FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 05 sep 2015, 10:05

A jel ovim glupanima jasno da ljudi RADE trenutno na svemu sto oni traze?

Meni ovako uprava dobro sastavljena samo sportski direktor nam treba neko ko ima menadzerskog iskustva ali doci ce i to na svoje.Pretpostavljam.Dobro se radi dosta se posvetilo administraciji i profesionalizaciji unutar kluba.Nije vam nigdje receno da se dug vraca do kraja ove godine,vec da ce se do tada vecina tekucih obaveza rijesiti i time klub prodisati,mada ruku na srce zahvaljujuci Dzeki mi smo danas u stanju to uraditi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2015, 10:09

bojamora je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:sve se još vodi na FK, što može vrlo lako provjeriti svako ko hoće. a vodi se zato što postupak nije gotov. a ne može niti biti gotov bez određivanja naknade, što opet piše u zakonu i što svako može provjeriti.

priča frajer o stupskoj petlji, koja se rješavala deceniju. zašto? upravo zato što se sa svakim moraš ili dogovoriti ili presuditi na sudu.
Đeli i svojim poslušnicima u klubu Kolđo je podvalio da je kao viši interes grada da se Željo odrekne svog zemljišta i da je to kao po zakonu a oni su na to svjesno ili nesvjesno nasjeli. Uglavnom svi objekti okolo su dobili velike pare po Europskim zakonima a Željo neče dobiti ništa po Kolđinim zakonima i još nam je pomakao cestu skroz do ulaza u stadion iako se i to moglo promjeniti u zavodu za planiranje ali on preko svojih stranačkih močnika nije dao. Ovih dana treba da krene izgradnja ceste jer je Kolđo nezakonito dao građevinsku dozvolu ali kažem još jednom da nije kasno da ljudi iz kluba reaguju i to kod EBRD-a ako imaju muda da se suprostave Kolđi i njegovoj kliki i veoma lako pomoču žalbe zaustave projekat jer banka neče dati pare ako nisu ispunjeni svi zahtjevi oštečenih strana po politici banke a to je u ovom slučaju FK Željezničar. Znam dobro šta pričam.
tačno tako, neće dati pare i ne može početi gradnja dok se svi ne namire. uključujući i nas. i nije počela.

pomjeranje ceste je priča ranga glavnog odbora SDA, i sam kažeš otprilike isto, mi takvih nemamo.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 sep 2015, 10:13

Niko nije idealan pa ni Gredic i ostali iz uprave.Naravno da imaju i fula sto je i normalno,ali u ovom trenutku kada se stave na vagu dobre i lose stvari koje su uradili vjerujte da dobro prevaljuje na onu dobru stranu.
Recimo prvo cemu su stali u kraj su karte,broji se broj gledalaca i broj prodatih karti.Prije je znalo biti 3 milje na utakmici a prodatih karata 800.
Neko je to ranije napisao svi igraci i uposlenici imaju ugovore o radu a ne o djelu kako je to bio slucaj svih ovih godina.Sve ttansakcije novcane se vrse preko racunapa samim tim i isplate plata igracima i uposlenicima.
Klub ima na grbaci 12 uposlenika koji se ne.mogu penzionisati vec nekoliko godina jer im nije uplacivano penziono.Od tih 12 uuspjeli su uplatiti za njih troje.Ostali ce ici po nekom redosljedu i uskoro ce svi oni biti pezionisani
.Samim tim otvara se mogucnost zaposljavanja novih kadrova a svjedoci smo da su u proteklom periodu raspisana mislim tri konkursa za popunu upraznjenih radnih mjesta.
Jos jedna novina je da ce se u stalni radni odnos primiti sef racunovodstva kojeg nismo imali nilako svo ovo vrijeme.
Ovo su samo neke sitne stvari o kojima vecina raje malo zna a uradjenne su ili se rade.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 sep 2015, 10:24

Ljudi dragi, morate biti svjesni da ovi mesetari koji su klub zavili u crno i koji su odstranjeni i jos se odstranjuju iz kluba na sve moguće načine pokušavaju da ocrne rad sadašnje uprave koja se na celu sa gredom bori protiv ovih mesetara koji su svoje korijene pustili i ovdje na forumu i maksuz se registrovali a poznat će se koji su ovo su njihovi posljednji trzaji.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 sep 2015, 10:27

Ajzea je napisao/la:Udari ga Amire ..
slika
e ovo meni ide na živce
svi mi pljujemo po Ljigati, on uredno pljuje po našem klubu a opet idu zajednička slikavanja, dopiske po društvenim mrežama itd itd
Mrđni govedo, napravi taj ključni potez a jok stihijski
Treba se znati gdje je mišu mjesto
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 sep 2015, 10:30

Al' baš nekako ljigavo izgleda. Inače, živjelo Prijepolje! :)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 sep 2015, 11:21

Vidi šugice male kako se primak'o :) Tmurni oblaci nad Grbavicom...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 sep 2015, 11:41

**** majku jutros ustanem i prvo što mi prođe kroz glavu je da nije bilo ofsajda protiv Širokog..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 11:41

DANDY je napisao/la:Niko nije idealan pa ni Gredic i ostali iz uprave.Naravno da imaju i fula sto je i normalno,ali u ovom trenutku kada se stave na vagu dobre i lose stvari koje su uradili vjerujte da dobro prevaljuje na onu dobru stranu.
Recimo prvo cemu su stali u kraj su karte,broji se broj gledalaca i broj prodatih karti.Prije je znalo biti 3 milje na utakmici a prodatih karata 800.
Neko je to ranije napisao svi igraci i uposlenici imaju ugovore o radu a ne o djelu kako je to bio slucaj svih ovih godina.Sve ttansakcije novcane se vrse preko racunapa samim tim i isplate plata igracima i uposlenicima.
Klub ima na grbaci 12 uposlenika koji se ne.mogu penzionisati vec nekoliko godina jer im nije uplacivano penziono.Od tih 12 uuspjeli su uplatiti za njih troje.Ostali ce ici po nekom redosljedu i uskoro ce svi oni biti pezionisani
.Samim tim otvara se mogucnost zaposljavanja novih kadrova a svjedoci smo da su u proteklom periodu raspisana mislim tri konkursa za popunu upraznjenih radnih mjesta.
Jos jedna novina je da ce se u stalni radni odnos primiti sef racunovodstva kojeg nismo imali nilako svo ovo vrijeme.
Ovo su samo neke sitne stvari o kojima vecina raje malo zna a uradjenne su ili se rade.
Reci nam ko je to novi primljen? Osim sto je Dogan npr otjeran ? Ne pisi gluposti u prazno, ocigledno je da ti imas neke licne koristi pa pises ovako. Ko te ne zna skupo bi te platio.
Svi ste vi tu radi licnih interesa a najmanje kao navijac koji zeli dobar i stabilam klub.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 sep 2015, 11:44

Slikaj člansku pa dokaži da si navijač koji želi dobar i stabilan klub.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 sep 2015, 11:47

HeartSock je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Niko nije idealan pa ni Gredic i ostali iz uprave.Naravno da imaju i fula sto je i normalno,ali u ovom trenutku kada se stave na vagu dobre i lose stvari koje su uradili vjerujte da dobro prevaljuje na onu dobru stranu.
Reci nam ko je to novi primljen? Osim sto je Dogan npr otjeran ? Ne pisi gluposti u prazno, ocigledno je da ti imas neke licne koristi pa pises ovako. Ko te ne zna skupo bi te platio.
Svi ste vi tu radi licnih interesa a najmanje kao navijac koji zeli dobar i stabilam klub.
Ti najbolje znaš.
U pravu si 109%.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 sep 2015, 11:55

Halo ko kome ovdje sudi jel dobar navijac ili nije.Ja nemam ni clansku ni godisnju nego kupim normala kartu i vozdra.3 godine je i meni dovoljno bilo sa stednjama vracanjem dugova dovodjenjem Livaja i slicnim i sta mislite dokle.Sta ce bit iduce sezone a ova tek pocela.Gdje su pare je glavno pitanje jer svi znamo kolko se zaradilo.Hocu ko navijac da znam jer gledam lose igrace.I nisu samo 3 godine sta je bilo sa obecanjima o evropskom Zelji jos dok je brko bio evropskom Zelji koji je na sredini tabele ove jadne lige.Sta bi mi trebali samo kupovat clanske karte i da sutimo da budemo slijepi i kazemo sve je u dure.Mi se iduce kolo bojimo tekme sa Slobodom jer u njoj igraju nas bivsi igrac i igraci koje nismo htjeli kupit a Sloboda ih uzela a sto se to moralo desit.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 11:59

Fazon je sto ovdje ocigledno pise par ublehara koji sigurno nisu kupili clansku, nego su dobili, ulaze na stadion guzovace ili su ulazili. Mozda su im uplaceni doprinosi pa su sve pozitivni. Ponavljam, ja od Zelje nemam nikakve koristi, vec ja Zelji s zadovoljstvom dajem pare a mogu dobiti samo cir na zeludcu. Tri hebene godine se prica jedna te ista stvar od istih ljudi, a mi smo sve gori i gori. Vidjet cemo ako popusimo od Slobode kako ce 5.000 ljudi na stadionu reagovati, hebat nas ovdje, totalno smo nebitni.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 sep 2015, 12:01

HeartSock je napisao/la:Fazon je sto ovdje ocigledno pise par ublehara koji sigurno nisu kupili clansku, nego su dobili, ulaze na stadion guzovace ili su ulazili. Mozda su im uplaceni doprinosi pa su sve pozitivni. Ponavljam, ja od Zelje nemam nikakve koristi, vec ja Zelji s zadovoljstvom dajem pare a mogu dobiti samo cir na zeludcu. Tri hebene godine se prica jedna te ista stvar od istih ljudi, a mi smo sve gori i gori. Vidjet cemo ako popusimo od Slobode kako ce 5.000 ljudi na stadionu reagovati, hebat nas ovdje, totalno smo nebitni.
Slikaj člansku.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 sep 2015, 12:02

Alipasino je napisao/la:Halo ko kome ovdje sudi jel dobar navijac ili nije.Ja nemam ni clansku ni godisnju nego kupim normala kartu i vozdra.3 godine je i meni dovoljno bilo sa stednjama vracanjem dugova dovodjenjem Livaja i slicnim i sta mislite dokle.Sta ce bit iduce sezone a ova tek pocela.Gdje su pare je glavno pitanje jer svi znamo kolko se zaradilo.Hocu ko navijac da znam jer gledam lose igrace.I nisu samo 3 godine sta je bilo sa obecanjima o evropskom Zelji jos dok je brko bio evropskom Zelji koji je na sredini tabele ove jadne lige.Sta bi mi trebali samo kupovat clanske karte i da sutimo da budemo slijepi i kazemo sve je u dure.Mi se iduce kolo bojimo tekme sa Slobodom jer u njoj igraju nas bivsi igrac i igraci koje nismo htjeli kupit a Sloboda ih uzela a sto se to moralo desit.
Nije ovdje poenta ko je dobar navijač ko nije. Poenta je ko je navijač Želje ko nije.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 12:05

A ti ces odredivati ko je navijac a ko nije? :urnebes:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 12:10

Onda uslikaj člansku.
Doduše, nisam ni ja još član, uskoro ću biti. :mrgreen:

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 05 sep 2015, 12:16

HeartSock je napisao/la:A ti ces odredivati ko je navijac a ko nije? :urnebes:
Naporan si malo sa tom pricom.Ja sam napisao stvari onakvim kakve jesu.A to sta ti mislis me zaboli ona stvar.Na kraju odes na zvanicnu i vidis koliko je javnih oglasa u za prijem u radni odnos objavljeno.
Ajd sad cao.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 05 sep 2015, 12:19

Jedno je kad Gredic na zvanicnoj kaze da ce sam sebi zvati revizorsku pa od toga ne bude nista, nicu milioni novog duga svaki mjesec. Jedno je kad izbace oglas a ne prime nikoga. Nego bude po babi i stricevima, zato ovako dobro napredujemo. Aj zdravo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 sep 2015, 12:41

HeartSock je napisao/la:Jedno je kad Gredic na zvanicnoj kaze da ce sam sebi zvati revizorsku pa od toga ne bude nista, nicu milioni novog duga svaki mjesec. Jedno je kad izbace oglas a ne prime nikoga. Nego bude po babi i stricevima, zato ovako dobro napredujemo. Aj zdravo
Pa bila je revizorska kuca, cak su i kontaktirani subjekti kojima se bilo duzno a kojima je islacen dug da potvrde izmirenje duga iz razloga da bi se znalo tacno stanje. To sto ti ne znas to je druga stvar. Uposlen je recimo momak koji je zavrsio prestizni fakultet u inostrastvu i radio poslove koje smo mi mogli gledati samo na TV-u. Uprava radi vrhunski posao a i sve da ne radi oni su ti koji su pare zaradili tj napravili i imaju pravo probati napraviti nesto sa tim novcem oni a ne neko drugi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.