe..plus Hadziahmetovic je igrao za repku i imace puno utakmica u kratkom periodu

najveca snaga je Blagojevic na kojeg se mora ici agresivno, a najvise problema cemo imati sa napadom...Kokot ce ko po obicaju silovati Efendica, dok su i Stokic i Djelmic opasni...dobro je da nisu toliko opasni u skok igri koja je nama najveci problem.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.