Kad je tu Ivanović, onda znamo da će naši izvući svaku korist na parketu. Kikanović će biti naš najkorisniji igrač.

Nakon pobjeda pozdravite Nihada.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
a da se malo nasalimo,zamisli na ovu ekipu Sabit Hadzic hahahhahaHigh je napisao/la:Nek je sa srećom.
Kad je tu Ivanović, onda znamo da će naši izvući svaku korist na parketu. Kikanović će biti naš najkorisniji igrač.![]()
Nakon pobjeda pozdravite Nihada.
"Hajmo igraj igraj u piččku materinu" na to mu se svaki time out svodidelinjo je napisao/la:a da se malo nasalimo,zamisli na ovu ekipu Sabit Hadzic hahahhahaHigh je napisao/la:Nek je sa srećom.
Kad je tu Ivanović, onda znamo da će naši izvući svaku korist na parketu. Kikanović će biti naš najkorisniji igrač.![]()
Nakon pobjeda pozdravite Nihada.![]()
![]()
Kakvu ba bolju odbranu , pa odbrana nam je još lošija nego prije. Tricu ne možemo branit ! Nadam se da griješim, al vidjet ćemo ih na djelu.bordobijeli je napisao/la:bolje za ovu ekipu sto nas podcjenjuju to ce biti nas adut ,timska igra i borba do zadnje kapi znoja ,ako dobijemo poljake mislim da prolazimo prvi krug ,finci nam dosad nisu lezali ali ovoj ekipi hoce zato sto cemo sada vise trcati i igrsti bolju odbranu a to njima ne odgovara![]()
![]()
![]()
Niko ovo ni da javi, nego ovako usput. Pa dokle više i s nesrećom i sa amaterizmom u savezu...Dakako, treba posbeno cijeniti igrače koji su proveli pripreme posljednjih mjesec dana odvojeni od porodice i koji će braniti boje BiH u Francuskoj. To su: Elmedin Kikanović (kapiten), Nemanja Gordić, Alex Renfro, Muhamed Pašalić, Dalibor Peršić, Marko Šutalo, Adin Vrabac, Nedim Buza, Milan Milošević, Edin Bavčić, Andrija Stipanović i Draško Albijanić (zamijenio povrijeđenog Todića).
JoseMourinho je napisao/la:Iskreno očekujem dvocifren nas poraz, ne znam otkud ko vas toliki optimizam
gledaj slobodu ona je jaka trenutnoChinaglia je napisao/la:u dilemi sam da l' gledat' Eurobasket, izuzmi još Kikanovića i kao da smo ekipu pokupili na ulici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.